Nagy verseny
Szállítás 3 nap
  • Bluetooth adó-vevő ZO_208001 1

A kép csak illusztrációs lehet

Bluetooth adó-vevő

Új Garancia 24 hónap 15 napos visszatérítés Ingyenes szállítás Utánvétes fizetés

Elérhetőség: Nincs készleten

A termék kódja: 2774676

Termék leírás

Részletek

  • 【Multifunkciós Bluetooth audio adapter】 Használja az 1Mii B03+ Bluetooth-vevőkészülékként, hogy kihasználva a Bluetooth 5.0 technológia előnyeit, bármely mobiltelefonról, táblagépről, laptopról vagy asztali számítógépről streamelje kedvenc zenéit a már meglévő régi hangrendszerére. A B03+ Bluetooth adóként való használata arra is használható, hogy Bluetooth fejhallgatót vagy Bluetooth hangszórót csatlakoztasson meglévő TV-jéhez. Ez azt jelenti, hogy nem kell újabb TV-t vásárolnia ahhoz, hogy élvezhesse a Bluetooth vezeték nélküli szabadságát.
  • 【Speciális munkamód】 Ha valaki a családjában hallássérült, és nagyobb hangerőre van szüksége tévénézés közben, mint a többi családtagnak, a B03+ jó választás. TX Bypass üzemmódban támogatja a vezeték nélküli fejhallgatóra és a vezetékes TV soundbarra történő egyidejű hangátvitelt, így együttesen oszthatják meg a TV-t, és nem befolyásolja a TV eltérő hangerőigénye.
  • 【Szuper egyszerű párosítás a kijelzővel】 Az 1Mii B03+ Bluetooth TV adaptert nagyon szép kijelzővel tervezték. Tiszta és jól olvasható működés közben, így könnyen kiválaszthatja a megfelelő Bluetooth fejhallgatót, hangszórót vagy mobiltelefont. Ez a Bluetooth adóvevő hangerőszabályzó gombokkal is rendelkezik.
  • 【Kristályos hangzás, nincs késleltetés】 Az AptX Low Latency technológia kiküszöböli a Bluetooth audio késleltetést, az AptX HD technológia pedig segít a nagy felbontású hangélmény biztosításában, a B03+ Bluetooth TV adapter 2 Bluetooth fejhallgatóval/hangszóróval működhet egyszerre, MINDKETTŐ élvezheti az ultragyors és nagy hűségű hangzást.
  • 【Multiple Connection】 A B03+ Bluetooth Audio Adapter analóg és digitális audio bemenetekkel/kimenetekkel is rendelkezik, így maximális rugalmasságot és minőséget biztosít az audio rendszerhez való csatlakozáshoz. Kompatibilis a TV és az otthoni sztereó rendszerek 99%-ával. MEGJEGYZÉS: Optikai TV kimenethez - állítsa a hangformátumot PCM-re. A Dolby/DTS nem támogatott.


Bluetooth 5. 0,Bluetooth vevő,Bluetooth adó

Kicsomagolva. Alapvető ellenőrzés után működőképes, cseh kézikönyv nélkül.

Használt. Kisebb kozmetikai/mechanikai hibák lehetnek, amelyek nem befolyásolják a termék működését.

További információk

Gyártó 1Mii
Darabszám a csomagban 1

Package info

Vélemények

Termékhozzászólás

Termékhozzászólás

Még nincs hozzászólás vagy kérdés erről a termékről, legyen az első!

Küldje el nekünk hozzászólását vagy észrevételét a termékhez:




Eladó

Eladó

LEVNO, spol. s r.o., Cégjegyzékszám: 04676408
Chotěbuzská 198
Irányítószám: 100 00, Praha, CZ


Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

Panaszok eljárása

Panaszok eljárása