Nagy verseny
Szállítás 3 nap
  • Füstérzékelő 10.006.74 - kicsomagolva ZO_98-1E7432 1

A kép csak illusztrációs lehet

Füstérzékelő 10.006.74 - kicsomagolva

Új Garancia 24 hónap 15 napos visszatérítés Ingyenes szállítás Utánvétes fizetés
Készleten: CZ Eladó:

Általában szállítjuk 3 szállítási napon belül

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA
Ha nem küldik el 5 napon belül
Ha a szállítás több mint 7 napot vesz igénybe

A termék kódja: 2785380

Általános ár:
6 845,03 Ft
MARAD:
5 db
AKCIÓS ÁR:
4 449,04 Ft
MARAD:
5 db

Termék leírás

Részletek

A füstjelzők életeket menthetnek
Tűz bármikor előfordulhat, még alvás közben is.   A mérgező gáz eszméletvesztést okozhat, és megakadályozhatja, hogy felébredjen.   Ezért fontos, hogy időben ébredjünk fel, amikor tűz üt ki.   A füstjelző időben figyelmeztet, így gyorsan reagálhat az életveszélyes helyzetekre.   Fontos tudni, hogy a füstjelzők maximális élettartama 10 év, ezért mindig ellenőrizze a dátumot a füstjelzőn, és 10 évente vásároljon újat, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megfelelően működik a füstjelző.

Válassza ki a megfelelő füstérzékelőt
Minden Smartwares füstérzékelő optikai érzékelővel van felszerelve.   Az optikai érzékelő gyorsan reagál a parázsló tüzekre, kevesebb téves riasztást ad, és környezetbarát.   Az RM218 füstérzékelő elem élettartama 10 év, így nem kell elemcserével foglalkoznia.   A füstérzékelő alvó és néma üzemmóddal van felszerelve.   Az alvó üzemmóddal ideiglenesen kikapcsolható a füstjelző, ami akkor lehet hasznos, ha az éjszaka közepén kezd kialudni az alacsony töltöttségi szint jelzője.   Ezen túlmenően a némító gomb használható a riasztás elnémítására, ha téves riasztás történik.

Telepítés
Annak érdekében, hogy figyelmeztesse Önt, ha tűz keletkezik, javasoljuk, hogy minden emeleten helyezzen el legalább egy füstérzékelőt.   Javasoljuk, hogy füstérzékelőket helyezzen el azokon a területeken, ahol meneküléskor elhalad, például folyosón vagy lépcsőházban.   A füst felfelé emelkedik, ezért fontos, hogy a füstjelzőt mindig a mennyezetre szereljük fel, ami csavarokkal vagy szerelőlappal könnyen megtehető.   A Smartwares füstjelzők vezeték nélküliek, így bárhol elhelyezheti őket otthonában.

Karbantartás
A füstérzékelő működését befolyásolhatja a por és szennyeződés, ezért fontos, hogy az érzékelőt havonta enyhén nedves ruhával, évente kétszer pedig porszívóval tisztítsuk meg.   Soha ne használjon tisztítószereket vagy fesse le a füstjelzőt.

Detektor tesztelése
Fontos, hogy a füstérzékelőt rendszeresen ellenőrizze a tesztgomb segítségével.   A füstjelzőt havonta ellenőrizni kell, hogy megbizonyosodjon arról, hogy tűz esetén megfelelően működik.   Ha az elem lemerült, rövid hangjelzést fog hallani, így értesítést kap, ha a füstérzékelőt cserélni kell.

Mi van a dobozban?
Füstérzékelő, beépített akkumulátor, használati utasítás, szerelési anyag

Funkció:

  • Védje meg magát és családját azáltal, hogy gyorsan cselekszik, ha tűz keletkezik
  • Füstérzékelő integrált elemmel, élettartama 10 év, cserét nem igényel
  • Füstérzékelő tesztgombbal az egyszerű tesztelés érdekében
  • Alacsony akkumulátor jelző
  • Könnyen telepíthető és tisztítható


Cselekedjen korán, ha tűz üt ki a Smartwares RM218 füstérzékelővel. A füstérzékelő beépített elemmel rendelkezik, amelyet nem kell cserélni.

Kicsomagolva.

Áruk megújítása. Kisebb esztétikai/mechanikai hibái lehetnek, amelyek nem befolyásolják a termék működését. A termék alapellenőrzés után teljesen működőképes.

További információk

Gyártó SMARTWARE
Darabszám a csomagban 1

Package info

Vélemények

Termékhozzászólás

Termékhozzászólás

Még nincs hozzászólás vagy kérdés erről a termékről, legyen az első!

Küldje el nekünk hozzászólását vagy észrevételét a termékhez:




Eladó

Eladó

LEVNO, spol. s r.o., Cégjegyzékszám: 04676408
Chotěbuzská 198
Irányítószám: 100 00, Praha, CZ


Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

Panaszok eljárása

Panaszok eljárása