Nagy verseny
Szállítás 3 nap
  • NT5650/16 5000-es sorozatú higiénikus nyírógépek ZO_B1M-06367 1

A kép csak illusztrációs lehet

NT5650/16 5000-es sorozatú higiénikus nyírógépek

Új Garancia 24 hónap 15 napos visszatérítés Ingyenes szállítás Utánvétes fizetés
Készleten: CZ Eladó: LEVNO, spol. s r.o.

Általában szállítjuk 3 szállítási napon belül

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA
Ha nem küldik el 5 napon belül
Ha a szállítás több mint 7 napot vesz igénybe

A termék kódja: 2781888

Általános ár:
12 338,98 Ft
MARAD:
5 db
AKCIÓS ÁR:
8 018,98 Ft
MARAD:
5 db

Termék leírás

Részletek

A Philips NT5650/16 Series 5000 személyi hajvágó készülék minden modern férfi számára nélkülözhetetlen felszerelés. Akár az orr, a fül vagy a szemöldök csúnya szőrszálait kell megnyírni, ez a praktikus trimmer tökéletes kényelmet biztosít, kényelmetlen rángatás nélkül. Használata egyszerű és biztonságos, miközben minimalizálja a kihagyott szőrszálak mennyiségét, és védelmet nyújt a szőrszálak kihúzása, karcolása és vágása ellen. A pengék tartós rozsdamentes acélból készültek és nagyon tartósak. A 3 fésűs tartozékot nagyra értékeli a szakáll, bajusz és hasonlók gyors nyírásához. A trimmer egy AA elemmel működik.

Philips NT5650/16 5000-es sorozat

  • Az orr-, fül- és szemöldökszőrzet kényelmes nyírása
  • 100%-os kényelem húzás nélkül
  • Védőrendszer
  • Teljesen mosható
  • AA elemmel működik
  • 3 fésűt és hordtáskát tartalmaz

Tökéletes kényelem húzás nélkül

Gyengéden és hatékonyan távolítja el a nem kívánt orr- és fülszőrzetet. Használat előtt győződjön meg róla, hogy az orrlyukak tiszták, óvatosan helyezze be a trimmert az orr belsejébe, legfeljebb 0,5 cm-re, és lassan forgassa el. A fülszőrzet nyírásakor győződjön meg arról, hogy nincs faggyú a fülben. Szemöldökszőrzet esetén helyezze a két fésű (3 és 5 mm) egyikét a barázdákba, és a szőrnövekedés ellenében enyhe nyomással és mozgással nyírja le, hogy egyenletes, a kívánt hosszúságúra nyírja. A finom szőrszálak trimmeléséhez használja a készüléket a csomagban található részletező trimmelő fésűvel vagy anélkül. Az eszköz precíziós fejével állítsa be a trimmelés szögét és formáját, és határozza meg a szakáll vagy kecskeszakáll széleit.

Könnyedén és biztonságosan

A Protective Guard rendszer olyan borítást biztosít a pengék felett, amely úgy lett kialakítva, hogy soha ne érjen a bőréhez, miközben a szőrszálakat biztonságosan a trimmelőegységhez irányítja. A Protective Guard rendszert úgy tervezték, hogy a trimmelés kényelmes és biztonságos legyen, minimálisra csökkentve a kihagyott szőrszálak számát, ugyanakkor elkerülve a húzódásokat, csípéseket és vágásokat.

Gyors és fáradságmentes

A trimmelő kétoldalas, hogy minden szögből és minden irányból gyors és egyszerű trimmelést biztosítson. A pengék tartós rozsdamentes acélból készültek, és úgy tervezték, hogy tartósak legyenek.

Precíziós, részletes trimmelés

A részletes trimmelő segítségével teljes magabiztossággal és könnyedén vághatja és formázhatja szakállát a kívánt stílusra (borosta, szakáll, pajesz, bajusz és nyakszőrzet).

Kényelmes működés

A készüléket könnyedén, egy kézzel be- és kikapcsolhatja. A texturált fogantyú még nedves állapotban is a legjobb fogást biztosítja, és a trimmelővel való munka során jobban irányítható.

Könnyű tisztítás

A trimmer vízálló, így könnyen tisztítható: csak mossa el folyó víz alatt minden használat után.

Azonnal használatra kész

Ez a trimmer egy AA elemmel működik, amelyet a csomag tartalmaz, így azonnal használatra kész. Az elem cseréjéhez nyissa ki a készüléket az alját óvatosan balra fordítva. Húzza az alsó részt maga felé, hogy hozzáférjen az elemtartóhoz.

Praktikus tok

A praktikus tokbantárolhatja és használhatja utazás közben . Biztonságban tartja a trimmert és az összes tartozékot, amikor úton van.

Tartós konstrukció

A trimmer tartós konstrukcióval rendelkezik, és úgy tervezték, hogy újra és újra megbízható teljesítményt nyújtson. A trimmerre két év világméretű garancia vonatkozik.



Philips NT5650/16 5000-es sorozatú higiénikus trimmer

Kicsomagolva.

Használt. Kisebb kozmetikai/mechanikai hibák lehetnek rajta, amelyek nem befolyásolják a termék funkcionalitását.

További információk

Gyártó Philips
Darabszám a csomagban 1

Package info

Vélemények

Termékhozzászólás

Termékhozzászólás

Még nincs hozzászólás vagy kérdés erről a termékről, legyen az első!

Küldje el nekünk hozzászólását vagy észrevételét a termékhez:




Eladó

Eladó

LEVNO, spol. s r.o., Cégjegyzékszám: 04676408
Chotěbuzská 198
Irányítószám: 100 00, Praha, CZ


Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

Panaszok eljárása

Panaszok eljárása