Nagy verseny
Szállítás 3 nap
  • Box android tv - Nexbox A95X Amlogic ZO_9968-M7065 1

A kép csak illusztrációs lehet

Box android tv - Nexbox A95X Amlogic

Új Garancia 24 hónap 15 napos visszatérítés Ingyenes szállítás Utánvétes fizetés
Készleten: CZ Eladó:

Általában szállítjuk 3 szállítási napon belül

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA
Ha nem küldik el 5 napon belül
Ha a szállítás több mint 7 napot vesz igénybe

A termék kódja: 2784331

Általános ár:
9 044,97 Ft
MARAD:
5 db
AKCIÓS ÁR:
5 879,07 Ft
MARAD:
5 db

Termék leírás

Részletek

A NEXBOX A95X az első TV Box modell Android 6.0 Marshmallow rendszerrel 2016-ban. Az Android 6.0 várhatóan javítja a felhasználói élményt a TV Boxok többi verziójához képest. Az emberek könnyen telepíthetnek vagy eltávolíthatnak szoftvereket, játékokat és alkalmazásokat.

Az okostévé dobozában található S905X lapkakészlet az eredeti S905 lapkakészlethez képest továbbfejlesztett változat. Támogatja a H.265 és a VP9 dekódolást is, amelyek a világ abszolút mainstream dekódolási formátumai.

A HDR gyorsan eljut a tévékhöz, először a set-top boxokhoz a NEXBOX A95X TV Box segítségével. Nézze meg a videókat olyan részletesen, mint még soha a kiválasztott HDR-tartalommal. A szemtanúk jelenetei és szereplői élénk kontrasztban, színekben és tisztaságban kelnek életre.

A NEXBOX mérnöki csapata által kifejlesztett KodiCenter olyan hely, ahol a felhasználók számos hasznos Kodi-bővítményt találhatnak TV-boxaikhoz. Itt talál egy kiegészítőt, amely segíthet a Kodi karbantartásában (frissítések, biztonsági mentések és még sok más), így mindig frissülhet a HD videós szórakoztatással.

A 2,4 GHz-es és 5 GHz-es sávok támogatásának köszönhetően nagyobb mennyiségű adatot képes továbbítani, és természetesen kevésbé zsúfolt.

A Bluetooth 4.0 a legtöbb Bluetooth-kompatibilis eszközzel (számítógép, mobiltelefon, billentyűzet és egyebek) való párosításra alkalmas.



A NEXBOX A95X egy Super-Mini Android TV Box, nagyon kicsi és okos. Hossza és szélessége mindössze 93 mm, magassága pedig csak elképesztő 11 mm. A tenyerében tarthatja.

 

További információk

Darabszám a csomagban 1

Package info

Vélemények

Termékhozzászólás

Termékhozzászólás

Még nincs hozzászólás vagy kérdés erről a termékről, legyen az első!

Küldje el nekünk hozzászólását vagy észrevételét a termékhez:




Eladó

Eladó

LEVNO, spol. s r.o., Cégjegyzékszám: 04676408
Chotěbuzská 198
Irányítószám: 100 00, Praha, CZ


Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

Panaszok eljárása

Panaszok eljárása