Nagy verseny

Az eladó LEVNO költözteti a raktárt, a szállítás 4-5 napot késik. Köszönöm a megértést.

Platformként működünk a beszállítók számára, amelynek köszönhetően több tucat új terméket tudunk Önnek szállítani minden nap.Jelenleg 11 országból több mint 100 ember vesz részt platformunk működésében és fejlesztésében. Jelenleg szorosan együttműködünk több mint 150 különböző ázsiai és európai beszállítóval. Egyesek árukat szállítanak a raktárukból, mások a partner teljesítési központjainkat használják (CZ, HU, BG). Közvetlen kapcsolataiknak köszönhetően minden vásárlónknak több tízezer terméket kínálhatunk nagyon kedvező áron. Arra is törekszünk, hogy minőségi ügyfélszolgálatot nyújtsunk, mert úgy gondoljuk, hogy a megfelelő kommunikáció az elégedettség kulcsa. Bár folyamatosan növekszünk, továbbra is próbáljuk betartani eredeti tervünket: Annak biztosítására, hogy exkluzív árukat vásárolhasson magas színvonalú egyéb szolgáltatásokkal, például ügyfélszolgálattal, panaszokkal, szállítással, információkkal és egyebekkel. Folyamatosan arra törekszünk, hogy fejlődjünk és terjeszkedjünk más országokba.


Legutóbbi projektünk, az Andelco.hu nagyon különbözik a többi projekttől. Kizárólag a divatválasztékra összpontosít, gyors és megbízható szállítást kínál, lehetőséget a szállítmány maximális nyomon követésére, valamint az új koncepciónak és üzleti modellnek köszönhetően az összes projektünk legalacsonyabb árát. A vám- vagy áfa-költségeket soha nem adják hozzá a végleges árhoz. A közelmúltban sikerült meghallgatnunk ügyfeleink hosszú távú vágyát is, hogy utánvéttel szállítsunk. Minden ügyfelünk magabiztosan és kockázat nélkül vásárolhat.

Szeretünk együtt kikapcsolódni. Például csapatépítő rendezvényekre járni, legyen szó wakeboardról, hétvégéről a hegyekben, lézeres játékról vagy csak kocsmában ülve. Rendszeresen találkozunk az Naranu Prague s.r.o Barátai bálon is, ami nagyon népszerű.

 

 


 


Akár új ügyfél vagy, akár rendszeresen visszatérő, köszönjük a bizalmát. Nagyra értékeljük. Már várjuk, hogy mi vár ránk a közeljövőben .

Lukáš Česal & Tomáš Česal

a portál alapítói Andelco.hu