Nagy verseny
Szállítás 3 nap
  • Egyszínű fürdőszobaszőnyeg, memóriahab, Szín: ZO_218754-SED 1

A kép csak illusztrációs lehet

Egyszínű fürdőszobaszőnyeg, memóriahab, Szín:

Új Garancia 24 hónap 15 napos visszatérítés Ingyenes szállítás Utánvétes fizetés

Elérhetőség: Nincs készleten

A termék kódja: 2773823

Termék leírás

Részletek

  • Szuper csúszásgátló: A fürdőszőnyeg csúszásmentes hálós béléssel rendelkezik, amely megakadályozza a fürdőszőnyeg csúszását, így sima felületeken is biztonságosan állhat rajta. Használat előtt tesztelje a lábtörlőt, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem csúszik.
  • Nem mosógépben mosható: Kíméletes kézi mosás ajánlott, mivel a gépi mosás a szőnyeg vetemedéséhez vagy sérüléséhez vezethet. Szükség esetén a felületi foltokat kefével vagy más, vízbe nem behatoló eszközzel le lehet kefélni.
  • Puha fogantyú: Az előlap kiváló minőségű bársony anyagból készült, és olyan vastag és plüss, hogy meg fog lepődni, milyen kényelmes. Amikor rálépsz, bársonyos érzést kelt, és egy vastagabb párna benyomását kelti.
  • Megjegyzés: A fürdőszőnyeg mérete miatt összehajtogatva szállítjuk. Ha gyűrődéseket lát, amikor kinyitja a fürdőszőnyeget, megnyugodhat, mert a szőnyeg memóriahabos, és néhány használat után, kibontva is helyreáll



Gyors nedvszívó képesség: A nedvszívó fürdőszobaszőnyeg memóriahabból és extra vastag mikroszálakból készült, amelyek könnyen párnáznak anélkül, hogy megváltoztatnák az alakjukat. Az abszorbens fürdőszobaszőnyeg nedvszívó középső rétege gyorsabb vízfelvétellel rendelkezik, megakadályozza a víz kiszivárgását, és gyorsan és szárazon tartja a padlót.

További információk

Gyártó MIULEE
Szín Világosszürke
Darabszám a csomagban 1

Package info

Vélemények

Termékhozzászólás

Termékhozzászólás

Még nincs hozzászólás vagy kérdés erről a termékről, legyen az első!

Küldje el nekünk hozzászólását vagy észrevételét a termékhez:




Eladó

Eladó

LEVNO, spol. s r.o., Cégjegyzékszám: 04676408
Chotěbuzská 198
Irányítószám: 100 00, Praha, CZ


Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

Panaszok eljárása

Panaszok eljárása