Nagy verseny
Szállítás 3 nap
  • Fenyő Friss 750 ml ZO_98-1E8565 1

A kép csak illusztrációs lehet

Fenyő Friss 750 ml

Új Garancia 24 hónap 15 napos visszatérítés Ingyenes szállítás Utánvétes fizetés
Készleten: CZ Eladó: LEVNO, spol. s r.o.

Általában szállítjuk 3 szállítási napon belül

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA
Ha nem küldik el 5 napon belül
Ha a szállítás több mint 7 napot vesz igénybe

A termék kódja: 2776284

Általános ár:
1 079,03 Ft
MARAD:
5 db
AKCIÓS ÁR:
699,04 Ft
MARAD:
5 db

Termék leírás

Részletek

Részletes leírás

A Domestos folyékony tisztító- és fertőtlenítőszert erősen szennyezett területek tisztítására és fertőtlenítésére tervezték, különösen ott, ahol baktériumok vagy penész jelen lehetnek. A Domestos hígítatlanul és vízzel hígítva is használható az egész lakásban.

A hígított folyékony Domestos használható padlóra, csempére, mosdókagylóra, munkaterületre és más nagyobb otthoni területekre, valamint a szennyes fehérítésére is. Tisztítóeszközök tisztítására és fertőtlenítésére is alkalmas.

A hígítatlan folyékony Domestos ideális WC-k, fürdőlefolyók és konyhai mosogatók tisztítására és fertőtlenítésére.

Sűrű összetételének köszönhetően a Domestos jobban megtapad a WC-kagyló felületén, és az öblítés után is csökkenti a baktériumok elszaporodását. Napi használat mellett a Domestos egész nap véd a WC-ből a levegőbe kerülő baktériumok ellen, miközben a baktériumok ellen küzd a lakásban. Az összes ismert baktériumtípust elpusztítja.

Használati utasítás:

Hígítatlanul - intenzív fertőtlenítés. A még hatékonyabb csíramentesítés és folteltávolítás érdekében hagyja rajta egy éjszakán át. Konyhai/fürdőszobai lefolyók: fertőtlenítéshez és a kellemetlen szagok eltávolításához öntse a lefolyóba, és hagyja hatni 5 percig. Mosogató: öntse a lefolyóba és a túlfolyóba, hagyja állni 5 percig, majd alaposan öblítse le.

Hígítva - fertőtlenítés: padlók és munkafelületek: adjon 120 ml Domestos-t 5 l vízhez. Nem szükséges öblíteni. Ne használja hígítatlanul a padlókon. Szivacsok és mosogatórongyok: 120 ml Domestos-t adjunk egy félig vízzel teli vödörbe, és áztassuk 30 percig.

Hígítva - mosófehérítő: adjon 20 ml Domestos-t 5 liter vízhez, és áztassa be egy éjszakán át, majd alaposan öblítse ki. Ne használja színes vászonra, selyemre, gyapjúra vagy érzékeny szövetekre. Mindig műanyag edényt használjon. Adjon 20 ml-t szeptikus tartályokhoz.



A folyékony tisztító- és fertőtlenítőszert erősen szennyezett területek tisztítására és fertőtlenítésére tervezték, különösen ott, ahol baktériumok vagy penész jelen lehetnek. A Domestos hígítatlanul és vízzel hígítva is használható az egész lakásban. Csak 18 év feletti személyeknek értékesíthető.

Szavatossági idő 09/2022

További információk

A lejárati idő után Igen
Gyártó Domestos
lejárati dátum 09/2022
Darabszám a csomagban 1

Package info

Vélemények

Termékhozzászólás

Termékhozzászólás

Még nincs hozzászólás vagy kérdés erről a termékről, legyen az első!

Küldje el nekünk hozzászólását vagy észrevételét a termékhez:




Eladó

Eladó

LEVNO, spol. s r.o., Cégjegyzékszám: 04676408
Chotěbuzská 198
Irányítószám: 100 00, Praha, CZ


Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

Panaszok eljárása

Panaszok eljárása