Nagy verseny
Szállítás 3 nap
  • SH8 - 90105 Intelligens CO-szivárgásérzékelő ZO_39070 1

A kép csak illusztrációs lehet

SH8 - 90105 Intelligens CO-szivárgásérzékelő

Új Garancia 24 hónap 15 napos visszatérítés Ingyenes szállítás Utánvétes fizetés
Készleten: CZ Eladó: LEVNO, spol. s r.o.

Általában szállítjuk 3 szállítási napon belül

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA
Ha nem küldik el 5 napon belül
Ha a szállítás több mint 7 napot vesz igénybe

A termék kódja: 2774206

Általános ár:
8 224,95 Ft
MARAD:
21 db
AKCIÓS ÁR:
5 345,06 Ft
MARAD:
21 db

Termék leírás

Részletek

A Smartwares SH8-90105 szén-monoxid riasztóval megvédheti családját, és mindig naprakész információkkal rendelkezhet az otthonában lévő szén-monoxid szintjéről. A Smartwares szén-monoxid riasztó a PRO termékcsalád bővítése.

Szén-monoxid, a halálos betolakodó az otthonában
Télen az emberek hajlamosak a kanapén, bekapcsolt fűtés mellett kényelembe helyezni magukat. Különösen előtte, a szén-monoxid a sarkok mögött leselkedik. Ha a hőforrásokat nem megfelelően karbantartják, szén-monoxid szabadulhat fel. A szén-monoxid nem csak télen veszélyes. Nyáron is szenvedhetnek szén-monoxid-mérgezést az emberek. Ha a külső hőmérséklet magasabb, mint a kazán hőmérséklete, a szén-monoxid nem tud távozni a csövekből, és a lakásban marad. Ezért még nyáron is óvatosnak kell lennie a szén-monoxid-mérgezéssel. A szén-monoxid olyan halálos gáz, amelyet érzékszerveinkkel nem érzékelhetünk. Ezért rendkívül fontos, hogy egy vagy több riasztót szereltessen fel, hogy időben figyelmeztesse magát.

Az intelligens szén-monoxid-riasztók figyelmeztetést küldenek.
A Smartwares intelligens szén-monoxid riasztói biztosítják, hogy mindig naprakészen értesüljön az otthonában mért szén-monoxid-értékekről. Amikor 50 ppm szén-monoxidot észlel, a riasztó megszólal. A riasztó hangjelzéssel és az okostelefonján lévő Homewizard Link alkalmazáson keresztül küld figyelmeztetést. Még akkor is, ha éppen kutyát sétáltat vagy nyaral, veszély esetén azonnal értesítést kap. Állítson be vészhelyzeti kapcsolattartókat az alkalmazáson keresztül, hogy szerettei is értesítést kapjanak veszély esetén, és biztonságosan elhagyhassák otthonát.

Telepítse a szén-monoxid-riasztót a megfelelő helyre
A szén-monoxid-riasztó akkor működik a legjobban, ha a mennyezeten helyezik el, ha a hőforrás ugyanabban a helyiségben található. Ha nincs hőforrás a helyiségben, a szén-monoxid-riasztót a falon kell elhelyezni. A CO-riasztót központi helyen, a falaktól legalább 30 cm távolságra, és a lehetséges szén-monoxid-forrástól 1-3 méteres vízszintes távolságban helyezze el. Ha a riasztót a falra helyezi, a mennyezettől legalább 15-80 cm-re kell elhelyezni. A szén-monoxid-riasztó ideális helye a kazánnal vagy gáztűzhellyel azonos helyiségben van. A riasztó néhány csavarral rögzíthető.

Tesztelés és karbantartás
Rendkívül fontos, hogy havonta tesztelje a készüléket. A Smartwares szén-monoxid-riasztó esetében ez könnyen elvégezhető a készüléken található tesztgomb segítségével. Ezután értesítést kap arról is, ha a szén-monoxid-riasztó elemét körülbelül egy év elteltével ki kell cserélni.

Tegye otthonát intelligens otthonná
Tegye otthonát még okosabbá a PRO termékcsalád más termékeivel. Biztosítsa otthonát intelligens ajtó-ablak érintkezővel, vagy hozza létre a tökéletes villámot intelligens izzóinkkal. A PRO termékcsalád számos megoldást kínál, amelyek mindegyike a Smartwares kapcsolaton keresztül kommunikál, így egyetlen alkalmazáson keresztül integrálhatja az összes eszközét.

Ez a szöveg gépi fordítással készült.



Gázérzékelő CO érzékelő, vezeték nélküli kapcsolat Android iOS okostelefonnal, HomeWizard Link alkalmazás, mobil értesítések, elektrokémiai érzékelő, LED-es üzemállapotjelző, 1 év üzemidő, 60 m hatótávolság, 85 dB hangerő, alacsony elemszint jelzése, tesztgomb, cserélhető elem.

További információk

Gyártó SMARTWARE
Darabszám a csomagban 1

Package info

Vélemények

Termékhozzászólás

Termékhozzászólás

Még nincs hozzászólás vagy kérdés erről a termékről, legyen az első!

Küldje el nekünk hozzászólását vagy észrevételét a termékhez:




Eladó

Eladó

LEVNO, spol. s r.o., Cégjegyzékszám: 04676408
Chotěbuzská 198
Irányítószám: 100 00, Praha, CZ


Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

Panaszok eljárása

Panaszok eljárása