Nagy verseny
Szállítás 3 nap
  • Akkumulátor VB50 mini V Mount 3579 ZO_273251 1

A kép csak illusztrációs lehet

Akkumulátor VB50 mini V Mount 3579

Új Garancia 24 hónap 15 napos visszatérítés Ingyenes szállítás Utánvétes fizetés
Készleten: CZ Eladó: LEVNO, spol. s r.o.

Általában szállítjuk 3 szállítási napon belül

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA
Ha nem küldik el 5 napon belül
Ha a szállítás több mint 7 napot vesz igénybe

A termék kódja: 2783951

Általános ár:
71 415,02 Ft
MARAD:
5 db
AKCIÓS ÁR:
46 418,95 Ft
MARAD:
5 db

Termék leírás

Részletek

A Smallrig Battery VB50 mini V Mount körülbelül 70%-kal kisebb, mint egy hagyományos V Mount akkumulátor, köszönhetően a rendkívül integrált kialakításának, amely kevesebb helyet foglal el, így könnyebb és hordozhatóbb! A magasan integrált (gyorstöltési protokoll chip + MCU + feszültségnövelő vezérlés) BMS chip támogatja a főbb gyorstöltési protokollok széles skáláját (PD/QC/SCP/PPS/APPLE-2.4A stb.), a kétirányú 45W (max.) USB-C PD gyorstöltést, valamint az adaptív feszültségnövelést/adaptív áramszabályozást stb. Ezen kívül a testreszabott intelligens BMS gyorsabb és biztonságosabb töltést biztosít többszörös túláram/rövidzárlat/túlmelegedés/túlfeszültség stb. védelemmel. Továbbá olyan interfészeket is tartalmaz, mint az USB-A/USB-C/D-tap/DC 8V/DC 12V/V Mount a hatékony töltéshez/tápellátáshoz kamera/videokamera/monitor/vezeték nélküli videó adó/videólámpa/mobil telefon/laptop stb. átalakításhoz szükséges V-mount lap használata nélkül! A BMS chip 16 bites ADC/teljesítménymérő algoritmussal van felszerelve, valamint egy MCU-val és digitális OLED kijelzővel, amely folyamatosan tájékoztatja Önt az akkumulátor állapotáról. Beépített prémium nagy teljesítményű akkumulátor (túlkapacitás nélkül), amely újratölthető és stabil, megfelel az MSDS/UN38.3/IEC62133/UL2054/UL62368 és más nemzetközileg elismert szabványoknak, így minden pillanatot könnyedén megörökíthet!

1. Kompakt és könnyű hordozhatóság: A VB sorozatot a filmipar könnyítésére tervezték, és körülbelül 30%-kal kisebb, mint a hagyományos V-tartó akkumulátorok!
2. Intelligens BMS chip a hatékony és biztonságos használatért: a beépített, magasan integrált BMS chip kevesebb helyet foglal, miközben támogatja a különböző gyorstöltési protokollokat és a kétirányú 45W-os (max.) USB-C PD gyorstöltést!
3. Különböző interfészek a nagyfokú kompatibilitás érdekében: kompatibilis a fényképezőgéppel/kamerarögzítővel/monitorral/vezeték nélküli adóval/videólámpával stb.
4. Praktikus OLED kijelző a pontos vezérléshez: folyamatosan figyelemmel kíséri a működő akkumulátor állapotát!
5. Prémium Li-akkumulátor minőségi és biztonsági garanciával: beépített nagy kapacitású prémium Li-akkumulátor, dupla garancia a minőségre és a teljesítményre!

Gyártó: SmallRig
Kategória: SmallRigR, SmallRigR, SmallRigR, SmallRigR, SmallRigR, SmallRigR, SmallRigR, SmallRigR: Kategória: 14.4V akkumulátor

4R SmallRig 4.4

Akkumulátor kapacitás 50 Wh
Szerelési típus V-Mount


Akkumulátor SmallRig VB50 mini V Mount 3579

További információk

Gyártó SmallRig
Darabszám a csomagban 1

Package info

Vélemények

Termékhozzászólás

Termékhozzászólás

Még nincs hozzászólás vagy kérdés erről a termékről, legyen az első!

Küldje el nekünk hozzászólását vagy észrevételét a termékhez:




Eladó

Eladó

LEVNO, spol. s r.o., Cégjegyzékszám: 04676408
Chotěbuzská 198
Irányítószám: 100 00, Praha, CZ


Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

Panaszok eljárása

Panaszok eljárása