Nagy verseny
Szállítás 3 nap
  • Közvetlenül rozsdás kalapács fekete 2,5 l ZO_9968-M6221 1

A kép csak illusztrációs lehet

Közvetlenül rozsdás kalapács fekete 2,5 l

Új Garancia 24 hónap 15 napos visszatérítés Ingyenes szállítás Utánvétes fizetés
Készleten: CZ Eladó:

Általában szállítjuk 3 szállítási napon belül

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA
Ha nem küldik el 5 napon belül
Ha a szállítás több mint 7 napot vesz igénybe

A termék kódja: 2785217

Általános ár:
20 585,03 Ft
MARAD:
1 db
AKCIÓS ÁR:
13 378,93 Ft
MARAD:
1 db

Termék leírás

Részletek

Hammerite közvetlenül a kalapácsrozsdára
A bevonat kifejezetten korrodált fémekhez lett kifejlesztve, amely akár 8 évig biztosítja aktív korrózióvédelmét. Az új DUALTECH technológiának köszönhetően a bevonat magas víztaszító képessége garantált. A bevonat rövid száradási idejével tűnik ki, és könnyen használható. A bevonat vízzel és tisztítószerekkel mosható, hajlításnak és ütésnek ellenáll, jól tapad az aljzathoz. Magas hőállósággal rendelkezik - folyamatos 80 °C-os hőmérsékletnek való kitettség, rendszeres 150 °C-ig terjedő hőmérséklet, hosszú távú 50 °C feletti hőmérséklet színváltozást - fakulást okozhat. Kiváló vegyszerállóság – teljesen kikeményedve ellenáll a felfröccsenésnek híg savakkal vagy lúgokkal (maximális koncentráció 10%), benzinnel, gázolajjal és minden szokásos építőanyaggal, de a festett felületeket nem szabad a fenti vegyszerekbe meríteni.

- Egyenesen a vágásig
- DUALTECH - a bevonat fokozott víztaszító képessége
- Gyors száradás
- Aktív korrózióvédelem akár 8 évig

Száradási idő:
érintéses száraz 2 óra, csiszolható/második réteg 6 óra, száraz 6 óra

Alkalmazás módja:
ecset, henger

Használat:
Külső/belső

Alkalmazás típusa
zománc/felső szín 3 az 1-ben

Alkalmazás.
- vasfémek

Hammerite Közvetlenül a rozsda ellen, a kalapács felhordható:
- Kapuk és kerítések
- Garázsajtó
- Fém dekorációk, tartályok, virágcserepek és lámpák
- Korlátok
- Kerti bútor
- Termékadatok

Felület kidolgozása:
Kalapácsfej

Elméleti kapacitás:
7 m2/L-ig
A termékek feltüntetett elméleti hozama tájékoztató jellegű, a körülményektől és az aljzat előkészítésétől függően változhat.

Használati útmutató.
1. lépés – Elkészítés:
A festés előtt a felületnek száraznak, zsír-, por- és szennyeződésmentesnek kell lennie. Távolítsa el a hámló rozsdát! A megőrzött festett fémfelületeket csiszolópapírral érdesítse. Ne lélegezze be a port. Ezután mossa le mosószeres vízzel, alaposan öblítse le tiszta vízzel és hagyja megszáradni. Korrodált fémfelületeknél távolítsa el a régi bevonatok rosszul tapadó maradványait, alaposan tisztítsa meg a felületet drótkefével vagy durva csiszolópapírral vagy kézi csiszolóval. A sima fémfelületeket érdesíteni kell a tapadás fokozása érdekében. Színesfémekhez speciális alapozót vigyen fel festetlen cink, alumínium és horganyzott felületekre. A horganyzott felületek Hammerite-tel közvetlenül színesfémeken kezelhetők, alapozó nélkül. Vigyen fel tesztréteget az előzőleg festett felületekre, hagyja száradni 4 órán keresztül. Káros reakció esetén távolítsa el a régi bevonatot.

2. lépés – Alkalmazás:
Ne hígítsuk, enyhén keverjük össze, ne használjunk mechanikus keverést. Vigye fel két vastag rétegben (100 mikron). Ne terítse el túlzottan a festéket. A következő bevonat felhordása min. 6 óra elteltével. 2 órán át esőálló.

3. lépés – Tisztítás és tárolás:
Tisztítás előtt távolítsa el a lehető legtöbb festéket az ecsetről és a hengerről. Tisztítsa meg az ecsetet/hengert Hammerite hígítóval. A termék levegőre érzékeny. A festék gyorsan szárad, ha levegővel érintkezik, és héjat képezhet a dobozban. Ne öntse csatornába vagy vízfolyásokba. Óvja a dobozt fagytól és közvetlen napfénytől. Figyelmeztetés: Ne használjon üres élelmiszertároló edényeket. Száraz helyen, zárt eredeti csomagolásban, + 5 és + 30 °C közötti hőmérsékleten tárolandó. Óvja a dobozt fagytól és közvetlen napfénytől. A tételszám és a gyártás dátuma a csomagoláson van feltüntetve. Fogyassza el a gyártástól számított 60 hónapon belül.



A Hammerite közvetlenül a kalapácsrozsdára egy egykomponensű, levegőn száradó korróziógátló és dekoratív DualTech CZ festék vasfémekhez (acél, vas, öntöttvas) kül- és beltéri használatra.

Érvényességi idő: 2023.08

További információk

A lejárati idő után Igen
Gyártó Hammerite
lejárati dátum 2023. 08
Darabszám a csomagban 1

Package info

Vélemények

Termékhozzászólás

Termékhozzászólás

Még nincs hozzászólás vagy kérdés erről a termékről, legyen az első!

Küldje el nekünk hozzászólását vagy észrevételét a termékhez:




Eladó

Eladó

LEVNO, spol. s r.o., Cégjegyzékszám: 04676408
Chotěbuzská 198
Irányítószám: 100 00, Praha, CZ


Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

Panaszok eljárása

Panaszok eljárása