Nagy verseny
Szállítás 3 nap
  • Okostelefon videoberendezés fénnyel ZO_216038 1

A kép csak illusztrációs lehet

Okostelefon videoberendezés fénnyel

Új Garancia 24 hónap 15 napos visszatérítés Ingyenes szállítás Utánvétes fizetés
Készleten: CZ Eladó: LEVNO, spol. s r.o.

Általában szállítjuk 3 szállítási napon belül

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA
Ha nem küldik el 5 napon belül
Ha a szállítás több mint 7 napot vesz igénybe

A termék kódja: 2784152

Általános ár:
26 078,98 Ft
MARAD:
5 db
AKCIÓS ÁR:
16 949,02 Ft
MARAD:
5 db

Termék leírás

Részletek

  • Új Selfie Ring Light: Az iphone videokészlet fényereje 20%-100% tartományban simán állítható, a színhőmérséklet 2500K-9000K tartományban simán állítható CRI90+ magas kijelzőindex mellett. A meleg fényről (narancssárga) a hideg fényre (fehérre) állítsa a tökéletes bőrtónust és illeszkedjen a bőrtónusához. Tedd tárgyaidat természetesebbé, vonzóbbá és valósághűbbé.
  • Töltsd fel a telefonodat: Ez az okostelefonos, világítással ellátott videoeszköz powerbankként használható más eszközök töltésére vlogolás közben. Beépített, 5000 mAh-s, nagy kapacitású akkumulátor, támogatja a QC/PD gyorstöltési technológiát, mindössze 3 órát vesz igénybe a teljes feltöltése, és maximális fényerő mellett 1,5 órán keresztül folyamatosan használható.
  • Levehető távirányító: Kapcsolja be telefonja Bluetooth-át, majd csatlakoztassa az "Ulanzi U-Rig Light"-ot. A csatlakozás után nyomja meg a vezérlőgombot a mobiltelefon vezeték nélküli vezérléséhez képek készítéséhez és videók rögzítéséhez. Támogatja a vezeték nélküli távoli fényképezést 20 m-ig, ami nagyon alkalmas kültéri fényképezésre.
  • Többfunkciós mobiltelefon-csipesz: Az Ulanzi innovatív kialakítású U-Rig Light mobiltelefon-tartója két 1/4"-os menetes furattal rendelkezik, amelyek támogatják a függőleges és vízszintes mobiltelefonos fényképezést, és tetszés szerint könnyedén válthatók. A mobiltelefon hatótávolsága A csíptető 65 -90 mm/2,56"-3,54" és a rugó kitágul és összehúzódik, hogy jobban megvédje mobiltelefonját a leeséstől.
  • Gazdag kibővítés: 3 hidegcipő tartó található ennek a telefonnak a videolámpás készülékének tetején, ráhelyezhet töltőlámpákat, mikrofonokat vagy markolattartókat stb. Alul és oldalán 1/4"-os menetes furat található, állványra szerelhető éles működéshez Ezen kívül az alsó tartó kialakítását is átvettük, összecsukható és forgatható, kinyitható, hogy a munkafelület stabilabb legyen.


ULANZI okostelefonos videoberendezés, könnyű mobiltelefon U-Rig kézi stabilizáló gyűrűs lámpa 2500K-9000K CRI 90+ élő Steam YouTube-videó rögzítéshez, 5000 mAh-s beépített akkumulátorral

kicsomagolva

Áruk megújítása. Kisebb esztétikai/mechanikai hibái lehetnek, amelyek nem befolyásolják a termék működését.

További információk

Gyártó Ulanz
Darabszám a csomagban 1

Package info

Vélemények

Termékhozzászólás

Termékhozzászólás

Még nincs hozzászólás vagy kérdés erről a termékről, legyen az első!

Küldje el nekünk hozzászólását vagy észrevételét a termékhez:




Eladó

Eladó

LEVNO, spol. s r.o., Cégjegyzékszám: 04676408
Chotěbuzská 198
Irányítószám: 100 00, Praha, CZ


Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

Panaszok eljárása

Panaszok eljárása