Nagy verseny
Szállítás 3 nap
  • Galaxy Watch Active (SM - R500N) fekete ZO_9968-M6205 1

A kép csak illusztrációs lehet

Galaxy Watch Active (SM - R500N) fekete

Új Garancia 24 hónap 15 napos visszatérítés Ingyenes szállítás Utánvétes fizetés
Készleten: CZ Eladó: LEVNO, spol. s r.o.

Általában szállítjuk 3 szállítási napon belül

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA
Ha nem küldik el 5 napon belül
Ha a szállítás több mint 7 napot vesz igénybe

A termék kódja: 2781983

Általános ár:
27 455,03 Ft
MARAD:
5 db
AKCIÓS ÁR:
17 845,03 Ft
MARAD:
5 db

Termék leírás

Részletek

Üzleti találkozóra és nyári vakációra
Bármilyen eseményen vagy sporttevékenységen veszel részt, nem kell levenned a Galaxy Watch Active-ot a csuklódról. Az egyszerű és gyors digitális arcváltással bármilyen eseményre készen áll. Válassz egy eredeti kijelződizájnt a hangulatodhoz, öltözékedhez és az alkalomhoz illően.


Kifinomult funkciók
Tartsd formában a tested a Napi tevékenység funkcióval. Gondoskodik a megfelelő testmozgásról, a rendszeres ivásról vagy a kiegyensúlyozott táplálkozásról. A gyaloglás, futás, evezés vagy például a dinamikus testmozgás automatikusan mérésre kerül az első mozdulattól kezdve. Ez a speciális mozgásérzékelőknek köszönhető, amelyek szorosan figyelemmel kísérik Önt, és mindent pontosan kiértékelnek. Az óra emellett büszkén viseli a MIL-STD-810G katonai szabványt a tartósság és az 5 ATM vízállósági tanúsítványt.


Belégzés... kilégzés
Szánjon néhány percet a zsúfolt munkanapból, hogy mélyen belélegezzen és megnyugodjon. A Galaxy Watch Active beépített pulzusérzékelővel rendelkezik, amely érzékeli a kellemetlen érzés szintjét, majd egyszerű és hatékony légzőgyakorlatokat kínál, hogy megnyugtassa a tested és csökkentse a stressz-szintet.


Ajánlja fel egészségének a legjobbat
Tudd meg, hogyan érzi magát a tested. A Samsung Health alkalmazás nyomon követi és elemzi étkezési, edzési és pihenési szokásaidat, és tanácsokat ad, hogyan javíthatod egészséges életmódodat. Az alkalmazás olyan információkat jelenít meg az óra kijelzőjén, mint a pulzusszámod, valamint a kalóriabevitel és -felhasználás, és a különféle fitneszfunkciókkal a sportolásban is csúcsteljesítményt érhetsz el.


Nincs többé ásítás reggelente
A Galaxy Watch Active nem hagyja, hogy éjszaka felébredj. A speciális érzékelőknek köszönhetően figyeli az alvásod négy szakaszát, és egyértelmű kijelzést ad annak minőségéről. Így reggel frissen és energikusan ébredsz majd.


Aktív holnapok
Élvezz egy egész sportos hétvégét a szabadban, áram nélkül. Számíthatsz a Galaxy Watch Active-ra, hogy egyetlen feltöltéssel több mint 45 órán keresztül tartja a magas sporttempót. A következő generációs Samsung Galaxy S10 okostelefonnal és hagyományos vezeték nélküli töltővel is vezeték nélkül töltheted.


Egyszerű vezérlés mindenkinek
A Galaxy Watch Active már első pillantásra feltűnik minimalista, modern dizájnjával. És pontosan ilyen a belseje is. Egy igazán egyszerű Samsung felhasználói felületet kínál, amelyet még egy kisgyerek vagy egy nem technológiai ismeretekkel rendelkező felhasználó is könnyedén elsajátíthat. Most már csak annyi a dolgod, hogy letöltsd a hasznos alkalmazásokat, és nekivágj a céljaidnak.


Műszaki specifikációk
Alapvető specifikációk
FunkciókÉrtesítés, zenevezérlés, ébresztő, automatikus szinkronizálás, SMS; Légzőgyakorlatok,gyakorlatfelismerésAnyagA tokeloxált alumíniumból, sportos szilikonszíjMegtervezésA Samsung szerelmeseinek; Sport; Munka; Szórakozás; UnisexSűrűség(mm)40Méret- H (mm)39.5Méret- Sz (mm)39.5Méret- H (mm)10.5Súly(g)25.0, 35.0MegnövelttartósságIP68MűködtetőrendszerTizenMűködtetőrendszer verziójaTizenOS 4.0Pakettartalom(nem vonatkozik a használt termékekre)Samsung Galaxy Watch Active; 2 szíj - L és S méret; dokkolóállomás; töltő; gyors útmutató.
Hardver
Érzékelők (szenzorok)Gyorsulásmérő, Barométer, Pulzusmérő,FényérzékelőSportfunkciókSmartCoaching, Pulzuskövetés, Edzés alkalmazás, Tevékenység és alváskövetés, Légzés alkalmazásTouchLCD-nincsMikrofonProcesszor-MagszámKétmagosProcesszor- Frekvencia (GHz)1.1SpeciálisfunkcióAkcelerométer, barométer, pulzusmérő,fényérzékelőRAM0,75 GB, 0,77GBTároló4GBTároló bővítés- maximális kapacitás (GB)4
Kijelző
Kijelző típusaSuperAMOLEDKijelzőmérete (hüvelyk)1.1Kijelzőfelbontása (pixel)360x360KijelzőtechnológiaSuperAMOLED
Csatlakoztathatóság
BlueTooth specifikációk4.2ConnectivityBluetooth4.2, Wi-Fi b/g/n, NFC, GPS/Glonass/Beidou/GalileoKimeneticsatlakozóUSB2.0 -dokkoló5GneKompatibilitásAndroid5.0 vagy újabb és RAM legalább 1,5 GB; iPhone: iPhone 5 és újabb, iOS 9.0 vagyújabbSimneWi-Fi802.11n,igenBluetoothigen, 4.2GPSigenNFCigen IgenNFCigen
Akkumulátor
Akkumulátor típusaLi-Ion/Li-PolLi-IonAkkukapacitás(mAh)230Akkumulátorélettartama (óra)


Az aktív életmód, az egészséges testmozgás, a kiegyensúlyozott étrend és a minőségi alvás szerelmeseinek a Samsung bemutatja a Galaxy Watch Active okosórát.

Unboxed.

További információk

Gyártó Samsung
Darabszám a csomagban 1

Package info

Vélemények

Termékhozzászólás

Termékhozzászólás

Még nincs hozzászólás vagy kérdés erről a termékről, legyen az első!

Küldje el nekünk hozzászólását vagy észrevételét a termékhez:




Eladó

Eladó

LEVNO, spol. s r.o., Cégjegyzékszám: 04676408
Chotěbuzská 198
Irányítószám: 100 00, Praha, CZ


Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

Panaszok eljárása

Panaszok eljárása