Nagy verseny
Szállítás 3 nap
  • Hajvasaló Pro - Sleek and Curl S6505 ZO_241273 1

A kép csak illusztrációs lehet

Hajvasaló Pro - Sleek and Curl S6505

Új Garancia 24 hónap 15 napos visszatérítés Ingyenes szállítás Utánvétes fizetés
Készleten: CZ Eladó:

Általában szállítjuk 3 szállítási napon belül

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA
Ha nem küldik el 5 napon belül
Ha a szállítás több mint 7 napot vesz igénybe

A termék kódja: 2786629

Általános ár:
17 284,96 Ft
MARAD:
3 db
AKCIÓS ÁR:
11 234,98 Ft
MARAD:
3 db

Termék leírás

Részletek

Hajvasaló - a lemezek kerámia felülete, lemez szélessége 25 mm, hőmérséklet tartomány 150-230 °C, fűtési idő 15 s, gyors fűtés, automatikus kikapcsolás, hőmérséklet szabályozás, fényjelzés, hullámzásra is alkalmas, háttérvilágítású kijelző, lila színes, biztonsági zár, hálózati tápegység, tárolótáska mellékelve
A hajvasaló lehetővé teszi, hogy egyetlen eszközzel egyenes és sima stílusokat, valamint gyönyörű bolyhos hullámokat készítsen. Ez az eszköz minden, amire szüksége van a stílusok széles skálájának létrehozásához. A Remington új generációs Pro termékcsaládjából származik, egy forradalmian új termékcsalád, amely biztosítja, hogy puha, fényes és életerős hajad legyen minden használat során.

Ha egyik nap egyenes hajra, a másikon pedig pattogó hullámokra vágyik, a PRO-Sleek & Curl az egyetlen segítő, amelyre tökéletes szalonszerű eredményeket érhet el.

A hosszú és keskeny lemezeknek köszönhetően a vasaló tökéletesen simán siklik a haj teljes hosszában, míg az ívelt élek segítenek a természetes göndör hullámok elérésében . Ezenkívül a vasaló praktikus hornyokkal van ellátva, amelyeknek köszönhetően a haj a munkafelületek között marad, és maximális irányítást biztosít a formázás felett.

Ez a többcélú vasaló rendkívül továbbfejlesztett kerámia felülettel rendelkezik, amely most 75%-kal simább a még jobb vasalás érdekében. A simább lemezek könnyen csúsznak a formázás során, és egyenletes hőeloszlást biztosítanak a sérülések és törések elkerülése érdekében. Bármelyik stílust is választja, az eredmény gyönyörű, revitalizált, egészséges megjelenésű haj lesz.

A vasaló 150°C és hihetetlen 230°C közötti tartományban segít a hőmérséklet-beállítás ellenőrzésében. A gyors felmelegedésnek köszönhetően 15 másodpercen belül használatra kész . A kijelzőn található digitális hőmérsékletszabályzó segít megtalálni a hajtípusodnak megfelelő tökéletes hőmérséklet-beállítást. Szeretné hűvösen tartani a vasalót? Nyomja meg többször a mínusz gombot a hőmérséklet csökkentéséhez. Rögzítse a kiválasztott hőmérsékletet a zár funkciónak köszönhetően, amely megakadályozza a véletlen hőmérséklet-változásokat a formázás során.



Hajvasaló - kerámia lemez felület, lemez szélessége 25 mm, hőmérséklet tartomány 150-230 °C

kicsomagolva

Áruk megújítása. Kisebb esztétikai/mechanikai hibái lehetnek, amelyek nem befolyásolják a termék működését.

További információk

Gyártó Remington
Darabszám a csomagban 1

Package info

Vélemények

Termékhozzászólás

Termékhozzászólás

Még nincs hozzászólás vagy kérdés erről a termékről, legyen az első!

Küldje el nekünk hozzászólását vagy észrevételét a termékhez:




Eladó

Eladó

LEVNO, spol. s r.o., Cégjegyzékszám: 04676408
Chotěbuzská 198
Irányítószám: 100 00, Praha, CZ


Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

Panaszok eljárása

Panaszok eljárása