Nagy verseny
Szállítás 3 nap
  • 3 könyvkészlet – A világ legjobb olvasmányai ZO_189129 1

A kép csak illusztrációs lehet

3 könyvkészlet – A világ legjobb olvasmányai

Új Garancia 24 hónap 15 napos visszatérítés Ingyenes szállítás Utánvétes fizetés
Készleten: CZ Eladó:

Általában szállítjuk 3 szállítási napon belül

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA
Ha nem küldik el 5 napon belül
Ha a szállítás több mint 7 napot vesz igénybe

A termék kódja: 2784451

Általános ár:
3 879,05 Ft
MARAD:
18 db
AKCIÓS ÁR:
2 518,98 Ft
MARAD:
18 db

Termék leírás

Részletek

1. könyv

Jeffery Deaver: Zapadakov

Kathryn Dance kaliforniai nyomozót, a bűnözők pszichológiájának szakértőjét szakmai tévedés miatt alacsonyabb pozícióba helyezik át, és most ismét rendes rendőrnőként a népszerű Zapadákov vidéki klubban kitört tűzeset rutinszerű vizsgálatára osztják be, ahol többen is voltak. halálra égett. A testbeszéd nagy szakértőjeként Kathryn megmozgatja edzett ösztönét, és egy pillanat alatt világossá válik számára, hogy ez nem közönséges tűz.


Ruth Ware: Fekete erdő körül

A Londonban egyedül élő, detektívtörténeteket író, huszonhat éves Nora váratlan meghívást kap egykori jó barátja, Clare esküvő előtti partijára, akit tíz éve nem látott. Clara több barátjával együtt egy furcsa házban találja magát az erdő közepén valahol az angol vidéken. És az első pillanattól kezdve sajnálja, hogy elfogadta a meghívást. Minden rossz, és egyre rosszabb lesz. Súlyosan megverve Nora a kórházban köt ki, és nagy erőfeszítéssel kutat az emlékezetében, hogy mi is történt azon a hétvégén.


Peter Lovesey: Down to the Dead

Az autótolvaj, Danny Stapleton figyelemre méltó lelete egy ellopott BMW csomagtartójában élete legrosszabb zűrzavarához vezetett. A közeli Chichesterben eltűnt egy művésztanár egy tekintélyes leányiskolából, de villámgyorsan remek helyettesítőt találtak neki: Tom Standforth gazdag apjával él egy közeli lakóparkban, és az összes felsőbb éves lány. már esnek neki. Mi kötheti össze ezt a két eltérő eseményt a sussexi rendőrség területén? Peter Diamond felügyelő belép a helyszínre.


Lee Robinson: Kutyaügyvéd

Amikor Sally Baynard államvédőt és családjogi ügyvédet a volt férje tárgyalására bízzák, azon kapja magát, hogy egy szokatlan ügyfelet képvisel... egy kutyát. De ez a Sherman nevű lény, aki egy válópár keserű viszálya közepébe került, valóban Sallyt aggasztja a legkevésbé. Ügyek özönével küzd, gondoskodik idősödő édesanyjáról, és azt is el kell döntenie, van-e ideje a szerelemre – és valóban akarja-e.

2. könyv

Nelson DeMille: Ragyogó angyal

John Corey nyomozó ezúttal különleges küldetést teljesít: állítólag egy bizonyos orosz "diplomatát" titkoltan követ. Ez a Vaszilij Petrov nevű személy azonban valójában az orosz hírszerző szolgálat magas rangú tagja. És nyilvánvaló, hogy amerikai földön készül valamire. Lehet, hogy csak flörtöl egy Hogofogo partin Long Islanden egy csomó kelet-európai szeméttel. Vagy lehet egy titkos küldetés, amely egyenesen az Amerikai Egyesült Államok életének szívébe tart. Ketyeg az idő, az óra minden hátralévő feszült másodpercben ketyeg, amíg John Corey meg nem tudja, mi is folyik itt valójában.


Jojo Moyes: The Girl You Left Behind

Franciaország 1916-ban. Az első világháború javában zajlik. Sofie Léfevre mindent megtesz azért, hogy családja biztonságban legyen, miközben szeretett férje, Édouard, festő a frontvonalban harcol az anyaországért. De amikor Sofia parancsot kap, hogy szolgálja ki a német tiszteket, akik éjszakáról estére sereglenek a szállodájába, otthona törékeny biztonsága veszélybe kerül. És amikor az új parancsnok egy nap meglátja Sophie férje, Édouard által festett portréját, veszélyes megszállottság születik. Sofia szörnyű döntésre kényszerül. Egy döntés, amelynek egy évszázaddal később is meglesz a következménye.


