Nagy verseny
Szállítás 3 nap
  • 5 MP kültéri CCTV kamera ZO_273485 1

A kép csak illusztrációs lehet

5 MP kültéri CCTV kamera

Új Garancia 24 hónap 15 napos visszatérítés Ingyenes szállítás Utánvétes fizetés

Elérhetőség: Nincs készleten

A termék kódja: 2784155

Termék leírás

Részletek

【AI humanoid észlelés és testreszabott riasztás】 Az AI humanoid észlelési funkciója pontosan azonosítja az emberi mozgást, és megkülönbözteti az állatoktól és egyéb tárgyaktól, csökkentve az egyéb mozgó tárgyak, például levelek vagy rovarok által okozott téves riasztásokat. Beállíthatja a mozgásérzékelés érzékenységét 1 és 100 között, és kiválaszthatja a kívánt területeket a téves riasztások további csökkentése érdekében. Ha emberi mozgást észlel, hangos hangjelzés hallható, hogy elriassza a behatolókat.

【5 MP Full HD és színes éjszakai látás】 5 MP WIFI PTZ biztonsági kamera 2560 × 1920 felbontással kristálytiszta képminőséget biztosít. Beépített 8 infravörös és fehér kombinált LED lámpa, akár 25 méteres éjszakai látási távolság, még sötét éjszakai környezetben is, kültéri biztonsági kameránk olyan tisztaságot biztosít, mint a nappali látás. 3 éjszakai látásmód (teljes színes mód, infravörös mód, intelligens mód), amelyeket tetszés szerint válthat.

【Automatikus követés és pásztázás 355°-ban dönthető 90°】A Topcony kültéri biztonsági kamera támogatja az automatikus vízszintes és függőleges követést, hogy 360°-os, körkörös védelmet biztosítson. Az elfordítható elforgatás lehetővé teszi a forgatás távoli vezérlését (355°-os pásztázás, 90°-os dőlés), és könnyedén megtekintheti bármely területet. A CCTV kamera 8 előre beállított megfigyelési ponttal is rendelkezik a gyors és kényelmes hozzáférés érdekében.

【Kétirányú hang- és többeszközös felhasználói megosztás】 A kültéri vezeték nélküli kamera beépített mikrofonnal és hangszóróval rendelkezik a kétirányú audiokommunikációhoz, továbbfejlesztett 5dBi antennája (2,4 GHz-es WiFi) pedig stabil, hosszú távú kapcsolatot biztosít. (nem támogatja az 5G-t). Egyszerre legfeljebb 16 felhasználó nézheti az interneten. Topcony CCTV kameránk Android/IOS telefonnal, táblagéppel és PC/NVR-rel működik.

【SD-kártya/felhőtárolás és 24 órás rögzítés】Riasztás esetén a kamera intelligensen figyeli a tevékenységet, képet készít és 15 másodperces videót rögzít, majd elmenti a helyi SD-kártyára (nem tartozék) vagy a felhőbe. tárhelyet, és küldjön értesítést az APP-ra vagy e-mailre. A folyamatos felvételeket SD-kártyára is mentheti későbbi megtekintés céljából, még akkor is, ha a fényképezőgép internetkapcsolata megszakad.
 
 
 


Topcony 5 MP kültéri CCTV kamera emberérzékeléssel, 360°-ban dönthető PTZ automatikus nyomkövető biztonsági kamera vezeték nélküli, WiFi kamera, 25 méteres színes éjszakai látás, hangfény riasztó, kétirányú hang, telefon/számítógép, SD/felhő

Kicsomagolva. Nem tartalmaz cseh utasításokat.

Áruk megújítása. Kisebb esztétikai/mechanikai hibái lehetnek, amelyek nem befolyásolják a termék működését.

További információk

Gyártó Topcony
Darabszám a csomagban 1

Package info

Vélemények

Termékhozzászólás

Termékhozzászólás

Még nincs hozzászólás vagy kérdés erről a termékről, legyen az első!

Küldje el nekünk hozzászólását vagy észrevételét a termékhez:




Eladó

Eladó

LEVNO, spol. s r.o., Cégjegyzékszám: 04676408
Chotěbuzská 198
Irányítószám: 100 00, Praha, CZ


Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

Panaszok eljárása

Panaszok eljárása