Nagy verseny
Szállítás 3 nap
  • Bluetooth fejhallgató E500Pro ANC-vel, kék ZO_263406 1

A kép csak illusztrációs lehet

Bluetooth fejhallgató E500Pro ANC-vel, kék

Új Garancia 24 hónap 15 napos visszatérítés Ingyenes szállítás Utánvétes fizetés

Elérhetőség: Nincs készleten

A termék kódja: 2788851

Termék leírás

Részletek

  • Erőteljes zajszűrés: 4 beépített ANC mikrofonnal és hibrid aktív zajszűrő technológiával az E500Pro vezeték nélküli fejhallgató akár 95%-kal csökkenti a környezeti zajt. Legyen szó az irodában, a szabadban vagy a forgalomban, élvezze a valódi koncentrációt saját privát terében.
  • Nagy hűségű sztereó hangzás: Hallgassa meg zenéjének minden hangját a testreszabott, túlméretezett, 40 mm-es dinamikus meghajtókkal, valamint a nagy reakcióképességű membránnal és a könnyű hangtekerccsel a kristálytiszta és kiegyensúlyozott mély basszus érdekében.
  • Kristálytiszta hívások: Az E500Pro zajszűrő fülhallgató fejlett ENC és Sound+ technológiát használ a hívászaj törlésére, kristálytiszta kihangosított hívások biztosítására és a környezeti zaj kizárására. MEGJEGYZÉS: egygombos némító funkcióval rendelkezik.
  • Több mint 90 órányi lejátszás: Hallgassa vezeték nélkül 60 órán keresztül bekapcsolt ANC mellett a hosszan tartó szórakozásért, vagy 90 órán keresztül kikapcsolt ANC mellett. teljesen feltöltődik mindössze 1,5-2 óra alatt. egy gyors 5 perces töltés pedig 5 órányi zeneélményt biztosít.
  • Nyomásmentes kényelem: Az E500Pro Bluetooth fejhallgató ultrapuha fehérjebőr fülkagylója memóriahabos párnázással rendelkezik, amely szorosan illeszkedik a füléhez, így élvezheti a puha mályvacukor-szerű textúrát. Viselje egész nap kényelmetlenség nélkül.


Vezeték nélküli Bluetooth fülre helyezhető fejhallgató mikrofonnal, 90 órás lejátszási idő, Hi-Fi hangzás, memóriahabos fülpárnák

Kicsomagolva.

További információk

Gyártó Ankbit
Darabszám a csomagban 1

Package info

Vélemények

Termékhozzászólás

Termékhozzászólás

Még nincs hozzászólás vagy kérdés erről a termékről, legyen az első!

Küldje el nekünk hozzászólását vagy észrevételét a termékhez:




Eladó

Eladó

LEVNO, spol. s r.o., Cégjegyzékszám: 04676408
Chotěbuzská 198
Irányítószám: 100 00, Praha, CZ


Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

Panaszok eljárása

Panaszok eljárása