Nagy verseny
Szállítás 3 nap
  • CR1070 - Hajkiegyenesítő - Fekete ZO_170739 1

A kép csak illusztrációs lehet

CR1070 - Hajkiegyenesítő - Fekete

Új Garancia 24 hónap 15 napos visszatérítés Ingyenes szállítás Utánvétes fizetés

Elérhetőség: Nincs készleten

A termék kódja: 2773847

Termék leírás

Részletek

Az1,8 méter hosszú forgatható zsinórnak köszönhetően biztonságosan stilizálhat anélkül, hogy a zsinór útban lenne.

Jó tudni:

A hajegyenesítők gyakran 2 vagy néha 8 hőmérsékleti beállítással rendelkeznek. Nem minden hajtípus alkalmas minden hőmérséklet- vagy hőfokbeállításra. A különböző hajtípusok esetében fontos, hogy előzetesen használjon hővédőt a hajában. Olvassa el az alábbiakban, hogy megtudja, melyik hőmérséklet a megfelelőbb az Ön hajtípusához:

  • Hőmérséklet vékony és normál hajhoz - Ennek a hajtípusnak már alacsonyabb beállításra van szüksége, pl. 175 °C. Az eredmény még jobb, mert nem károsítja feleslegesen a hajat. Ez a beállítás a festett vagy sérült hajhoz is alkalmas.

  • Hőmérséklet sűrű hajhoz - Ez a hajtípus sűrű szerkezetű, és kb. 200 °C-os hőmérsékletet igényel. Ne feledje, hogy csak egyszer kell átmennie a tincseken.

A Carmen CR1070 hajvasaló termékelőnyei

  • "Gyors melegítés" funkció; a gyors felmelegítéshez.
  • 6 hőmérséklet-beállítás; 130 °C és 230 °C között.
  • Forgatható zsinór 1,8 méter
  • Automatikus kikapcsolás 1 óra után
  • ION technológia a statikus hajnövekedés megakadályozására

A Carmen CR1070 hajvasaló főbb jellemzői

  • Kerámia bevonat
    A kerámia bevonat egyenletes hőeloszlást biztosít és megakadályozza a göndörödést. A kerámia bevonat anyaga egyenletesen vezeti a hőt a lemezeken keresztül, így a göndörített hajszál minden egyes szakasza ugyanannyi hőt kap. Ez nemcsak a haj formájának, hanem a haj egészségének is kedvez. Ha ugyanis egy pont jobban felmelegszik, mint a többi, akkor az azt a pontot érő haj gyorsabban ég le, mint a többi pont. A kerámia emellett negatív ionokat is tartalmaz. Ezek a negatív ionok hatására a haj kevésbé lesz statikus a göndörítés/formázás során, így simább lesz.


ACarmen CR1070 hajegyengető egy hajegyengető, hosszú lekerekített lemezekkel 110 mm . Ezekkel a lekerekített lemezekkel a Carmen CR1070 hajegyengető hasznos a haj egyenes haj vagy hullámok készítéséhez a hajában. A "gyors melegítés" funkciónak köszönhetően a hajegyenesítőt 1 percen belül használhatja. A Carmen hajegyenesítő kerámia felülettel rendelkezik . Ez a bevonat simábbá teszi a hajat és megakadályozza a göndörödést. A hajegyenesítőt 6 hőmérséklet-beállítással . A Carmen CR1070 hajegyengető hőmérséklet-tartománya 130 °C-tól 230 °C-ig , amely a bevonatnak köszönhetően egyenletesen oszlik el. Ez a hőmérséklet-tartomány teszi ezt a hajegyengetőtalkalmassá vastag és vékony szálú hajhoz.

Kicsomagolva.

További információk

Gyártó Carmen
Darabszám a csomagban 1

Package info

Vélemények

Termékhozzászólás

Termékhozzászólás

Még nincs hozzászólás vagy kérdés erről a termékről, legyen az első!

Küldje el nekünk hozzászólását vagy észrevételét a termékhez:




Eladó

Eladó

LEVNO, spol. s r.o., Cégjegyzékszám: 04676408
Chotěbuzská 198
Irányítószám: 100 00, Praha, CZ


Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

Panaszok eljárása

Panaszok eljárása