Nagy verseny
Szállítás 3 nap
  • Napelemes töltő 28W ZO_240976 1

A kép csak illusztrációs lehet

Napelemes töltő 28W

Új Garancia 24 hónap 15 napos visszatérítés Ingyenes szállítás Utánvétes fizetés

Elérhetőség: Nincs készleten

A termék kódja: 2782882

Termék leírás

Részletek

Továbbfejlesztett háromszoros USB-A portok
Mindegyik maximális kimenet 5V/2,4A, a teljes maximális áram pedig 5V/4,8A. A BigBlue 28w-os napelemes töltővel egyszerre több eszközt is tölthetsz. Intelligens töltési technológiával rendelkezik, amely képes intelligensen felismerni az eszközeit, majd az optimális töltési sebességet a különböző eszközöknek megfelelően változik . A BigBlue 100% biztonságos töltést biztosít a túltöltés, túlmelegedés és rövidzárlat elleni védelemmel.
Hordozható kemping napelem
A BigBlue USB-s napelemes töltő nagyszerű választás, ha hosszabb kempingtúrára indulsz, vagy olyan helyre utazol, ahol nem megbízható az elektromos hálózat. Kompakt mérete (11,6×6,3×1,3 hüvelyk összehajtva) és könnyű (20,5 oz) kialakítása miatt hordozható és elég könnyű ahhoz, hogy bármilyen kempinghátizsákban vagy túratáskában elférjen. A vészhelyzeti készletben való elpakoláshoz is elengedhetetlen.
Magas napenergia-átalakítás
A SunPower nagy hatásfokú napelempanelje elegendő napfény esetén a napenergia akár 24%-át is szabad energiává alakítja, így a ma kapható legtartósabb panelek közé tartozik, amelyek jobban ellenállnak az időjárás viszontagságainak és a kopásnak, mint a hagyományos panelek. Ez a speciális PET-polimer felület megvédi a napelemet az időnkénti esőtől vagy nedves ködtől, a három portot pedig gumiborítással látják el, hogy megvédjék a portól vagy a víz okozta sérülésektől.
Széles körű kompatibilitás
Csatlakoztatható USB kábel szinte minden 5V-os Android készülékhez és néhány DSLR vagy Apple készülékhez (Megjegyzés: Apple készülékekhez extra eredeti kábel szükséges). A napelemes telefontöltőnk nem tud áramot tárolni, kérjük, terítse ki az összes napelemet közvetlen napfényben a szabadban, majd csatlakoztassa a készüléket az USB kimeneti porthoz. Megjegyzés: Hordozható napelemes töltőnk nem tud laptopokat és iPad Pro-t tölteni.
Csomag és támogatás
BigBlue 28W-os napelemes telefontöltőt, 50 cm-es USB-kábelt, felhasználói kézikönyvet fog kapni.


Minden egyes maximális kimenet 5V/2,4A, a teljes maximális áram pedig 5V/4,8A. A BigBlue 28W-os napelemes töltővel egyszerre több készüléket is tölthet.

Kicsomagolva. Alapvető ellenőrzés után működőképes, a kézikönyv nem cseh nyelvű.

Használt termék. Lehetnek kisebb kozmetikai/mechanikai hibák, amelyek nem befolyásolják a termék működését.

További információk

Gyártó BigBlue
Darabszám a csomagban 1

Package info

Vélemények

Termékhozzászólás

Termékhozzászólás

Még nincs hozzászólás vagy kérdés erről a termékről, legyen az első!

Küldje el nekünk hozzászólását vagy észrevételét a termékhez:




Eladó

Eladó

LEVNO, spol. s r.o., Cégjegyzékszám: 04676408
Chotěbuzská 198
Irányítószám: 100 00, Praha, CZ


Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

Panaszok eljárása

Panaszok eljárása