SJ Watson: Második élet

Szereti a férjét – egy idegen férfi megszállottja. Odaadó és szerető anya - kész mindent elveszíteni. Tudja, mit csinál – teljesen kicsúszik a kezéből. Ő ártatlan – ő a legnagyobb bűnös. Két életet él – és mindkettőt elveszítheti... Juliát lesújtja húga hirtelen halálának híre Párizsban. Addig nem nyugszik, amíg meg nem derül, mi is történt valójában, így elmerül Kate világában: bemerészkedik az internetes chatszobák kétes, sötét zugaiba, ahol semmi sem az, aminek látszik. Julia rájön, hogy ez az út félrevezetheti, és megfoszthatja mindattól, amit drága. De nem tehet róla – nem tudja megállítani…


Tom Michell: Mit tanított nekem a pingvin

Amikor Tom Mitchell tanár kihúz egy pingvint egy ragacsos olajszennyezésből Uruguay partjainál, fogalma sincs, mit kezdjen vele. Beviszi a lakásba, kitakarítja, de miután visszavitte a partra, a pingvin nem hajlandó visszatérni az óceánba. Tomnak nincs más választása: nincs más dolga, mint átcsempészni a tollasokat a határon Argentínába, és magával vinni a tekintélyes bentlakásos iskolába, amelyet jelenleg otthonának hív. Így kezdődik egy egyedülálló pingvin megható története, aki alkalmazkodik a bentlakásos iskola életéhez. Akár csapat kabalája, akár rendkívüli úszóedző, Juan Salvado, a pingvin megváltoztatja a körülötte lévők életét.

3. könyv

Joseph Finder – Csere:

Az egész akkor kezdődik, amikor Michael Tanner gépe majdnem elszáll. Az eszeveszett próbálkozásban, hogy a lehető leggyorsabban átessen a biztonsági ellenőrzésen, véletlenül kiveszi valaki más laptopját az övéről, és csak otthon veszi észre ezt a hibát. Ugyanakkor enged a veleszületett kíváncsiságnak, és rájön, hogy a jegyzetfüzet egy amerikai szenátoré, és szigorúan   titkos dokumentumokat. Emiatt elkerülhetetlenül belevonódik a macska-egér finom játékába, ahol a győztes mindent visz, a vesztes pedig egyáltalán nem éli túl.

Mary Alice Monroe - Beach House kiadó:


A költői elnevezésű At the Primroses ház egy kicsi, csendes nyaraló Dél-Karolina tengerparti síkságán, és tökéletes hely Heather Wyatt számára, hogy a nyarat töltse a parti madarak megrendelésére készült festményeinek készítésével. Bár már huszonhat éves, kórosan félénk, még mindig édesapja gondozásában van, és elveszettnek érzi magát a világban és az életben. Talán annak az időnek köszönhetően, amit egyedül tölt a házban, és egy ideig a saját lábán áll, végre olyan emberré válik, akire vágyik és lennie kell.

Hallie Ephron – Soha nem ismered meg azt a lányt:


Amikor Lisa hét éves volt, elvesztette húgát, Janey-t. Csak egy pillanatra elszaladt a kertből, ahol mindketten babákkal játszottak, amelyeket édesanyjuk, egy híres művész készített nekik. Amikor visszatért a kertbe, a húga elment a babájával. A szomorú évforduló napján a negyvenéves anyuka hirdetést tesz fel a helyi újságban, és jutalmat ígér a leletért. Végül bejön a hölgy a törött babával. Feltűnően hasonlít az elveszetthez. Elvezeti őket a céljukhoz?

Clare Swatman – Mielőtt elmész:


A fiatal londoni Zoe világa összeomlott. Férje, Ed váratlanul meghalt, halála pedig annál is jobban fáj, mert nem volt ideje utoljára megvallani neki mélységes szerelmét. De mi van, ha megkapja a lehetőséget? Vagy egyáltalán: mi van, ha kapott volna még egy esélyt közös életük válaszútján, egy esélyt arra, hogy jobb döntést hozzon, hogy házasságukat a szerelem még nyugodtabb menedékévé tegye? Megakadályozhatja Ed halálát? Ezek a kérdések ébren tartják Zoét.



3 könyvkészlet – A világ legjobb olvasmányai

További információk

Gyártó Readers Digest
Darabszám a csomagban 1

Package info

Vélemények

Termékhozzászólás

Termékhozzászólás

Még nincs hozzászólás vagy kérdés erről a termékről, legyen az első!

Küldje el nekünk hozzászólását vagy észrevételét a termékhez:




Eladó

Eladó

LEVNO, spol. s r.o., Cégjegyzékszám: 04676408
Chotěbuzská 198
Irányítószám: 100 00, Praha, CZ


Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

Panaszok eljárása

Panaszok eljárása