Nagy verseny
Szállítás 3 nap
  • LED panel 842 3600lm 4000K ZO_211502 1

A kép csak illusztrációs lehet

LED panel 842 3600lm 4000K

Új Garancia 24 hónap 15 napos visszatérítés Ingyenes szállítás Utánvétes fizetés

Elérhetőség: Nincs készleten

A termék kódja: 2774932

Termék leírás

Részletek

A csúcsminőségű LED-világítás most közelebb és megfizethetőbb egy forradalmi termékkel, amely alacsony áron kínál ideális fényt irodák, bevásárlóközpontok, szállodák, egészségügyi létesítmények és általában minden olyan környezet számára, ahol állandó világításra van szükség.
Egy egyszerű megoldás, amely a legmodernebb technológiával rendelkezik a beltéri világítás tekintetében.
A LED-forrás jelenléte nem mindig egyenlő a kiváló teljesítménnyel. A hosszú élettartam és a kiváló fénykibocsátás garantálása érdekében tesztelt, ellenőrzött és kiválasztott anyagok, amelyek idővel megőrzik műszaki és esztétikai előnyeiket: hozzájárulnak a fényáram fenntartásához, a tökéletes színvisszaadáshoz, a káprázás hiányához és a sárgulás elkerüléséhez.
Paneleinkben a LED-forrás és a diffúzor közé egy speciális lemezt helyezünk, amely a panel működése, a fénykibocsátás minősége és mennyisége szempontjából lényeges elem: a felhasznált lemez egy rendkívül hatékony anyagból, PMMA-ból ( polimetil-metakrilát) készül. Ez egy olyan polimer, amely idővel megőrzi tulajdonságait, és megakadályozza a sárgulásra való hajlamot, amely az "olcsóbb" termékekre jellemző, amelyek például polisztirolt vagy polisztirolt (PS) használnak, és amelyek költségei jelentősen alacsonyabbak.
Az eredmény? A PMMA lapokkal ellentétben a PS színe 6000/8000 óra működés után sárgul, csökkentve a kibocsátott fény mennyiségét és minőségét. Ami még rosszabb, még kikapcsolt készülék esetén is megszűnik a fehér panel tökéletes integrációja az álmennyezetbe, ami a berendezés esztétikáját veszélyezteti. Másrészt a PMMA panelnek köszönhetően paneleink képesek a legmodernebb LED-források által nyújtott világítási előnyök teljes kihasználására, és azok idővel változatlanul megőrzésére: a fényáram 80%-os szinten tartása 50000 órán keresztül (L80B20), tökéletes színvisszaadás (CRI≥80 vagy CRI>90), káprázásmentesség (UGR

További információk

Gyártó DISANO
Darabszám a csomagban 1

Package info

Vélemények

Termékhozzászólás

Termékhozzászólás

Még nincs hozzászólás vagy kérdés erről a termékről, legyen az első!

Küldje el nekünk hozzászólását vagy észrevételét a termékhez:




Eladó

Eladó

LEVNO, spol. s r.o., Cégjegyzékszám: 04676408
Chotěbuzská 198
Irányítószám: 100 00, Praha, CZ


Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

Panaszok eljárása

Panaszok eljárása