Nagy verseny
Szállítás 3 nap
  • Levegőminőség-mérő FGA - 13950 - Szén-dioxid ZO_205679 1

A kép csak illusztrációs lehet

Levegőminőség-mérő FGA - 13950 - Szén-dioxid

Új Garancia 24 hónap 15 napos visszatérítés Ingyenes szállítás Utánvétes fizetés

Elérhetőség: Nincs készleten

A termék kódja: 2780810

Termék leírás

Részletek

  • A riasztó 3 kiváló minőségű érzékelővel rendelkezik, amelyek mérik a szén-dioxid (CO2) szintet, a hőmérsékletet és a páratartalmat a helyiségben, ahol elhelyezték. 3 különböző színű LED mindig figyelmeztet, ha a szint túl magas vagy túl alacsony, így biztosítva a legegészségesebb lakó- és munkakörnyezetet.

    Mi a különbség a CO2 és a CO mérés között?
    A CO-érzékelő a levegőben lévő halálos szén-monoxid mennyiségét érzékeli, és jelzi, hogy nem teljes égés zajlik. A szén-monoxid nagy koncentrációban halálos lehet. A CO2-mérő a levegőben lévő szén-dioxid mennyiségét méri, és jelzi, ha szellőztetésre van szükség. A szén-dioxid jelen van a légkörünkben, és kevésbé káros, mint a szén-monoxid (CO). A szén-dioxid magas koncentrációja fejfájást, fáradtságot, álmosságot és koncentrációs problémákat okoz. Ez a CO2 riasztó nem érzékeli a szén-monoxidot! Nézze meg weboldalunkon a CO-érzékelők választékát, hogy megvédje magát a CO-mérgezéstől.

    Együtt dolgozunk az egészséges beltéri környezetért!
    Az egészséges környezet nemcsak az egészségünk, hanem az alkalmazottak, diákok, lakosok és ügyfelek termelékenysége szempontjából is fontos. Egész évben, de különösen akkor, amikor a legtöbb időt zárt térben töltjük, nagyon fontos a jó szellőzés. A CO2-koncentráció a jó beltéri levegőminőség fontos mutatója. A túl magas PPM (parts per million) szint akár a lelkiállapotunkat is befolyásolhatja. A levegőminőség-riasztóval figyelmeztetést kap, ha a levegő minősége szennyezett, és szellőztetésre van szükség.

    LCD kijelző érintőképernyővel és LED-es riasztással
    A levegőminőség-riasztó modern LCD-kijelzős kialakítású, LED-es kijelzővel ellátott. Ha a beltéri páratartalom, hőmérséklet vagy CO2 szint normális, a kijelző színe zöld, de ha a riasztó magasabb PPM szintet érzékel a levegőben, a szín sárgára (közepes levegőminőség) vagy pirosra (rossz levegőminőség) változik. Ezenkívül a riasztó környezeti fényérzékeléssel is rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a riasztó fényereje automatikusan csökken, hogy csökkentse a felhasználó alvására gyakorolt hatást. Ezért a levegőminőség-riasztó a hálószobában való elhelyezésre is alkalmas.

    Egyszerű telepítés
    Az Air Quality Alarm könnyen telepíthető. Felszerelheti a falra, vagy egyszerűen elhelyezheti egy olyan helyiségben, amely bizonyos időszakokban foglalt. A riasztó automatikusan kalibrálódik, csatlakoztassa az 5V-os adaptert és 3 percen belül a riasztó megjeleníti az aktuális CO2-t, hőmérsékletet és páratartalmat. Még akkumulátoros tartalékkal is rendelkezik, így ha az áramszolgáltatás megszűnik, a riasztó akkor is működik. Ha az akkumulátor teljesen fel van töltve, a riasztó akár 12 órán át működik adapter nélkül. Az érintőképernyős kijelzőnek köszönhetően a riasztó könnyen kezelhető. Könnyedén, egy pillantással beállíthatja a kijelzőt, vagy a CO2-, páratartalom- és hőmérsékletszinteket felváltva állíthatja be. A termék élettartama 10 év.

    Mi van a dobozban?
    FGA-13950 levegőminőség-riasztó, 12V-os adapter és kézikönyv

  • Okok, amiért az FGA-13950 levegőminőség-riasztót érdemes választani:

    • Három kiváló minőségű érzékelő, amelyek a CO2, a páratartalom és a hőmérséklet szintjét mérik.
    • A termék élettartama 10 év
    • Automatikus érzékelő kalibrálás
    • LCD érintőképernyős kijelző zöld, sárga és piros figyelmeztető háttérvilágítással
    • Egyszerű telepítés


Az egészséges beltéri környezet megteremtése egyre fontosabb. Biztosítsa szerettei jólétét ezzel a Smartwares FGA-13950 levegőminőségi riasztóval

További információk

Gyártó SMARTWARE
Darabszám a csomagban 1

Package info

Vélemények

Termékhozzászólás

Termékhozzászólás

Még nincs hozzászólás vagy kérdés erről a termékről, legyen az első!

Küldje el nekünk hozzászólását vagy észrevételét a termékhez:




Eladó

Eladó

LEVNO, spol. s r.o., Cégjegyzékszám: 04676408
Chotěbuzská 198
Irányítószám: 100 00, Praha, CZ


Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

Panaszok eljárása

Panaszok eljárása