Nagy verseny
Szállítás 3 nap
  • SH8 - 90103 Intelligens füstérzékelő ZO_39076 1

A kép csak illusztrációs lehet

SH8 - 90103 Intelligens füstérzékelő

Új Garancia 24 hónap 15 napos visszatérítés Ingyenes szállítás Utánvétes fizetés
Készleten: CZ Eladó: LEVNO, spol. s r.o.

Általában szállítjuk 3 szállítási napon belül

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA
Ha nem küldik el 5 napon belül
Ha a szállítás több mint 7 napot vesz igénybe

A termék kódja: 2774222

Általános ár:
10 968,98 Ft
MARAD:
3 db
AKCIÓS ÁR:
7 129,02 Ft
MARAD:
3 db

Termék leírás

Részletek

Védje meg családját, és legyen biztos benne, hogy tudja, ha füst vagy tűz keletkezik otthonában. Az intelligens füstérzékelő önmagában is működik, de a PRO Series Link része is. Ha csatlakoztatja a PRO Series Linkhez, akkor is kap értesítést okostelefonján, amikor nincs otthon. Így segítséget kérhet, vagy az alkalmazással értesítheti az előre meghatározott vészhelyzeti kapcsolattartókat. Védje kedvenc tárgyait. Tartsa biztonságban kedvenc tárgyait.

Az intelligens füstérzékelők figyelmeztetnek
A Smartwares intelligens füstérzékelői biztosítják, hogy mindig értesüljön, ha vészhelyzet, például tűz keletkezik. A füstérzékelőt könnyű felszerelni, és hangos hangjelzéssel, valamint - ha csatlakozik a PRO Series Linkhez - okostelefonján megjelenő riasztással figyelmeztet. Még akkor is tudni fogja, ha éppen elintéznivalókat intéz vagy nyaral, ha füstöt érzékel a füstérzékelője. Állítsa be előre a vészhelyzeti kapcsolattartókat az alkalmazásban, és ők is riasztást kapnak. Így biztonságban érezheti magát.

Használatra kész füstérzékelő
A Smartwares intelligens füstérzékelő a PRO termékcsalád része, ezért kompatibilis a Link átjáróval. A Link az otthoni hálózat és az ingyenes HomeWizard Link alkalmazás közötti kapcsolatot jelenti, amely lehetővé teszi, hogy értesítéseket kapjon okostelefonján. Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy előre beállítsa a vészhelyzeti kontaktokat, és jelzést kapjon, ha a füstérzékelő elemét három év után ki kell cserélni.

Egyszerű telepítés
A telepítési folyamat nagyon egyszerű. Az alkalmazás végigvezeti Önt az összes egyszerű lépésen, így okostelefonjával azonnal csatlakoztathatja és vezérelheti füstérzékelőjét.

Első a biztonság
A Smartwares fontosnak tartja az Ön magánéletét. Ezért az Ön adatait biztonságban tartjuk azáltal, hogy csak titkosított privát kapcsolatokat használunk. A szervereink Európában vannak, és a saját szervereink, így biztonságban tudjuk őket tartani. A Smartwares tiszteletben tartja az Ön magánéletét és adatait, így biztonságosan használhatja termékeinket. Minden európai jogszabálynak megfelelünk .

Élvezze az intelligens otthon kényelmét
A PRO termékcsalád azért van itt, hogy megkönnyítse az életét az intelligens megoldásokkal. Biztonságosítsa otthonát az ajtóérintkezővel ellátott intelligens biztonsági készletünkkel, vagy vigyen fényt az életébe az intelligens izzókkal ellátott Comfort készleteinkkel. Itt csak néhány példa a széles kínálatunkból. A PRO termékcsalád számos megoldása kapcsolódik a Linkhez, így Önnek csak egy hubra és egy alkalmazásra van szüksége.

Package contents:
Intelligens füstérzékelő, használati utasítás

Ez a szöveg gépi fordítással készült.



Füstérzékelő elemmel működő , vezeték nélkül csatlakoztatható Android és iOS okostelefonokhoz, HomeWizard Link alkalmazás, elem élettartama 3 év, akár 12 füstjelzőhöz csatlakoztatható, fotoelektromos érzékelő, szünet funkció, teszt gomb, hatótávolság 60m, cserélhető elem, LED, riasztási hangerő >85dB, alacsony elemszint jelzése.

További információk

Gyártó SMARTWARE
Darabszám a csomagban 1

Package info

Vélemények

Termékhozzászólás

Termékhozzászólás

Még nincs hozzászólás vagy kérdés erről a termékről, legyen az első!

Küldje el nekünk hozzászólását vagy észrevételét a termékhez:




Eladó

Eladó

LEVNO, spol. s r.o., Cégjegyzékszám: 04676408
Chotěbuzská 198
Irányítószám: 100 00, Praha, CZ


Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

Panaszok eljárása

Panaszok eljárása