Nagy verseny
Szállítás 3 nap
  • Rozsdamentes acél kenyérpirító 4 pirítóshoz 1750W 01.142355.01.01.001 ZO_21074 1

A kép csak illusztrációs lehet

Rozsdamentes acél kenyérpirító 4 pirítóshoz 1750W 01.142355.01.01.001

Új Garancia 24 hónap 15 napos visszatérítés Ingyenes szállítás Utánvétes fizetés

Elérhetőség: Nincs készleten

A termék kódja: 2773131

Termék leírás

Részletek

A Princess 142355 kenyérpirítóval pillanatok alatt készíthet finom, forró és ropogós kenyeret. Ez az elegáns kenyérpirító négy rekesszel rendelkezik, így egyszerre akár négy szelet kenyeret is megpiríthat. A kenyérpirító rendelkezik kiolvasztás, újramelegítés és leállítás funkcióval is.

Négy rövid résszel és melegítő ráccsal
A Princess kenyérpirító négy nyílással rendelkezik, így négy teljes méretű kenyérszelet tökéletesen elfér benne. Inkább csak kettőt pirítana? A nyílások párban is használhatók, így külön-külön is használhatja őket. Ráadásul négy grillsajtcsipeszt is kap, így egyszerre négy grillsajtot készíthet. A melegítőállványon zsemléket, croissantokat és croissantokat melegíthet.

Hat barnítási beállítás A
a Princess kenyérpirító előlapján található választóval könnyen kiválaszthatja, hogy a könnyű vagy a nehéz pirítást részesíti előnyben. A kenyérpirító két kiolvasztási és újramelegítési funkcióval is rendelkezik. Gyorsan kiolvaszthatja a kenyeret és felmelegítheti a zsemléket a rácson. Túl gyorsan pirítja a kenyeret? A Cancel funkcióval azonnal leállíthatja a pirítást.

Könnyű tárolás
A Princess kenyérpirító praktikus zsinórtároló rendszerrel rendelkezik, amely megkönnyíti a tárolást. A kivehető morzsatálcák segítségével nagyon könnyen eltávolíthatja a morzsákat, hogy a szekrények ne szennyeződjenek.

Ami a dobozban található:
Princess kenyérpirító, négy sajtcsipesz, használati útmutató

Okok a Princess kenyérpirító választására: Elegáns kenyérpirító fényes rozsdamentes acél dizájnnal és négy nyílással Felolvasztási funkció a fagyasztott kenyérhez és újramelegítési funkció a muffinok felmelegítéséhez Négy sajtcsipeszt tartalmaz az ízletes grillezett sajtos szendvicsek elkészítéséhez Használja a kettő a kettőben nyílásokat a felolvasztási, újramelegítési és sütési funkciók kombinálásához Könnyen tisztítható a kivehető morzsatálcáknak köszönhetően.



Rozsdamentes acél kenyérpirító 4 Princess kenyérpirítóhoz 1750W 01.142355.01.01.001

További információk

Gyártó Hercegnő
Darabszám a csomagban 1

Package info

Vélemények

Termékhozzászólás

Termékhozzászólás

Még nincs hozzászólás vagy kérdés erről a termékről, legyen az első!

Küldje el nekünk hozzászólását vagy észrevételét a termékhez:




Eladó

Eladó

LEVNO, spol. s r.o., Cégjegyzékszám: 04676408
Chotěbuzská 198
Irányítószám: 100 00, Praha, CZ


Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

Panaszok eljárása

Panaszok eljárása