Nagy verseny
Szállítás 3 nap
  • Truefree - O1 - Fülhallgató - Bluetooth - 45 órányi lejátszás ZO_264684 1

A kép csak illusztrációs lehet

Truefree - O1 - Fülhallgató - Bluetooth - 45 órányi lejátszás

Új Garancia 24 hónap 15 napos visszatérítés Ingyenes szállítás Utánvétes fizetés

Elérhetőség: Nincs készleten

A termék kódja: 2780454

Termék leírás

Részletek

A nyitott fülű kialakításnak köszönhetően kapcsolatban marad a környezetével. Akár forgalmas utcákon, akár szabadtéri tevékenységeken navigál, nem marad le egy értékes pillanatról sem, és zajos környezetben is éber marad.

Élvezze a kivételes hangélményt a Truefree O1 fejhallgatóval, amely lenyűgöző 16,2 mm-es hangszórókkal van felszerelve. A nagyméretű meghajtók tágas hangteret hoznak létre, feltárva a bonyolult részleteket és hűen reprodukálva az eredeti hangzást. A fejlett basszuserősítő algoritmussal kombinálva ezek a fejhallgatók gyönyörű és magával ragadó hangzást biztosítanak, amelyet a mély és erőteljes basszus kiemel.

A négy mikrofonnal és a fejlett ENC zajszűrő technológiával a fejhallgató hatékonyan kiszűri a környezeti zajokat, és kristálytiszta hangot biztosít telefonhívások során. Az innovatív irányított hangtechnológia segítségével kiküszöböli a hangszivárgás problémáját, és biztosítja, hogy teljesen elmerülhessen a zenében, podcastokban vagy beszélgetésekben anélkül, hogy zavarná a környezetét.

Egyetlen feltöltéssel akár 10 órányi zenehallgatási időt is elérhet a fejhallgatóval, és a hordozható töltőtáskával könnyedén feltöltheti, így összesen 45 órán át hallgathatja. Legyen szó edzésről, ingázásról vagy munkáról, ezek a fejhallgatók tökéletes társak. A bal oldali fülhallgató lehetővé teszi, hogy szabadon léphessen be és lépjen ki a játékmódból. A fejhallgató nagymértékben szinkronizált hangot és képet biztosít a játékélmény optimalizálása érdekében.

A Bluetooth 5.3 legújabb chipkészletét használja a stabil kapcsolódás és a hatékony átvitel érdekében, alacsony késleltetéssel és energiafogyasztással. Zökkenőmentes kapcsolatot biztosít az egy- és a kettős üzemmód között, és rendkívül érzékeny hangot biztosít. A széles körű kompatibilitás támogatja a legtöbb 4.0 vagy magasabb verziószámú Bluetooth-eszközzel való együttműködést, így korlátozások nélkül élvezheti a vezeték nélküli hangzást.



A Truefree O1 fejhallgató zökkenőmentes illeszkedést kínál a fülkampókkal, kiküszöbölve a kis hallójáratokkal, a hosszú viseléshez szükséges kényelemmel és a gyakori kiesésekkel kapcsolatos aggodalmakat.

Kicsomagolva. Nem tartalmaz angol nyelvű használati utasítást.

Használt. Kisebb kozmetikai/mechanikai hibák lehetnek rajta, amelyek nem befolyásolják a termék funkcionalitását.

További információk

Darabszám a csomagban 1

Package info

Vélemények

Termékhozzászólás

Termékhozzászólás

Még nincs hozzászólás vagy kérdés erről a termékről, legyen az első!

Küldje el nekünk hozzászólását vagy észrevételét a termékhez:




Eladó

Eladó

LEVNO, spol. s r.o., Cégjegyzékszám: 04676408
Chotěbuzská 198
Irányítószám: 100 00, Praha, CZ


Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

Panaszok eljárása

Panaszok eljárása