Nagy verseny
Szállítás 3 nap
  • Fitness labda ZO_98-1E11905 1

A kép csak illusztrációs lehet

Fitness labda

Új Garancia 24 hónap 15 napos visszatérítés Ingyenes szállítás Utánvétes fizetés
Készleten: CZ Eladó: LEVNO, spol. s r.o.

Általában szállítjuk 3 szállítási napon belül

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA
Ha nem küldik el 5 napon belül
Ha a szállítás több mint 7 napot vesz igénybe

A termék kódja: 2781945

Általános ár:
7 124,98 Ft
MARAD:
5 db
AKCIÓS ÁR:
4 628,96 Ft
MARAD:
5 db

Termék leírás

Részletek

Gyakorolja fitneszgyakorlatait otthon a Tunturi jógalabdával. Egyszerűen fújja fel a fitneszlabdát, és azonnal kezdje el a gyakorlást. Javítsa koordinációját, egyensúlyát és erejét, miközben edz vagy tornázik ezzel a fitneszlabdával.Ideális otthoni használatra, de széles körben használják jóga- és edzőtermekben és rehabilitációs központokban is.

Kényelmesen ül? Szeretné javítani egyensúlyát, koordinációját és erejét? Ezzel a Tunturi felfújható fitneszlabdával mindez lehetséges. A tornabál alkalmas különböző kondicionáló gyakorlatok elvégzésére, hogy erősítse és nyújtsa izmait. A fitneszlabda ideális otthoni használatra, de széles körben használják jóga- és edzőtermekben, valamint rehabilitációs központokban is. A sit-up labdán ülhetsz az íróasztalodnál vagy a tévé előtt is. Mivel a testednek mindig meg kell találnia a megfelelő egyensúlyt, tudtodon kívül erősíted az izmaidat és javítod a testtartásodat. A gimnasztikázó labda felfújható, és olyan szorosan felfújhatod, amennyire csak akarod.

A Tunturi fitneszlabda előnyei
✓ Javítja az egyensúlyt, az erőt és a koordinációt
✓ Az izmok erősítéséhez és nyújtásához
✓ Felfújható és könnyű

Eddzen izmait és javítsa testtartását ezzel a praktikus Tunturi fitneszlabdával. Rendelje meg gyorsan!

Ingyenes Tunturi Training alkalmazás mellékelve
Segítséget, inspirációt vagy motivációt keresel az edzéshez? A Tunturi Trainingben több ezer animált fitneszgyakorlatot, oktatóanyagot és edzésvideót talál. Ezek segítenek abban, hogy a legtöbbet hozza ki magából és a Tunturi termékekből.

Edzhetsz egyedül és készíthetsz saját edzésterveket, de nézhetsz csoportos órákat is, és használhatod a közösséget. A könyvtár rendszeresen frissül, így mindig találhatsz új kihívásokat és inspirációt az alkalmazásban. A nagyszerű dolog pedig az: A Tunturi Training 100%-ban ingyenesen használható és letölthető az App Store-ból és a Play Store-ból!

A Tunturiról
Érezze magát jobban minden nap. Ez a Tunturi mottója. Eredetünk Finnországban van, ahol két testvér 1922-ben alapított egy kerékpárboltot. Most, több mint 100 évvel később, egy holland vállalat és egy globális márka vagyunk. Támogatjuk Önt az egészséges és fitt test, a kiegyensúlyozott elme és a boldog élet felé vezető úton. Tesszük ezt kardió- és erőnléti edzőeszközök, kiegészítők és támogató alkalmazások széles választékával. Egy folyamatosan bővülő és javuló választékkal, minőségi termékekkel és kiváló garanciával. Nem tudsz valamit kitalálni, vagy kérdéseid vannak? Akkor szervizcsapatunk készséggel áll rendelkezésére.

Hisszük, hogy mindenkinek joga van a jó és egészséges sportoláshoz, beleértve a gyerekeket is. Ezért minden vásárlásod után egy bizonyos összeget a Fitkids Alapítványnak adományozunk. Együtt biztosítjuk, hogy a fogyatékkal élő gyermekek is sportolhassanak.

A specifikációk áttekintése:
- Átmérő: 65 cm*
- Felfújható - kézi pumpával együtt
- Anyag: vinil
- Maximális súly: 120 kg
- Súly: 1 kg
- 166 és 178 cm közötti testmagassághoz alkalmas
- Más méretben és színben is kapható

*Figyelem: Az első néhány alkalommal a labdát maximálisan fújja fel levegővel. Előfordulhat, hogy 1-2 napba telik, amíg a labda a megfelelő méretre feszül.

Magasság/átmérő:
155 cm-ig = Ø 45 cm
155 cm-165 cm között = Ø 55 cm
166 cm-178 cm-től = Ø 65 cm
179 cm-190 cm-től = Ø 75 cm
190 cm-től = Ø 90 cm


Tunturi Fitness labda - Jóga labda pumpával - Pilates labda - Terhességi labda - 65 cm - Szín: ezüst - Ingyenes fitness alkalmazássalegyütt .

Kicsomagolva

Használt termék. Kisebb kozmetikai/mechanikai hibák lehetnek rajta, amelyek nem befolyásolják a termék funkcionalitását.

További információk

Gyártó TUNTURI
Darabszám a csomagban 1

Package info

Vélemények

Termékhozzászólás

Termékhozzászólás

Még nincs hozzászólás vagy kérdés erről a termékről, legyen az első!

Küldje el nekünk hozzászólását vagy észrevételét a termékhez:




Eladó

Eladó

LEVNO, spol. s r.o., Cégjegyzékszám: 04676408
Chotěbuzská 198
Irányítószám: 100 00, Praha, CZ


Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

Panaszok eljárása

Panaszok eljárása