Nagy verseny
Szállítás 3 nap
  • Vezetékes telefon, DA710 fekete ZO_179952 1

A kép csak illusztrációs lehet

Vezetékes telefon, DA710 fekete

Új Garancia 24 hónap 15 napos visszatérítés Ingyenes szállítás Utánvétes fizetés
Készleten: CZ Eladó: LEVNO, spol. s r.o.

Általában szállítjuk 3 szállítási napon belül

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA
Ha nem küldik el 5 napon belül
Ha a szállítás több mint 7 napot vesz igénybe

A termék kódja: 2773849

Általános ár:
17 838,98 Ft
MARAD:
5 db
AKCIÓS ÁR:
11 594,97 Ft
MARAD:
5 db

Termék leírás

Részletek

A Gigaset DA710 készülékkel könnyedén kezdeményezhet és fogadhat hívásokat. Az akár 100 telefonkönyvi bejegyzéssel rengeteg helyet biztosít a kapcsolatok tárolására, a 16 számot tartalmazó 8 közvetlen tárcsázó billentyűvel pedig egyetlen gombnyomással hívhat fel embereket. A Gigaset DA710 tökéletes otthoni vagy irodai használatra.

A Gigaset DA710 billenthető alfanumerikus kijelzője lehetővé teszi a legkényelmesebb szög beállítását, és bármikor megjeleníti a hívás idejét, dátumát és időtartamát ellenőrzés céljából. A még rugalmasabb hívásokhoz használhatja a kihangosító funkciót, vagy csatlakoztathat egy kompatibilis headsetet (RJ9) a headset csatlakozódugón keresztül.

A bejövő hívások bejelentéséhez 16 dallam és 4 hangerőszint közül választhat. Természetesen bármikor kikapcsolhatja a csengőhangot, ha nem szeretné, hogy zavarják, a bejövő hívásokról pedig a csengőhang vizuális jelzése tájékoztatja. Egy másik előnye a VIP-hívásjelzés, amely lehetővé teszi, hogy bizonyos kapcsolatokat VIP-ként jelöljön ki, és egyedi csengőhangot és vizuális jelzést rendeljen hozzájuk. A Gigaset DA710 készüléket úgy is beállíthatja, hogy csak akkor csörögjön, ha egy VIP hívja.

Gyorsan kapcsolatba szeretne lépni egy nemrég tárcsázott kapcsolattal? Egyszerűen használja az utolsó szám újratárcsázása funkciót, amellyel akár 5 utoljára tárcsázott számmal is kapcsolatba léphet. Ha ennél is messzebbre kell visszamennie az időben, a telefon tárolja az utolsó 50 hívás listáját. A hívásblokkoló funkció lehetővé teszi bizonyos kimenő hívások blokkolását, például egy drága tarifa esetében.

Sokoldalú és egyszerű egyszerre
A Gigaset DA710 menüiben való navigálás a 4 irányú navigációs billentyűvel nagyon egyszerű. Még a beállítás és a telepítés is gyors és egyszerű. A modell kompatibilis a Pabx és a PSTN hálózatokkal, és lehetővé teszi, hogy közvetlenül a vezetékes hálózathoz csatlakozzon, vagy az irodai vagy otthoni belső telefonhálózaton belül használja. A Gigaset DA710 a falra szerelhető, így tetszés szerint elhelyezhető, és a készüléket telefonkábelről táplálja, így nincs szükség további tápegységre.

A Gigaset DA710 lehetővé teszi, hogy a némító gomb megnyomásával megakadályozhassa, hogy a hívó fél hallja, amit mond. Azt a dallamot is kiválaszthatja, amelyet a hívó fél e billentyű megnyomásakor hallani fog. A Gigaset DA710 kompatibilis a hallássérült felhasználók hallókészülékeivel, így egyetlen decibelről sem maradnak le.

A Gigaset DA710 elektronikus billentyűzárja megakadályozza az illetéktelen tárcsázást. Vészhelyzetben azonban a bármelyik billentyű lenyomásával kiváltott riasztási funkció lehetővé teszi, hogy például a gyerekek felhívják Önt, miközben a telefon le van zárva. Adja meg a kívánt számot, és a tetszőleges billentyűvel történő riasztás lehetővé teszi számukra, hogy ezen a számon hívják Önt.

A Gigaset DA710 tökéletes választás egy sokoldalú, könnyen kezelhető, vezetékes kihangosító telefonra az irodában és otthonra egyaránt.



Ezzel a kényelmes vezetékes telefonnal a telefonálás élményt nyújt, akár otthon, akár az irodában.

Kicsomagolva.

További információk

Gyártó Gigaset
Darabszám a csomagban 1

Package info

Vélemények

Termékhozzászólás

Termékhozzászólás

Még nincs hozzászólás vagy kérdés erről a termékről, legyen az első!

Küldje el nekünk hozzászólását vagy észrevételét a termékhez:




Eladó

Eladó

LEVNO, spol. s r.o., Cégjegyzékszám: 04676408
Chotěbuzská 198
Irányítószám: 100 00, Praha, CZ


Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

Panaszok eljárása

Panaszok eljárása