Nagy verseny
Szállítás 3 nap
  • Prim virágos illat 1,2 l ZO_110702 1

A kép csak illusztrációs lehet

Prim virágos illat 1,2 l

Új Garancia 24 hónap 15 napos visszatérítés Ingyenes szállítás Utánvétes fizetés
Készleten: CZ Eladó: LEVNO, spol. s r.o.

Általában szállítjuk 3 szállítási napon belül

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA
Ha nem küldik el 5 napon belül
Ha a szállítás több mint 7 napot vesz igénybe

A termék kódja: 2776894

Általános ár:
1 079,03 Ft
MARAD:
5 db
AKCIÓS ÁR:
699,04 Ft
MARAD:
5 db

Termék leírás

Részletek

Az oldat elkészítése és hígítása: adjon 200 ml Savo Primot (5 kupaknyi) 1 liter vízhez, és hagyja állni 30 percig. A játékokat, tárgyakat és az élelmiszerekkel érintkező felületeket 30 perc elteltével öblítse le ivóvízzel. A vírusölő hatás biztosítása érdekében hígítatlanul alkalmazza a terméket, hagyja hatni 60 percig, majd öblítse le.

Nem alkalmazható: eloxált alumíniumon és linóleumon. Kétség esetén, új vagy szokatlan felületek, színes felületek vagy festett fa, festett fém, márvány, vinil, krómozott felületek (sérült vagy rossz minőségű) és sérült felületek, először tesztelje a terméket egy kis, nem feltűnő területen.

1 kupak = 40 ml.

Összetevők Savo Prim:

Fertőtlenítőszer: nátrium-hipoklorit 47 g/100 g. Kevesebb mint 5% klór alapú fehérítőszer (nátrium-hipoklorit), anionos felületaktív anyagok, illatanyag.

Tartalmaz még: nátrium-hipokloritot, nátrium-hidroxidot.

Biztonsági figyelmeztetés a Savo Prim esetében:

Súlyos bőrégést és szemkárosodást okoz. Erősen mérgező a vízi szervezetekre, hosszan tartó hatású. Maró hatású lehet a fémekre. Vigyázat! Ne használja együtt más termékekkel. Veszélyes gázokat (klór) bocsáthat ki. Gyermekek elől elzárva tartandó. Csak az eredeti csomagolásban tartsa. Viseljen védőkesztyűt/védőruhát/szemüveget/arcvédőt.

Kerülje a környezetbe való kibocsátást. Sérülés esetén: Azonnal hívja a MÉRGEZŐI INFORMÁCIÓS KÖZPONTOT/orvost. Öblítse ki a száját. NE idézzen elő hányást. Bőrrel (vagy hajjal) való érintkezés esetén: Azonnal távolítson el minden szennyezett ruhadarabot. Öblítse le a bőrt vízzel [vagy zuhanyzóval]. SZEMMEL KAPCSOLATOS BEJELENTKEZÉS ESETÉN: Néhány percig óvatosan öblítse ki vízzel. Távolítsa el a kontaktlencsét, ha benne van, és ha könnyen eltávolítható. Folytassa az öblítést. Folytassa a kontaktlencsékkel és folytassa az öblítést.



A Savo Prim Virágillat - folyékony tisztító és fertőtlenítőszer hatékonyan tisztít és fertőtlenít, és friss, tiszta tapintásúvá teszi otthonát. A Savo Prim egy minden célra használható tisztítószer, amely háziállatokat tartó háztartásokban is használható. A baktériumok, vírusok, élesztőgombák és penészgombák 99,9%-át megbízhatóan eltávolítja. Felületek és padlók, szaniterek, WC-k, mosdók, mosogatók, konyhai eszközök, játékok és háziállatok területének tisztítására és fertőtlenítésére szolgál.

Szavatossági idő 27/10/2022

További információk

A lejárati idő után Igen
Gyártó Savo
lejárati dátum 27/10/2022
Darabszám a csomagban 1

Package info

Vélemények

Termékhozzászólás

Termékhozzászólás

Még nincs hozzászólás vagy kérdés erről a termékről, legyen az első!

Küldje el nekünk hozzászólását vagy észrevételét a termékhez:




Eladó

Eladó

LEVNO, spol. s r.o., Cégjegyzékszám: 04676408
Chotěbuzská 198
Irányítószám: 100 00, Praha, CZ


Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

Panaszok eljárása

Panaszok eljárása