Nagy verseny
Szállítás 3 nap
  • Mágneses állvány a szelfihez ZO_207305 1

A kép csak illusztrációs lehet

Mágneses állvány a szelfihez

Új Garancia 24 hónap 15 napos visszatérítés Ingyenes szállítás Utánvétes fizetés
Készleten: CZ Eladó: LEVNO, spol. s r.o.

Általában szállítjuk 3 szállítási napon belül

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA
Ha nem küldik el 5 napon belül
Ha a szállítás több mint 7 napot vesz igénybe

A termék kódja: 2774655

Általános ár:
27 455,03 Ft
MARAD:
5 db
AKCIÓS ÁR:
17 845,03 Ft
MARAD:
5 db

Termék leírás

Részletek

  • [Vadonatúj design] A világ első MagSafe szelfibotjaként a MagStick-et úgy tervezték, hogy segítsen Önnek rendkívül könnyen fényképezni. Egyrészes kialakítás, nincs szükség bonyolult telepítésre, csak óvatosan húzza meg az állványt a kinyitáshoz; mágneses kialakítás, MagSafe kompatibilis, 1S-ben képes elnyelni a telefonját. Mondjon búcsút a bonyolult lépéseknek, készítsen nagyszerű fotókat könnyedén a kreatív MagStick állvánnyal.
  • Többfunkciós rögzítés - A fotózás még sosem volt ilyen professzionális: A legtöbb szelfibot állvány funkcionálisan hiányos, ami befolyásolja a fényképek és videók minőségét, az andobil MagStick szelfibot kompenzálja ezeket a hiányosságokat. Okos klipszén két 1/4-es univerzális csatlakozót tart meg egy kompakt LED-lámpa és mikrofon számára (nem tartozék). Tegye professzionálisabbá a mobiltelefonos fényképezést
  • Rugalmas beállítás - tökéletes felvételi szög: a MagStick egy nagyon rugalmas okostelefon állvány. A rúd 30 cm-ről 160 cm-re hosszabbítható a felvételi magasság beállításához, a klipsz feje és nyaka pedig elforgatható a felvételi szög beállításához. Mindig megtalálja a tökéletes magasságot és szöget a csodálatos fényképek és videók készítéséhez.
  • Bluetooth vezeték nélküli távirányító - valódi szabad felvételkészítés: A mellékelt Bluetooth távirányítóval igazi fotózási szabadságot biztosít. Az andobil szelfibot állványtartó állványrögzítő a legjobb személyes fotósod. Rögzítsen minden fontos pillanatot tökéletesen 15 m távolságból, legyen szó utazásról, buliról, szelfiről, YouTube vagy Tiktok videóról, könnyen megvalósítható, a MagStick a legjobb haverja!
  • Hordozhatóságra tervezve - Mindig legyen a MagStick útközben. A hagyományos mobiltelefonos szelfibotokhoz képest ezért robusztus, stabil és könnyű. Egy darabból álló kialakítás, nem kell aggódnod a tartozékok elvesztése miatt. Egyszerűen tedd a hátizsákodba, és bármikor, bárhol felveheted, hogy megörökítsd azt a csodálatos pillanatot!
  • [Ön a legfontosabb számunkra] andobil 7 x 24H professzionális online ügyfélszolgálat, minden kérését komolyan veszi a szervizcsapatunk. Mi is van 36 hónap garancia, bármi legyen is a probléma, mi veled vagyunk.


andobil mágneses állvány Selfie Stickhez MagSafe [2023 Új design] kihúzható mobiltelefon állvány okostelefonhoz távirányítóval Bluetooth Selfie Stick tartozék MagSafe iPhone 15 14 13 Pro-hoz

Kicsomagolva

Használt termék. Lehetnek kisebb kozmetikai/mechanikai hibák, amelyek nem befolyásolják a termék funkcionalitását.

További információk

Gyártó Andobil
Darabszám a csomagban 1

Package info

Vélemények

Termékhozzászólás

Termékhozzászólás

Még nincs hozzászólás vagy kérdés erről a termékről, legyen az első!

Küldje el nekünk hozzászólását vagy észrevételét a termékhez:




Eladó

Eladó

LEVNO, spol. s r.o., Cégjegyzékszám: 04676408
Chotěbuzská 198
Irányítószám: 100 00, Praha, CZ


Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

Panaszok eljárása

Panaszok eljárása