Nagy verseny
Szállítás 3 nap
  • Automatikus kártyakeverő 1-6 pakliig ZO_9968-M6481 1

A kép csak illusztrációs lehet

Automatikus kártyakeverő 1-6 pakliig

Új Garancia 24 hónap 15 napos visszatérítés Ingyenes szállítás Utánvétes fizetés

Elérhetőség: Nincs készleten

A termék kódja: 2782552

Termék leírás

Részletek

  • [Többcélú] - Ez a kártyakeverő alkalmas a piacon kapható játékkártyák 99%-ához (90mm * 65mm alatt). Alkalmas a hagyományos pókerkártyákhoz, bridzskártyákhoz, kerékpáros kártyákhoz, UNO kártyákhoz, szerepjáték kártyákhoz stb. Egyszerre NÉGY pár kártyát tud mosni. Alkalmas otthonra, partikra, találkozókra, versenyekre.
  • [USB-C és akkumulátoros tápellátás] - Ez a játékkártya keverő csatlakoztatható egy powerbankhoz (ajánlott teljesítmény 10W felett, Type-C kábel mellékelve) a megfelelő akkumulátoros üzemidő biztosítása érdekében, és 4db C elemet is támogat (nem tartozék) A csomag tartalmazza) a különböző forgatókönyvek teljesítéséhez.
  • [Egyujjas működés] - Ennek a pókerkártya keverőnek csak egy ujjra van szüksége a kapcsoló megnyomásához, hogy automatikusan keverje a kártyákat, a keverés véletlenszerűsége jobb, mint a kézi, megakadályozhatja a kézi csalást. Könnyen használható, ízületi gyulladásos betegek és idősek számára készült.
  • [Faszálas kialakítás és kiváló minőségű anyag] - Ez a kártyakeverő gép továbbfejlesztett és megerősített PC anyagot használ, több esésgátló és tömörítés, kreatív fa kialakítás, high-end és gyönyörű.


Ez a kártyakeverő alkalmas a piacon lévő játékkártyák 99% -ához (90mm * 65mm alatt).Alkalmas a közös póker, bridzs, kerékpáros kártyák, UNO kártyák, szerepjáték táblakártyák stb. számára. EgyszerreNÉGY pár kártyát tud mosni.Alkalmas otthonra, partikra, találkozókra, versenyekre.

További információk

Gyártó HJC
Darabszám a csomagban 1

Package info

Vélemények

Termékhozzászólás

Termékhozzászólás

Még nincs hozzászólás vagy kérdés erről a termékről, legyen az első!

Küldje el nekünk hozzászólását vagy észrevételét a termékhez:




Eladó

Eladó

LEVNO, spol. s r.o., Cégjegyzékszám: 04676408
Chotěbuzská 198
Irányítószám: 100 00, Praha, CZ


Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

Panaszok eljárása

Panaszok eljárása