Nagy verseny
Szállítás 3 nap
  • 3 könyvből álló könyvcsomag - Végrehajtott halálos ítélet - Szeretem a hazugságaidat - Második élet ZO_168087 1

A kép csak illusztrációs lehet

3 könyvből álló könyvcsomag - Végrehajtott halálos ítélet - Szeretem a hazugságaidat - Második élet

Új Garancia 24 hónap 15 napos visszatérítés Ingyenes szállítás Utánvétes fizetés
Készleten: CZ Eladó: LEVNO, spol. s r.o.

Általában szállítjuk 3 szállítási napon belül

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA
Ha nem küldik el 5 napon belül
Ha a szállítás több mint 7 napot vesz igénybe

A termék kódja: 2777511

Általános ár:
6 474,96 Ft
MARAD:
12 db
AKCIÓS ÁR:
4 205,07 Ft
MARAD:
12 db

Termék leírás

Részletek

Tizenhét olyan történet, amelyben az elkövetők a hóhérhurokig jutottak. Ott van az ápolónő története, aki meggyilkolta a nővérek kórtermét. A 18 éves fiúé, aki apja parancsára meggyilkolta a nagynénje családját. Egy kannibál katonaszökevény. A prágai Metro mozi pedofil vetítője. Megtudhatjuka rendőrségi nyomozásból, hogyangyilkolták meg valójában astopposokat, akiknek az esete alapján készültaz Egy stoppos halála című film, vagy honnan származik a Trnava-Bratislava vonaton lévő testetlen fej. Mindezen borzalmas, hátborzongató történetek végén az igazságszolgáltatás várt. Kivégzés és halál.

Nagyanyja halála után Katerina egy poros bőröndben levelet talál az apjától, akit soha nem ismert. Elhatározza, hogy alapjaiban változtatja meg az életét. Úgy véli, hogy az apjával való találkozás végre megtörheti boldogtalan sorsát. Boris Klen meghívja őt egy partira, ahol sznob családjának és néhány kiválasztott kollégájának szeretné bemutatni a megtalált lányt.Minden másképp alakul, mint ahogy Katerina álmodta.Kinek áll érdekében, hogy a lány örökre eltűnjön a sikeres üzletember életéből? Feleségének, Claudiának, lányának, Lujzának vagy egy harmadik félnek? És milyen szerepet játszik Zlatice Vitarović a Katerina életéért folyó játszmában? Adriana Macháčová legújabb könyvében mesterien ábrázolja több, külsőleg harmonikus család drámai viszonyait, és érzékenyen mutat rá arra, hogy az ilyen helyzetek nem mindig csak fikció. Hősei mindenképpen belekeverednek a saját múltjukba... Vajon találnak-e elég szeretetet és erőt ahhoz, hogy megbocsássanak egymásnak?

Éva gondtalan és kényelmes életet élt a második világháború előtt. A megszállás alatt beleszeretett egy németbe, aki a felszabadulás után Argentínába menekült, és Eva meglátogatja őt.Krisztiánnak sikerül Buenos Airesben is fényűző életet biztosítania neki, de az elidegenedés belopja magát a párkapcsolatukba, és mindketten egy másik kapcsolatban találnak menedéket, ami azonbannem marad következmények nélkül... A regényben Eva múltbéli emlékei összefonódnak azzal az élettel, amelyet most, kilencvenévesen Buenos Airesben él, ahol néha úgy érzi, mintha száműzött lenne saját életéből. Erőteljes élettörténet egy olyan nőről, aki minden körülmények között megmaradt önmagának.



3 könyvből álló sorozat - Végrehajtott halálos ítélet - Szeretem a hazugságaidat - Második élet

A könyveken enyhe kopások lehetnek, amelyek nem befolyásolják a tartalmat.

További információk

Gyártó Readers Digest
Darabszám a csomagban 1

Package info

Vélemények

Termékhozzászólás

Termékhozzászólás

Még nincs hozzászólás vagy kérdés erről a termékről, legyen az első!

Küldje el nekünk hozzászólását vagy észrevételét a termékhez:




Eladó

Eladó

LEVNO, spol. s r.o., Cégjegyzékszám: 04676408
Chotěbuzská 198
Irányítószám: 100 00, Praha, CZ


Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

Panaszok eljárása

Panaszok eljárása