Nagy verseny

Az eladó LEVNO költözteti a raktárt, a szállítás 4-5 napot késik. Köszönöm a megértést.

Szállítás 5 nap
  • DVI - D Dual Link (m) - 2x HDMI (v) hub ZO_246325 1

A kép csak illusztrációs lehet

DVI - D Dual Link (m) - 2x HDMI (v) hub

Új Garancia 24 hónap 15 napos visszatérítés Ingyenes szállítás Utánvétes fizetés
Készleten: CZ Eladó: LEVNO, spol. s r.o.

Általában szállítjuk 5 szállítási napon belül

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA
Ha nem küldik el 7 napon belül
Ha a szállítás több mint 7 napot vesz igénybe

A termék kódja: 2775659

Általános ár:
10 695,08 Ft
MARAD:
5 db
AKCIÓS ÁR:
6 948,95 Ft
MARAD:
5 db

Termék leírás

Részletek

Legfeljebb 1920 x 1200 @ 60 Hz (WUXGA) felbontáshoz alkalmas A képet 2 képernyőre másolja (nem alkalmas a kép bővítésére) Ez az osztó lehetővé teszi a kép másolását, mindkét képernyő ugyanazt fogja megjeleníteni. Ez az osztó nem alkalmas az asztali számítógép bővítésére. Ehhez egy további monitor kimenetre van szüksége a számítógépén vagy laptopján, vagy ha csak 1 monitor kimenettel rendelkezik, USB-D vagy HDMI átalakítóra. A hang korlátozott számú alkalmazáshoz lehetséges. A DVI-kábel csak képátvitelre szolgál. Ezért a hangátvitelhez külön kábelt kell használnia. Nagyon korlátozott helyzetekben a Dual Link DVI-csatlakozóhoz mellékelt további csapok használhatóak hangátvitelre. Ez csak DVI-kimenettel rendelkező eszközöknél működik (DVI-bemenettel rendelkező eszközöknél nem). Tudomásunk szerint korlátozott számú AMD/ATI Radeon és Nvidia grafikus kártya képes erre, és a Dreambox DVI-D Dual Link kimenettel rendelkezik. Lehet, hogy a grafikus kártyáján módosítani kell a beállításokat. Ellenőrizze a kézikönyvben vagy a grafikus kártya szállítójánál.Csak digitális videojelekhez alkalmas A VGA-ra való átalakítás, például adapter vagy kábel segítségével, nem lehetséges. Ha mégis VGA-monitort szeretne csatlakoztatni a számítógép vagy laptop DVI-kimenetéhez, akkor DVI-I / DVI-A VGA-ra adaptert vagy kábelt használhat. Rendszerének rendelkeznie kell DVI-I 24+5pin kimenettel Mi az a DVI A DVI a Digital Visual Interface (digitális vizuális interfész) rövidítése, és eredetileg monitorok interfészének szánták. A DVI teljesen digitális jelet továbbít adatvesztés nélkül. Ennek eredményeképpen a DVI-t az analóg VGA helyettesítésének is tekintik.3 A DVI-csatlakozók különböző típusai

DVI-A - 12+5 tűs

Ez az interfész csak analóg jelet továbbít, ami hasznos DVI-VGA kábel futtatásához. Ez a típus a DVI-I-nek felel meg.

DVI-I - 18+5 tűs (Single Link) / 24+5 tűs (Dual Link)

Ez az eredeti interfész, amely egyesíti a digitális és analóg jeleket. Sok 1 monitor kimenettel rendelkező számítógép gyakran rendelkezik ezzel az interfésszel. Ilyenkor csatlakoztathat egy analóg (VGA) monitort, de egy digitális DVI-D vagy HDMI monitort is.

DVI-D - 18+1 tűs (Single Link) / 24+1 tűs (Dual Link)

A DVI-D csak digitális jelet továbbít. Sok fogyasztói termék, például digitális TV vagy monitor már rendelkezik ezzel az interfésszel. A DVI és VGA monitor kimenettel rendelkező számítógépek gyakran rendelkeznek digitális DVI-D kimenettel is.Csatlakozási problémák A DVI-kábel vásárlásakor figyeljen arra, hogy a készülék milyen típusú DVI-t támogat. A DVI-D csatlakozó illeszkedik a DVI-I csatlakozáshoz, míg a DVI-I csatlakozó nem illeszkedik a DVI-D csatlakozáshoz.



DVI-D Dual Link (m) - 2x HDMI (v) osztó Ezzel az osztóval 1 DVI csatlakozóval rendelkező készüléket csatlakoztathat 2 HDMI csatlakozóval rendelkező képernyőhöz. ADVI csatlakozó aDVI-D Dual Link (24+1 tűs) csatlakozóhoz csatlakozik.

További információk

Gyártó Delock
Darabszám a csomagban 1

Package info

Vélemények

Termékhozzászólás

Termékhozzászólás

Még nincs hozzászólás vagy kérdés erről a termékről, legyen az első!

Küldje el nekünk hozzászólását vagy észrevételét a termékhez:




Eladó

Eladó

LEVNO, spol. s r.o., Cégjegyzékszám: 04676408
Chotěbuzská 198
Irányítószám: 100 00, Praha, CZ


Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

Panaszok eljárása

Panaszok eljárása