Nagy verseny
Szállítás 3 nap
  • Kartols 2 az 1-ben akkumulátoros porszívó és porelszívó, 110000 fordulat/perc, 12KPa ZO_266876 1

A kép csak illusztrációs lehet

Kartols 2 az 1-ben akkumulátoros porszívó és porelszívó, 110000 fordulat/perc, 12KPa

Új Garancia 24 hónap 15 napos visszatérítés Ingyenes szállítás Utánvétes fizetés
Készleten: CZ Eladó: LEVNO, spol. s r.o.

Általában szállítjuk 3 szállítási napon belül

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA
Ha nem küldik el 5 napon belül
Ha a szállítás több mint 7 napot vesz igénybe

A termék kódja: 2783194

Általános ár:
27 455,03 Ft
MARAD:
4 db
AKCIÓS ÁR:
17 845,03 Ft
MARAD:
4 db

Termék leírás

Részletek

  • A porszívó ventilátor és a légpermet kombinációja A számítógépes billentyűzet porszívónk kettő az egyben vákuumos kialakítással 8 fúvókával rendelkezik a különböző célokra. Tökéletes autóhoz, számítógépekhez, billentyűzetekhez, ablakszárnyakhoz, kanapékhoz, műhelyekbe stb. Nem csak tisztításra, hanem úszógumik, légágyak stb. felfújására is használható.
  • Nagy teljesítményű vezeték nélküli porszívó PC-s porszívónk nagy teljesítményű motorral van felszerelve, amely eléri a 110 000 fordulat/perc fordulatszámot, és akár 25 m/s-os légnyomást is produkál. A 125 000 Pa maximális teljesítményével képes alaposan kitakarítani otthonát és gyorsan felfújni a matracot.
  • Divatos és könnyen használható Elektromos porfúvónk LED világítással és digitális kijelzővel rendelkezik, amely könnyen lezárja a por eltávolítását a sötét sarkokban, és ismeri az akkumulátor állapotát; forgó fogantyúval van felszerelve a könnyű kezelés érdekében, a folyamatos fogantyúval kényelmesen tartható; levehető fúvóka kialakítás a könnyű szállítás és tárolás érdekében; C típusú csatlakozóval rendelkezik a gyors töltéshez.
  • Háromszorosan állítható szélerő az intenzív mélytisztításhoz A vezeték nélküli porszívó szélereje elérheti a 110 000 fordulat/perc értéket, a szuper erős fúvóerő nagynyomású légáramot hoz létre a makacs por és szennyeződések könnyű eltávolításához. Testre szabhatja a tisztítás élményét a 3 állítható sebességszabályozóval, amelyekkel szabályozhatja a légáram erősségét az érzékeny vagy nehéz tisztítási feladatokhoz.
  • A sűrített levegős permet tökéletes helyettesítője A kézi hordozható mini porszívók tökéletes helyettesítői a sűrített levegős permetnek, az egyik újratölthető porfúvónkkal sok pénzt és fáradságot takaríthat meg. Könnyen használható, energiatakarékos és környezetbarát, az egyes termékek súlya mindössze 470 g, helytakarékos tárolótáskával szállítjuk.


Lehet, hogy elsőre szkeptikus lesz, de ez a készülék valóban fúvóként és porszívóként is működik egyszerre, és nagyszerűen fúj mindent, amire szüksége van. Számítógépek, billentyűzetek, szekrények stb. Nagyon nagy teljesítményű. Alkalmas az autóban való használatra is.

Kicsomagolva. Nem tartalmaz angol nyelvű használati utasítást.

Használt. Kisebb kozmetikai/mechanikai hibák lehetnek, amelyek nem befolyásolják a termék funkcionalitását.

További információk

Gyártó Cartol
Darabszám a csomagban 1

Package info

Vélemények

Termékhozzászólás

Termékhozzászólás

Még nincs hozzászólás vagy kérdés erről a termékről, legyen az első!

Küldje el nekünk hozzászólását vagy észrevételét a termékhez:




Eladó

Eladó

LEVNO, spol. s r.o., Cégjegyzékszám: 04676408
Chotěbuzská 198
Irányítószám: 100 00, Praha, CZ


Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

Panaszok eljárása

Panaszok eljárása