Nagy verseny
Szállítás 3 nap
  • Kültéri vezeték nélküli Wifi híd, Mokerlink, WB300M ZO_179703 1

A kép csak illusztrációs lehet

Kültéri vezeték nélküli Wifi híd, Mokerlink, WB300M

Új Garancia 24 hónap 15 napos visszatérítés Ingyenes szállítás Utánvétes fizetés
Készleten: CZ Eladó: LEVNO, spol. s r.o.

Általában szállítjuk 3 szállítási napon belül

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA
Ha nem küldik el 5 napon belül
Ha a szállítás több mint 7 napot vesz igénybe

A termék kódja: 2782874

Általános ár:
3 844,93 Ft
MARAD:
102 db
AKCIÓS ÁR:
2 498,97 Ft
MARAD:
102 db

Termék leírás

Részletek

A termék nem tartalmaz cseh nyelvű használati utasítást


Vezeték nélküli hozzáférési pont támogatása, vezeték nélküli híd üzemmód PTP/PTMP kapcsolathoz, LED kijelzővel, könnyen beállítható WB300M üzemmód, IP-cím, csatornaváltás a funkciónak/választásnak megfelelően LED-kijelzővel együtt, nem kell hozzáférni a GUI-hoz, elkerülhető a bonyolult telepítés problémaprogram és a kapcsolat állapotának és jelerősségének egyszerű kijelzése LED-kijelzővel, sok munkát és költséget takarít meg, egyszerűvé és professzionálissá teszi a nagy távolságú vezeték nélküli lefedettséget, az adatátvitelt és a vezeték nélküli monitorozást.

WB300M ABS vízálló, por- és napálló kabáttal, amely szintén alkalmazkodik a hőmérséklethez;   Eközben támogatja a 24V-os passzív PoE-t és a 4KV-os villámvédelmet, ideális kültéri használatra;

Támogatja a watchdog automatikus felismerés funkciót, automatikusan újraindítja és visszaállítja az eszközt bármilyen hálózati támadás esetén.   Ezenkívül támogatja a távoli felhőkezelést, a rendszergazda figyelemmel kísérheti a működési állapotot, frissítheti a firmware-t, újraindíthatja, időzített újraindíthatja az eszközt a felhőszerveren keresztül, visszaállíthatja és karbantarthatja az eszközt bármikor, bárhol, a kültéri eszköz a kezelő számára szintű PTP/PTMP kapcsolat.

Főbb jellemzők:

Megoldás beltéri / kültéri videó adatátvitelhez.

Professzionális kültéri kagylóruha különféle zord környezetekhez.

Használjon kültéri ABS műanyag burkolatot, egyszerű és elegáns!   Támogatja a professzionális villámvédelmet, IP65 vízálló, porálló, többféle zord környezethez is alkalmas.   Még rendkívül meleg és hideg környezetben is (-40℃ - 70℃) stabilan működik.

LED kijelző és Nyomja meg a gombot a kiiktatáshoz.   Látható LED-kijelzővel a gazdagép/kliens mód/jelerősség/IP-cím megjelenítéséhez, majd használja a H/C gombot a gazdagép/kliens mód megváltoztatásához a gyors pont-pont és pont-többpont vezeték nélküli kapcsolathoz, valamint az egyszerű telepítéshez és degu , költségmegtakarítás.

AP + Bridge üzemmód, stabilabb.   Támogatja az AP és a híd üzemmódot, könnyen kiépíthető PTP / PTMP kapcsolat, amely megfelel a többféle Wi-Fi átviteli séma követelményeinek.

Állítható RF teljesítmény.   Az átviteli RF teljesítmény a környezetnek megfelelően állítható.   Csökkentse az RF teljesítményt nagy sűrűségű helyen vagy vezeték nélküli hozzáférési ponton, vagy növelje az RF teljesítményt nagy hatótávolságú helyen a teljesítmény javítása érdekében.

Szabadalmaztatott QSDK firmware, független magalgoritmus.   A HiMAX privát protokoll hatékonyan megakadályozza az Ei-Fi interferenciát.

Beltéri vezeték nélküli átvitelre tervezték, 1000 méteres távolságig.   1000 méteres vételi távolság, 4K videó egyszerű átvitele.

Alkalmazási forgatókönyvek liftfelügyelethez.   2,4 GHz-es frekvencia, 300 Mbps nagy sebesség, hatékonyan biztosítja a tiszta és sima monitorképet.

A WB300M egy 300 Mbps-os kültéri CPE LED kijelzővel a WDS PT/PTMP csatlakozás konfigurációjához.   Megfelel az IEEE 802.11b/g/n szabványnak, 8dBi nagy nyereségű kettős polarizált antennával, a PTP/PTMP távolság több mint 1000 méter.

A termék nem tartalmaz cseh nyelvű használati utasítást

További információk

Gyártó Mokerlink
TÍPUS Igen
A lejárati idő után Igen
Darabszám a csomagban 1

Package info

Vélemények

Termékhozzászólás

Termékhozzászólás

Még nincs hozzászólás vagy kérdés erről a termékről, legyen az első!

Küldje el nekünk hozzászólását vagy észrevételét a termékhez:




Eladó

Eladó

LEVNO, spol. s r.o., Cégjegyzékszám: 04676408
Chotěbuzská 198
Irányítószám: 100 00, Praha, CZ


Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

Panaszok eljárása

Panaszok eljárása