Nagy verseny
Szállítás 3 nap
  • 103070 elektromos grill asztali grill fekete ZO_207572 1

A kép csak illusztrációs lehet

103070 elektromos grill asztali grill fekete

Új Garancia 24 hónap 15 napos visszatérítés Ingyenes szállítás Utánvétes fizetés

Elérhetőség: Nincs készleten

A termék kódja: 2774669

Termék leírás

Részletek

Mi lehet annál szebb, mint hogy van mit az asztalra teríteni és megenni? Sajnos az ételintolerancia és az allergia néha álmokhoz vezethet. Szerencsére ez már a múlté, hála a Princess 103070 Din4all Circle-nek! Az innovatív formulával, ahol minden személynek saját sütőlemeze van, elkerülheti az ízek és allergének keveredését. Így bármikor egyedi főzési élményt teremthet!Egyénileg és együtt főzhetünkA Din4All Circle Princess egy központi egységből áll, amelynek tálaló tányérja négy különálló felületből áll. Így anélkül készítheti el saját ételeit, hogy összekeveredne az aromákkal vagy a gyümölcslevekkel. A tányérokat a központi egység köré helyezheti, vagy saját tányérra is helyezheti őket. Ez a gyerekek számára is szórakoztató, mert most már ők is elkészíthetik a saját húsukat, halukat vagy zöldségeiket anélkül, hogy az asztal körül kellene aggódniuk. A Circle Din 4All ideális a vegetáriánus vagy ételallergiás családok számára, így mostantól a Teptanyaki szerint főzhet.Praktikus központi egység tálcás tálcávalA központi egység 4 főzőlapot tud csatlakoztatni egy központi áramforráshoz. A központi egységből csak egy dugót kell csatlakoztatnia egy aljzathoz. A 2 m hosszúságú kábellel csak egy aljzatra van szüksége. A központi egységet egy aggregátortálcával lehet lefedni. Helyezze be a húst, halat vagy zöldséget, és válassza ki a saját kedvenc darabjait.Minden pillanatra alkalmasA Princess Din4all cég Circle Backdeskje nemcsak a karácsonyi időszakra alkalmas, hanem bármikor használható. Mit szólna egy csendes vacsorához egy nyári estén a barátokkal a kertben vagy az erkélyen? Ez a Din4All modell kempingezéshez is alkalmas, mivel csak 4 x 250 W áramot fogyaszt!Könnyen tisztíthatóA főzőlapok tapadásmentes felülete megakadályozza, hogy az ételmaradékok ráragadjanak - még akkor is, ha nem használsz olajat vagy vajat. A főzőlapok könnyen tisztíthatók, ha először konyhai papírral, majd nedves ruhával áttöröljük.

  • Innovatív összetétel, amely megakadályozza az ízesítők és allergének keveredésétNincs kábelgubanc az asztalon - a központi aljzatnak és a 2 m hosszú tápkábelnek köszönhetőenTárolóhely a kábel feltekeréséhezVezérlők száma: 4Non-stick felületFűtőelemek száma: 4Maximális hőmérséklet 250 °CSütőfelület mérete: 4 x 30 x 10 cmKábel hossza: 2 mRúszásmentes lábak.


Egyedülálló szórakozás, mert a sütőállomást középre vagy a saját tányérjára helyezheti4 különálló 30 x 10 x 5 cm-es sütőlap.

Energiafogyasztása mindössze 4 x 250 W, így ideális kempingezéshez.

További információk

Gyártó Hercegnő
Darabszám a csomagban 1

Package info

Vélemények

Termékhozzászólás

Termékhozzászólás

Még nincs hozzászólás vagy kérdés erről a termékről, legyen az első!

Küldje el nekünk hozzászólását vagy észrevételét a termékhez:




Eladó

Eladó

LEVNO, spol. s r.o., Cégjegyzékszám: 04676408
Chotěbuzská 198
Irányítószám: 100 00, Praha, CZ


Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

Panaszok eljárása

Panaszok eljárása