Nagy verseny
Szállítás 3 nap
  • Fém daráló tartozék KitchenAid stand mixerekhez ZO_206561 1

A kép csak illusztrációs lehet

Fém daráló tartozék KitchenAid stand mixerekhez

Új Garancia 24 hónap 15 napos visszatérítés Ingyenes szállítás Utánvétes fizetés
Készleten: CZ Eladó: LEVNO, spol. s r.o.

Általában szállítjuk 3 szállítási napon belül

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA
Ha nem küldik el 5 napon belül
Ha a szállítás több mint 7 napot vesz igénybe

A termék kódja: 2781852

Általános ár:
27 455,03 Ft
MARAD:
5 db
AKCIÓS ÁR:
17 845,03 Ft
MARAD:
5 db

Termék leírás

Részletek

  • [Kiemelt ajándékok] Az AMZCHEF fém húsdaráló tartozék MINDEN KitchenAid Stand Mixerhez illik, ez az ételdaráló tartozék szinte minden szükséges funkciót biztosít, jelentősen bővítve a rugalmasságot. Ideális húsdaráláshoz, sajtreszeléshez, zsemlemorzsa készítéséhez, 3 méretű kolbászhoz, sőt nagy mennyiségű zúzott fokhagyma, darált gyömbérpaszta vagy chiliszósz készítéséhez.Akár kezdő, akár tapasztalt szakács vagy!!!Ez lesz az egyik kedvenc konyhai tartozéka.Tippek:Egy darálólemez van a darálóban.
  • [Többfunkciós ételdaráló tartozék, minden húsféle hús feldolgozását könnyedén elvégzi] Ez a húsdaráló tartozék nagyszerű textúrájú darált húst készít. Kiváló a sebesség, a tisztább őrlés és a tartósság szempontjából. Tartalmazza: húsdaráló, 4 méretű darálólemez, 3 kolbásztöltő cső, 2 daráló kés és kolbásztöltő tartó, kivehető ételtálca, ételcsúszda és tisztítókefe. Tökéletes élelmiszer-feldolgozási élményt nyújtanak Önnek, hatékonyan állítanak elő egészséges élelmiszer-alapanyagokat.
  • [3 kolbásztöltő tartozék, hozzon létre több egészséget és frisset] Az AMZCHEF ételdaráló tartozék 3 kolbásztöltő csővel (0,47 hüvelyk, 0,75 hüvelyk, 1,25 hüvelyk) van felszerelve, bármilyen kolbászt készíthet, például boudin kolbászt, olasz kolbászt, nyári kolbászt, kielbasa és chorizo. Ezek a kolbásztöltő csövek nagyban javítják a töltés hatékonyságát, így egészségesebb módon készítheti el a legfinomabb kolbászokat otthon vagy egy partin.
  • [Kiváló minőség, mint egy burgerprés, elegáns burger készítés] Az öntött élelmiszer minőségű alumíniummal, a minőség megbízható. Egyszerűen tegyen húst, halat vagy zöldségkeveréket a burgerbe, és nyomja meg a fogantyút, hogy tökéletes vastag, kerek hamburgert készítsen! A pástétomok könnyen, hatékonyan és rendezetten készíthetők. A levehető kemény műanyag fogantyú bármikor eltávolítható és újra felhelyezhető további szerszámok nélkül. Könnyen szállítható piknikezéskor vagy szabadtéri grillezéskor.
  • [Nagyszerű háztartási ajándék&tisztítás&szerviz] Az AMZCHEF ételmaró tartozék tökéletes háztartási ajándék mindenkinek, akinek KitchenAid stand mixere van. Ez a húsdaráló nem mosogatógépben mosható, de minden alkatrész kivehető, fémes fényű, a mellékelt tisztítókefével minden rejtett rést vagy sarkot megtisztíthat. A tisztításhoz meleg szappanos víz (122 ¡ã F alatt) ajánlott.



Fém daráló tartozék KitchenAid stand mixerekhez, AMZCHEF húsdaráló tartozékok Tartalmaz 3 kolbásztöltő csövet és tartót, 4 darálótányért, 2 daráló kést, hamburgerprést, tisztítókefét.

Csomagolatlanul.nem tartalmazza az angol nyelvű használati utasítást.

Használt áruk. Kisebb kozmetikai/mechanikai hibák lehetnek, amelyek nem befolyásolják a termék funkcionalitását.

További információk

Gyártó AMZCHEF
Darabszám a csomagban 1

Package info

Vélemények

Termékhozzászólás

Termékhozzászólás

Még nincs hozzászólás vagy kérdés erről a termékről, legyen az első!

Küldje el nekünk hozzászólását vagy észrevételét a termékhez:




Eladó

Eladó

LEVNO, spol. s r.o., Cégjegyzékszám: 04676408
Chotěbuzská 198
Irányítószám: 100 00, Praha, CZ


Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

Panaszok eljárása

Panaszok eljárása