Nagy verseny
Szállítás 3 nap
  • Számítógépes porszívó 3 az 1-ben ZO_273140 1

A kép csak illusztrációs lehet

Számítógépes porszívó 3 az 1-ben

Új Garancia 24 hónap 15 napos visszatérítés Ingyenes szállítás Utánvétes fizetés
Készleten: CZ Eladó: LEVNO, spol. s r.o.

Általában szállítjuk 3 szállítási napon belül

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA
Ha nem küldik el 5 napon belül
Ha a szállítás több mint 7 napot vesz igénybe

A termék kódja: 2783920

Általános ár:
8 224,95 Ft
MARAD:
5 db
AKCIÓS ÁR:
5 345,06 Ft
MARAD:
5 db

Termék leírás

Részletek

  • [UPDATED AIR DUSTER] Mint egy frissített sűrített levegős porszívó, nincs többé légszivárgás. Ezt a légporszívót más kannás porszívókhoz képest nagyobb hatékonysággal használhatja a számítógépek porának lefújására is. A PeroBuno billentyűzet tisztító újratölthető akkumulátort és vezeték nélküli kialakítást alkalmaz, amely hordozható az íróasztal, laptop, számítógép stb. tisztításához.
  • [ERŐS MINI VACUUM] A PeroBuno Mini autóporszívó segítségével könnyedén megoldhatja a nehezen elérhető problémákat, és megszabadulhat a kusza és terjedelmes zsinóroktól. Ez a mini porszívó jól porszívózza a számítógépek, billentyűzet, kanapé vagy autóülések sarkát. Nagyobb szívóteljesítményének köszönhetően könnyen és hatékonyan tisztítja meg a mély porfelhőket.
  • [REUSABLE DUSTER AND MINI VACUUM] Kérjük, felejtse el az eldobható sűrített gázporszívót. Nincs többé szüksége eldobható légdobozokra, mert ezt a légporszívót annyiszor használhatja, ahányszor csak akarja. A porszívó 6000mAh-s újratölthető akkumulátorokkal rendelkezik, amelyek 10W-os gyorstöltési rendszert kínálnak, amely mindössze 3 óra alatt teljesen feltöltődik, és akár 25 percig is működik egyhuzamban, még a legnagyobb teljesítményen is.
  • [NAGY KÖLTSÉGŰ TELJESÍTMÉNY] Vásároljon egyszerre három különböző fúvókát és egy mini kefét, és mondjon búcsút az eldobható légdobozoknak, amelyekkel rengeteg pénzt takaríthat meg. A multifunkcionális 3 az 1-ben kialakítás és a szép ár teszi ezt a billentyűzet tisztítót tökéletes ajándékká barátainak vagy családtagjainak.
  • [TISZTA HATÉKONY KIVITEL] Ez a vezeték nélküli légporszívó három különböző fúvókával rendelkezik, egy fúvóka fúvóka üzemmódhoz, egy vákuum üzemmódhoz és egy másik élelmiszer-tömítő üzemmódhoz. Ha számítógépén, varrógépén vagy más tartozékai makacs porszemcséket halmoznak fel, akkor a billentyűzetporszívóval gyorsan és hatékonyan tisztíthatja meg őket különösebb gond nélkül.
Szín: alapfekete
Márka PeroBuno
Különlegesség Hordozható, könnyű, kompakt, HEPA
Szűrő típusa HEPA szűrő
Tartalmazott alkatrészek Porszívó, porgyűjtő tartály, hosszú lapos szívófúvóka, mini kefe, légelszívó fúvóka, légbefúvó fúvóka, töltővezeték, használati útmutatóVaporszívó, porgyűjtő tartály, hosszú lapos szívófúvóka, mini kefe, légelszívó fúvóka, légbefúvó fúvóka, töltővezeték, használati útmutató.


PeroBuno 3 az 1-ben számítógépes porszívó

Kicsomagolva.

Használt. Lehetnek kisebb kozmetikai/mechanikai hibák, amelyek nem befolyásolják a termék működését.

További információk

Gyártó PeroBuno
Darabszám a csomagban 1

Package info

Vélemények

Termékhozzászólás

Termékhozzászólás

Még nincs hozzászólás vagy kérdés erről a termékről, legyen az első!

Küldje el nekünk hozzászólását vagy észrevételét a termékhez:




Eladó

Eladó

LEVNO, spol. s r.o., Cégjegyzékszám: 04676408
Chotěbuzská 198
Irányítószám: 100 00, Praha, CZ


Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

Panaszok eljárása

Panaszok eljárása