Nagy verseny
Szállítás 3 nap
  • LED izzó E27 ZO_213959 1

A kép csak illusztrációs lehet

LED izzó E27

Új Garancia 24 hónap 15 napos visszatérítés Ingyenes szállítás Utánvétes fizetés

Elérhetőség: Nincs készleten

A termék kódja: 2778738

Termék leírás

Részletek

A legújabbEGLO Stars of Lights kollekció kivételeslámpatestjeia világítás topligájában szerepelnek . Az olyan exkluzív anyagok, mint a kifinomult üvegkristályok, a kiváló minőségű fémek és a kiváló faanyagok luxusérzetet adtak a lámpatesteknek. A látszólagos ellentétek elegáns kombinációi különlegességet kölcsönöznek: például a rozsdamentes acél fával kombinálva, a csillogó kristályok fémfelületekkel vagy fa textúrával kombinálva. A letisztult és minimalista forma játékosnak és inspirálónak tűnik. A Stars of Lights mesteri kompozíciója az egyszerű tárgyak művészi lakberendezési kiegészítőkké való lenyűgöző metamorfózisát mutatta be.

Modern, elegáns és egyszerű - ez az új EGLOTextile Lighting kollekció. Finoman visszafogott fény hatol át a szövetfüggönyökön, kellemes hangulatot teremtve minden helyiségben. A lámpatestek belső rétegeit arany, modern ezüst vagy tiszta fehér szín borítja, hat természetes tónusú szövetanyaggal kombinálva a felületen. Az új termékcsalád 9 szövetlámpacsaládból áll, különböző kombinációkban.



AVINTAGEkatalógus rendkívüli lámpatestekkel már 2014-ben megjelent a piacon. AVintagekollekció stíluskeveréke arégi gyárak ipari megjelenésétől kezdve az 1950-es évek forradalmán átívelő, pasztellszínekkel és vidéki stílusú, szövetárnyékolókkal és fa elemekkel ellátott lámpatestekig terjed.

További információk

Gyártó EGLO
Darabszám a csomagban 1

Package info

Vélemények

Termékhozzászólás

Termékhozzászólás

Még nincs hozzászólás vagy kérdés erről a termékről, legyen az első!

Küldje el nekünk hozzászólását vagy észrevételét a termékhez:




Eladó

Eladó

LEVNO, spol. s r.o., Cégjegyzékszám: 04676408
Chotěbuzská 198
Irányítószám: 100 00, Praha, CZ


Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

Panaszok eljárása

Panaszok eljárása