Nagy verseny
Szállítás 3 nap
  • Napelemes kültéri biztonsági kamera ZO_206693 1

A kép csak illusztrációs lehet

Napelemes kültéri biztonsági kamera

Új Garancia 24 hónap 15 napos visszatérítés Ingyenes szállítás Utánvétes fizetés
Készleten: CZ Eladó: LEVNO, spol. s r.o.

Általában szállítjuk 3 szállítási napon belül

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA
Ha nem küldik el 5 napon belül
Ha a szállítás több mint 7 napot vesz igénybe

A termék kódja: 2782893

Általános ár:
24 708,98 Ft
MARAD:
5 db
AKCIÓS ÁR:
16 059,05 Ft
MARAD:
5 db

Termék leírás

Részletek

  • 【Ingyenes 3G/4G kapcsolat és SIM-kártya 100 millió adattal】A Topcony ingyenes SIM-kártyát kínál 100 millió mobiladattal. Több brit mobil adathálózattal is kompatibilis, így 4G LTE SIM-kártyát dughat be és bárhová telepítheti, a 4G LTE kamera pedig olyan szolgáltatókat támogat, mint az O2, Vodafone, EE és Three (nem támogatja a Wi-Fi kapcsolatot, csak a 3G/4G kapcsolatot).
  • 【Nincs Wi-Fi, 100% vezeték nélküli és napelemes töltés/akkumulátor】 Alkalmas vidéki házakhoz, építkezésekhez, tanyákhoz, farmokhoz, vadon élő erdőkhöz stb. A vezeték nélküli funkciókkal ez a 3G/4G biztonsági kamera hordozható, és könnyen telepíthető bárhová, ahol nincs Wi-Fi lefedettség. Beépített nagy kapacitású akkumulátorral és 5W-os napelemmel felszerelve a 4G kameránk 365 nap folyamatos, megszakítás nélküli áramellátást biztosít.
  • 【PIR emberérzékelés és azonnali riasztás, valamint kétirányú hangjelzés】. A fejlett PIR mozgásérzékelő technológiával a biztonsági kameránk intelligensen azonosítja és figyelmezteti Önt bármilyen gyanús tevékenységről. Mozgás észlelésekor azonnali riasztást kap okostelefonján, így azonnal intézkedhet ingatlana biztonsága érdekében. A fények és riasztások maximalizálják a kamera riasztási funkcióját, hogy időben elriassza a behatolókat.
  • 【2K FHD és színes éjszakai látás és 355° Pan 120° Tilt】A 2K ultra felbontással ez a vezeték nélküli biztonsági kamera élesebb képeket tud rögzíteni 360 fokban a nagyobb vizuális részletek érdekében. A Wi-Fi nélküli biztonsági kamera 355° Pan 120° Tilt tartományban, minden részletet 2K FHD felbontásban és 4x digitális zoommal rögzít. A két infravörös fény és a fehér fény kombinációjával éjszaka is ugyanolyan tiszta vizuális hatást érhet el, mint nappal.
  • 【Távoli hozzáférés és 64GB SD kártya mellékelve】 A Topcony Cam "APP-on keresztül bármikor és bárhol hozzáférhet a biztonsági kamerához, hogy lássa, mi történik körülötte. Ezenkívül a videókat visszanézheti az SD-kártyán, amely tárolja az események felvételét (a csomag 64GB SD-kártyát tartalmaz). Beépített, továbbfejlesztett mikrofonok és hangszórók, így a "Topcony Cam" APP-on keresztül valós időben beszélhet bárkivel a kültéri kamera előtt, és hangos elriasztással elijesztheti az ismeretlen látogatókat.


Topcony 3G/4G LTE napelemes kültéri biztonsági kamera, 360°-os vezeték nélküli CCTV kamerarendszer Wi-Fi emberérzékelés nélkül, 2K színes éjszakai látás, 2 irányú hang, 64GB SD kártya és SIM kártya mellékelve.

Kicsomagolva. Teszteletlen.

Használt. Lehetnek kisebb kozmetikai/mechanikai hibák, amelyek nem befolyásolják a termék funkcionalitását.

További információk

Gyártó Topcony
Darabszám a csomagban 1

Package info

Vélemények

Termékhozzászólás

Termékhozzászólás

Még nincs hozzászólás vagy kérdés erről a termékről, legyen az első!

Küldje el nekünk hozzászólását vagy észrevételét a termékhez:




Eladó

Eladó

LEVNO, spol. s r.o., Cégjegyzékszám: 04676408
Chotěbuzská 198
Irányítószám: 100 00, Praha, CZ


Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

Panaszok eljárása

Panaszok eljárása