Nagy verseny
Szállítás 3 nap
  • 112256 hibrid grill ZO_26777 1

A kép csak illusztrációs lehet

112256 hibrid grill

Új Garancia 24 hónap 15 napos visszatérítés Ingyenes szállítás Utánvétes fizetés

Elérhetőség: Nincs készleten

A termék kódja: 2778095

Termék leírás

Részletek

Hercegnő 112256

  • Grillezési funkció 2az 1-ben
  • Tartós öntöttvas grillezőlap: 37 x 37 cm
  • Levehető fűtőelem állítható termosztáttal.
  • Állítható levegő hozzáféréssel
  • Fedél hőmérővel
  • Gyors felmelegedés
  • Kényelmesen szállítható
  • Integrált tartály a felesleges zsír számára
  • Könnyű tisztítás
  • Teljesen szétszerelhető
  • Teljesítmény: 2000 W

Grillezés a szabadban vagy otthonának kényelmében

APrincess 112256 hibrid grillsütőlehetőséget kínál Önnek arra, hogy akkor, ott és úgy grillezzen, amikor, ahol és ahogyan szeretne. Használható faszénnel bárhol a szabadban vagy otthon a elektromos árammal. Készítse el kedvenc ételeit a szabadban egy igazi nyári grillparti hangulatában, vagy ha az időjárás nem olyan jó, a hibrid grillt otthonában kényelmesen, elektromos grillsütőként is használhatja. Élvezze a sokoldalúságátés könnyű súlyát ennek a hibrid készüléknek.

Hagyományos grillezett ételre vágyik? Válassza ki a fűtőelemet, és töltse meg a grillt aktív szénnel. Élvezze az igazi grillezés jellegzetes, füstös ízét, és lepje meg barátait és családját egy finom étellel.

Pillanatok alatt kész

A hibrid grill a levehető fűtőelemmel van felszerelve, így könnyedén választhat az elektromos vagy a fa grillezés között. A2000 W-os fűtőelemgyorsan felmelegszik, így azonnal elkezdheti a grillezést.

Pontosan az Ön ízlése szerint

A Princess 112256 Hybrid Grillt úgy tervezték, hogy minden alkalommal tökéletes sütési eredményt biztosítson. Aktív faszénnel való grillezéskor szabályozza a hőmérsékletet az állítható légáramlással - engedjen be több vagy kevesebb levegőt a tűz intenzitásának szabályozásához. Ezenkívül a fedél hőmérővel van ellátva, így mindig tisztában lesz a belső hőmérsékletével. Ha elektromos grillsütőn grillez, akkor egy állítható termosztát az optimális hőmérséklet kiválasztásához,

Alacsony karbantartási igény

A hibrid grill teljesen szétszedhető, így minden alkatrész könnyen tisztítható. A kivehető tálca felfogja az összes felesleges zsírt.



A Princess 112256 hordozható hibrid grill faszénnel bárhol a szabadban vagy otthon elektromos árammal is használható. A tartós öntöttvas grilllap mérete: 37 x 37 cm. Ha a szabadban, faszénnel grillez, szabályozza a hőmérsékletet az állítható légáramlással, míg a fedelén hőmérő található a hőmérséklet ellenőrzéséhez. Elektromos grillezéskor állítható termosztát áll rendelkezésére az optimális hőmérséklet kiválasztásához. A 2000 W-os teljesítmény biztosítja a gyors felmelegedést, és értékelni fogja, hogy a grillt tisztításhoz szétszedheti.

További információk

Gyártó Hercegnő
Darabszám a csomagban 1

Package info

Vélemények

Termékhozzászólás

Termékhozzászólás

Még nincs hozzászólás vagy kérdés erről a termékről, legyen az első!

Küldje el nekünk hozzászólását vagy észrevételét a termékhez:




Eladó

Eladó

LEVNO, spol. s r.o., Cégjegyzékszám: 04676408
Chotěbuzská 198
Irányítószám: 100 00, Praha, CZ


Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

Panaszok eljárása

Panaszok eljárása