Nagy verseny
Szállítás 3 nap
  • Dashcam – Autókamera ZO_276077 1

A kép csak illusztrációs lehet

Dashcam – Autókamera

Új Garancia 24 hónap 15 napos visszatérítés Ingyenes szállítás Utánvétes fizetés
Készleten: CZ Eladó:

Általában szállítjuk 3 szállítási napon belül

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA
Ha nem küldik el 5 napon belül
Ha a szállítás több mint 7 napot vesz igénybe

A termék kódja: 2785448

Általános ár:
43 939,05 Ft
MARAD:
5 db
AKCIÓS ÁR:
28 559,03 Ft
MARAD:
5 db

Termék leírás

Részletek

  • 【Dashcam Car Front Rear & 360° Rotation】A Dashcam Dual külön hátlapi kamerával rendelkezik, amely 7 méter hosszú kábellel csatlakozik az autó első kamerájához. Az elülső és a hátsó kamera külön-külön is felszerelhető, egyidejű és különálló első és hátsó felvételhez egyaránt. Az elülső kamera 360°-os vízszintes elforgatást tesz lehetővé, míg a hátsó kamera függőlegesen 90°-ban elforgatható, hogy megfeleljen a fényképezési igényeknek.
  • 【Dash cam Wi-Fi-vel és vezeték nélküli adatátvitellel】 A műszerfal beépített WiFi-vel rendelkezik. Először is letöltheti saját "Avylet" alkalmazásunkat. Ezután csatlakoztassa a műszerfal Wi-Fi-jét az alkalmazáson keresztül. A műszerfal segítségével iOS vagy Android telefonján keresztül érheti el a műszerfalat. Megkönnyítheti a fájlok letöltését és megosztását. Könnyedén módosíthatja a telefon beállításait, például a felvételi időt, a felbontást és az érzékenységet.
  • 【4K+1080P képminőség és szuper éjszakai látás és WDR】 A műszerfal 6 rétegű HD objektívvel és WDR technológiával rendelkezik. Az első és a hátsó műszerfalak kristálytiszta videó- és képminőséget biztosítanak éjjel-nappal. A WDR funkció kiegyensúlyozza a fényerőt sötét vagy erősen megvilágított területeken. Az előlapi kamera támogatja a Full HD 4K videofelvételt, és élesebb, mint 1080P. Az alkalmazáshoz való csatlakozás után a kamera automatikusan 1080P+1080P felbontásra vált.
  • 【G-Sensor & Loop Recording】Gépjármű ütközés esetén a Car Dash Cam automatikusan elmenti és zárolja az aktuálisan rögzített fontos felvételeket, amelyek bizonyítékként használhatók fel baleset esetén. A Car Dash Cam végigfut a micro SD-kártyán lévő rögzített fájlok között, és törli a feloldott fájlokat, ha a memóriakártya megtelt. Kompatibilis SD kártyákkal 128 GB-ig (nem tartozék)
  • 【24 órás parkolásfigyelés】 Amint mozgást észlel a parkoló jármű előtt, vagy az autó ütközést szenved, automatikusan bekapcsol, és rögzíti a történéseket. Folyamatosan figyeli a környezetet, akkor is rögzíthet time-lapse videókat, amikor Ön vezeti az autóját, parkolja le a járművet. A 24 órás parkolásfigyelő funkció használatához egy ACC Hardwire Kit készül, amely biztosítja a feszültségcsökkenést.
  • 【Nagyon kompakt és diszkrét kialakítás, 2"-os LCD-képernyő és 170°-os széles látószög】 A műszerfalon található 2"-es LCD-képernyő lehetővé teszi a felvételek kényelmes megtekintését. A fedélzeti kamerával felszerelt kisautó diszkréten elhelyezhető a visszapillantó tükör mögé anélkül, hogy a potenciális tolvajok észrevennék. A 170°-os széles látószögű elülső kamerával és egy 150°-os széles látószögű hátsó kamerával szélesebb a betekintési szög.
  • 【Szuperkondenzátor és szolgáltatások】 A műszerkamera szuperkondenzátorokat tartalmaz, az elemeket a csomag nem tartalmazza. A szuperkondenzátorok nagy energiahatékonysággal és széles üzemi hőmérséklet-tartománysal rendelkeznek. Ellentétben bizonyos típusú akkumulátorokkal, a szuperkondenzátorok széles hőmérséklet-tartományban működhetnek, szélsőséges hidegben és melegben egyaránt.



Dashcam autó elöl és hátul 4K/1080P, WiFi autós kamera hurokrögzítéssel, APP vezérlés, 170°-os nagylátószögű és szuper éjszakai látás, WDR, G-szenzor, 24 órás parkolásfigyelés/mozgásérzékelés, szuper kondenzátor

Kicsomagolva. Nem tartalmaz cseh nyelvű utasításokat. Sérült csomag.

Áruk megújítása. Kisebb esztétikai/mechanikai hibái lehetnek, amelyek nem befolyásolják a termék működését.

További információk

Gyártó Avylet
Darabszám a csomagban 1

Package info

Vélemények

Termékhozzászólás

Termékhozzászólás

Még nincs hozzászólás vagy kérdés erről a termékről, legyen az első!

Küldje el nekünk hozzászólását vagy észrevételét a termékhez:




Eladó

Eladó

LEVNO, spol. s r.o., Cégjegyzékszám: 04676408
Chotěbuzská 198
Irányítószám: 100 00, Praha, CZ


Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

Panaszok eljárása

Panaszok eljárása