Nagy verseny
Szállítás 3 nap
  • FSM - 12700 Füstjelző FSM - 127 ZO_213458 1

A kép csak illusztrációs lehet

FSM - 12700 Füstjelző FSM - 127

Új Garancia 24 hónap 15 napos visszatérítés Ingyenes szállítás Utánvétes fizetés
Készleten: CZ Eladó: LEVNO, spol. s r.o.

Általában szállítjuk 3 szállítási napon belül

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA
Ha nem küldik el 5 napon belül
Ha a szállítás több mint 7 napot vesz igénybe

A termék kódja: 2773380

Általános ár:
2 724,95 Ft
MARAD:
12 db
AKCIÓS ÁR:
1 769,07 Ft
MARAD:
12 db

Termék leírás

Részletek

A füstjelző életeket ment
Az éjszaka közepén, alvás közben is történhet tűz. A mérgező füst hatására eszméletét veszti, és nem ébred fel. Ezért fontos, hogy tűz esetén időben felébredjen. A füstjelző felszerelése biztosítja, hogy Önt riasztják, és életveszélyes helyzetekben gyorsan tud cselekedni. Sokan nem tudják, hogy egy füstjelző akár 10 évig is működhet. Ezért ellenőrizze a füstjelzőkön található dátumot, hogy 10 évente vásároljon újat, és mindig legyen megfelelően működő riasztó az otthonában.

Válasszon jó füstjelzőt
Minden Smartwares füstjelző optikai érzékelőt használ. Az optikai érzékelő gyorsan reagál a parázsló tüzekre, kevesebb téves riasztást ad, és környezetbarát. Az FSM-12700 füstjelző kiváló minőségű beépített elemének élettartama 10 év, akárcsak az érzékelőé. A füstjelző szüneteltetési üzemmóddal van felszerelve, amely például téves riasztás esetén használható. Ezenkívül rendelkezik teljes képernyős tesztgombbal és rovarvédelemmel a téves riasztások csökkentése érdekében.

Telepítés
A tűz korai előrejelzésének biztosítása érdekében ajánlott minden emeleten legalább egy füstérzékelőt felszerelni. Ajánlott minden olyan helyiségben, amelyen menekülés esetén át kell haladnia, például folyosón, pihenőhelyiségben vagy lépcsőházban, egy füstérzékelőt elhelyezni. A füst felszáll, ezért fontos, hogy a füstérzékelőket mindig a mennyezetre szerelje fel. Ez könnyen megoldható egy szerelőlemezzel vagy néhány csavarral. A Smartwares füstjelzők vezeték nélküliek, így könnyen elhelyezhetők bárhol a házban.

Karbantartás
A füstjelző működését korlátozhatja a por és a szennyeződés. Ezért fontos, hogy a füstjelzőt havonta egy enyhén nedves ruhával, félévente pedig porszívóval tisztítsa meg. Soha ne használjon azonban tisztítószereket, és ne fesse le a füstérzékelőt.

A weboldal tesztelése
Fontos, hogy a füstjelzőt időről időre tesztelje a tesztgomb megnyomásával. A füstjelző havi tesztelésével biztos lehet benne, hogy tűz esetén megfelelően működik. Ha az elem majdnem lemerült, a füstjelző ezt időszakos rövid hangjelzéssel jelzi, ez azt jelenti, hogy a füstjelzőt időben ki kell cserélni.

Package contents:
Füstjelző, szerelési anyag és kézikönyv

Tulajdonságok:

  • Védje magát és családját azáltal, hogy időben be tud avatkozni a tűzbe
  • 10 éves élettartamú érzékelő
  • Kiváló minőségű beépített elem 10 éves élettartammal
  • A füstérzékelő tesztgombbal rendelkezik és továbbra is könnyen tesztelhető
  • Rovarvédelem a téves riasztások csökkentése érdekében


A Smartwares FSM-12700 füstjelzővel gondoskodjon arról, hogy időben tudjon cselekedni, ha tűz ütött ki. A füstjelző optikai érzékelővel rendelkezik a füst érzékeléséhez, és beépített elemmel rendelkezik, 10 éves élettartammal. A hangos, 85 dB-es riasztás megakadályozhatja az életveszélyes incidenseket...

Új. Kisebb kozmetikai/mechanikai hibákat tartalmazhat, amelyek nem befolyásolják a termék működését. A termék az alapvető ellenőrzés után teljesen működőképes.

További információk

Gyártó SMARTWARE
Darabszám a csomagban 1

Package info

Vélemények

Termékhozzászólás

Termékhozzászólás

Még nincs hozzászólás vagy kérdés erről a termékről, legyen az első!

Küldje el nekünk hozzászólását vagy észrevételét a termékhez:




Eladó

Eladó

LEVNO, spol. s r.o., Cégjegyzékszám: 04676408
Chotěbuzská 198
Irányítószám: 100 00, Praha, CZ


Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

Panaszok eljárása

Panaszok eljárása