Nagy verseny
Szállítás 3 nap
  • Vezeték nélküli kézi porszívó WADEO, autóporszívó ZO_267425 1

A kép csak illusztrációs lehet

Vezeték nélküli kézi porszívó WADEO, autóporszívó

Új Garancia 24 hónap 15 napos visszatérítés Ingyenes szállítás Utánvétes fizetés
Készleten: CZ Eladó: LEVNO, spol. s r.o.

Általában szállítjuk 3 szállítási napon belül

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA
Ha nem küldik el 5 napon belül
Ha a szállítás több mint 7 napot vesz igénybe

A termék kódja: 2782099

Általános ár:
21 964,95 Ft
MARAD:
5 db
AKCIÓS ÁR:
14 274,94 Ft
MARAD:
5 db

Termék leírás

Részletek

  • 【Teljesítményes szívás 15000PA】Ez a kefe nélküli motorral ellátott akkumulátoros porszívó kiváló minőségű repülőgépipari ötvözetből készült. Két turbinalapátos kialakítással rendelkezik, amely akár 35 500 fordulat/perc sebességgel működik, és erőteljes, 15 000 PA szívóerőt biztosít, amely nagy könnyedséggel tisztítja meg a foltokat, nagy és kis területeket. Könnyű súlya és kis mérete miatt még a gyermekek számára is könnyen használható.
  • 【Szívás, fújás és szivattyúzás 3 az 1-ben】WADEO autóporszívó kefe nélküli motorral, így a porszívózás, fújás és szivattyúzás egyformán erőteljes! Vezeték nélküli kézi porszívó kefével és fúvókával felszerelve a morzsák, a por vagy a háziállatok szőrének egyszerű megtisztításához a résekben. 2 fokozatú 12000PA és 15000PA, amely BBQ ventilátorként és gumiabroncs felfújóként is működhet. Vásároljon most vezeték nélküli porszívót, és fedezze fel a sokféle felhasználási lehetőséget; tökéletes kiegészítője az autójának, otthonának vagy irodájának.
  • 【C típusú adatkábel és hosszú akkumulátor-élettartam】 A WADEO Mini porszívó beépített 4000mAh-s akkumulátorral rendelkezik, amely átmegy a töltési ciklus teszteken, hogy biztosítsa a használat biztonságát. A vezeték nélküli autóporszívó 3-4 óra alatt feltöltődik, és 20-25 perc használatot biztosít, hogy megfeleljen a tisztítási igényeknek. A 7,4V-os feszültség és a C típusú töltőkábel lehetővé teszi, hogy az autóporszívót az autóban vagy bárhol máshol töltse.
  • 【Könnyű súly és mosható HEPA szűrők】Ez az autóporszívó mindössze 0,84 fontot nyom, könnyebb, mint egy üveg Fanta, így fáradtság nélkül takaríthat. A hordozható autóporszívó 0,5 literes nagy kapacitású tartályával kevesebb ürítést igényel, az újrafelhasználható HEPA szűrő pedig mosható és levegőn szárítható. A hatékony takarítás rendezett élethez vezet. Vásároljon most kézi porszívót és élvezze azonnal.
  • 【5 tartozék közül választhat】 A szívókefe fúvóka kettős funkcióval rendelkezik: szívás és törlés, amely alkalmas a párna, párna, billentyűzet és légkondicionáló kivezetőjének felületén lévő por tisztítására; Telepítse a fúvónyílást a kézi porszívó mögé, amely alkalmas a nagyszámítógép, billentyűzet, a kamera lencséjén lévő por fújására; Telepítse a padlókefét a kézi porszívó elejére, amely alkalmas a padló, bőrönd, matrac, kanapé és mindenféle nagy sík felület tisztítására.



WADEO vezeték nélküli kézi porszívó, 15000 Pa nagy teljesítményű autóporszívó, kézi porszívó, autóporszívó fúvókával, , vezeték nélküli porszívó háziállatokhoz és irodákhoz.

Kicsomagolva.

Használt. Lehetnek kisebb kozmetikai/mechanikai hibák, amelyek nem befolyásolják a termék funkcionalitását.

További információk

Gyártó Wadeo
Darabszám a csomagban 1

Package info

Vélemények

Termékhozzászólás

Termékhozzászólás

Még nincs hozzászólás vagy kérdés erről a termékről, legyen az első!

Küldje el nekünk hozzászólását vagy észrevételét a termékhez:




Eladó

Eladó

LEVNO, spol. s r.o., Cégjegyzékszám: 04676408
Chotěbuzská 198
Irányítószám: 100 00, Praha, CZ


Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

Panaszok eljárása

Panaszok eljárása