Nagy verseny
Szállítás 3 nap
  • Karaoke rendszer 2 mikrofonnal ZO_276068 1

A kép csak illusztrációs lehet

Karaoke rendszer 2 mikrofonnal

Új Garancia 24 hónap 15 napos visszatérítés Ingyenes szállítás Utánvétes fizetés

Elérhetőség: Nincs készleten

A termék kódja: 2785434

Termék leírás

Részletek

  • Professzionális vezeték nélküli Bluetooth karaoke mikrofon mindennel, amire szüksége van! Kis méretű, de hangjában és énekében hatalmas. A beépített gazdag és erős mélynyomó szuper mély basszus és térhatású hanghatást biztosít. Jó szórakozási lehetőség gyerekeknek, családtagoknak és barátoknak minden korosztály számára.
  • 【Karaoke rendszer 2 mikrofonnal】 Hordozható karaoke mikrofonrendszer két erős mikrofonnal, amelyek egyidejűleg használhatók. Az énekesek karaoke duetteket gyakorolhatnak, vagy énekversenyt szervezhetnek családjával és barátaival. Tökéletes születésnapi karácsonyi ajándék gyerekeknek fiúknak lányoknak.
  • 【Több csatlakozási lehetőség】 Ez a bluetooth karaoke hangszóró támogatja a TF kártya/USB bemenetet, ha előre elkészített személyes lejátszási listát élvez. Ezzel a Bluetooth-kompatibilis rendszerrel pedig egyszerűen streamelheti kedvenc zenéit. Ezenkívül egy AUX bemenet is támogatott egy okostévé csatlakoztatásához, ha az énekesek görgető szövegeket akarnak látni játék közben.
  • 【Beépített akkumulátor】 Mini karaoke énekrendszer, beépített 3,7 V/3000 mAh újratölthető Li-ion akkumulátor Bluetooth hangszórókhoz és 3,7 V/1500 mAh újratölthető Li-ion akkumulátor két vezeték nélküli mikrofonhoz. Élvezze a 3-5 órás folyamatos zenelejátszást teljes feltöltés után. Ez a karaokegép power bankkal is tölthető (5V/2.5A támogatás szükséges). Bárhol is vagy, a karaoke party soha nem ér véget!
  • 【Prémium hangminőség】 Az igazi karaoke gépet kiváló zajcsökkentő képességgel és kiváló nagy hangerősítőkkel tervezték, hogy tiszta és hangos hangot biztosítson. Ha pedig a „VOVAL CUT” gombra kattint az eredeti hang eltávolításához, a gyerekek biztosan eléneklik kedvenc dalaikat!



Karaoke rendszer 2 mikrofonnal, Bluetooth Karaoke gép, Vezeték nélküli karaoke rendszer, Karaoke mikrofon hangszóró, Party Karaoke Kit, Tevékenységek, Bluetooth támogatás, AUX, USB/TF (fehér)

Kicsomagolva. Nem tartalmaz cseh nyelvű utasításokat.

Áruk megújítása. Kisebb esztétikai/mechanikai hibái lehetnek, amelyek nem befolyásolják a termék működését.

További információk

Gyártó MUMUWIND
Darabszám a csomagban 1

Package info

Vélemények

Termékhozzászólás

Termékhozzászólás

Még nincs hozzászólás vagy kérdés erről a termékről, legyen az első!

Küldje el nekünk hozzászólását vagy észrevételét a termékhez:




Eladó

Eladó

LEVNO, spol. s r.o., Cégjegyzékszám: 04676408
Chotěbuzská 198
Irányítószám: 100 00, Praha, CZ


Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

Panaszok eljárása

Panaszok eljárása