Nagy verseny
Szállítás 3 nap
  • BMA 360 Konferencia sugáralakító mikrofonarray a CONVERGE Pro 2 DSP keverőkhöz (24

A kép csak illusztrációs lehet

BMA 360 Konferencia sugáralakító mikrofonarray a CONVERGE Pro 2 DSP keverőkhöz (24" mennyezeti lemez)

Új Garancia 24 hónap 15 napos visszatérítés Ingyenes szállítás Utánvétes fizetés
Készleten: CZ Eladó: LEVNO, spol. s r.o.

Általában szállítjuk 3 szállítási napon belül

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA
Ha nem küldik el 5 napon belül
Ha a szállítás több mint 7 napot vesz igénybe

A termék kódja: 2772937

Általános ár:
137 355,01 Ft
MARAD:
1 db
AKCIÓS ÁR:
89 278,97 Ft
MARAD:
1 db

Termék leírás

Részletek

AClearOne BMA360 egy technológiailag fejlett, professzionális A/V konferencia-mikrofon, amely 24"-os mennyezeti formátummal rendelkezik, és a legtöbb mai álmennyezetbe illeszkedik.Ez az első igazán széles sávú, frekvenciainvariáns mikrofoncsoport sugáralakítással. egyenletes erősítési válasz minden frekvenciasávban a ClearOne Audio Intelligence technológiával, hogy a kristálytiszta hangzás tökéletes hangzást biztosítson teljes hűséggel - függetlenül attól, hogy milyen kihívást jelent a terem akusztikája, és hogy a résztvevők ülnek, állnak vagy mozognak a teremben.

A BMA 360 egyetlen Cat 6-os kábellel csatlakozik a CONVERGE Pro 2 DSP keverőpulthoz (külön kapható) az audioadatok és a PoE++ tápellátás érdekében. Teljes 360°-os lefedettséget biztosít teljes duplex átvitellel a produktív, nagy távolságú megbeszélésekhez és távoli tanuláshoz kis és nagy konferenciatermekben, rugalmas termekben, tárgyalótermekben, tantermekben és orvosi szobákban - függetlenül azok alakjától vagy üléselrendezésétől.

Az összes DSP-feldolgozás a BMA 360 fedélzetén található, beleértve a zajszűrést, a visszhangszűrést, a hangszűrőket és a sugárválasztást. Az egyszerű, egy munkafolyamatból álló konfigurációt a ClearOne CONSOLE AI szoftvere biztosítja. Ezek az integrált funkciók jelentősen csökkentik a rendszertervezés összetettségét, kevesebb kábellel egyszerűsítik a telepítést, kevesebb rackhelyet igényelnek, kevesebb távolságkorlátozást kínálnak, és csökkentik a telepítési és konfigurációs költségeket.

Ahogy a megbeszélések mérete növekszik, a BMA 360 támogatja akár három mennyezeti csempe P-Linken keresztüli láncba kötését, ami egyszerűbb kábelezést és nagyobb távolságokat tesz lehetővé, mint a hálózatba kötött "házi futású" Ethernet-kapcsolatok. Az egyes csempék között akár 200' is elhelyezhető, így nagyobb tereket fedhet le az egymással együtt dolgozó mikrofonokkal - ideális a rugalmas helyiségek és a kiterjesztett konferenciatermek számára.

A készülék nagy teljesítményű, beépített erősítőkkel is rendelkezik, amelyek négy 15 W-os vagy két 30 W-os csatornára konfigurálhatók, rugalmasságot biztosítva, ha erősítésre van szükség az ugyanabban a teremben lévő helyi hangszórók gerjesztéséhez.

A BMA 360 illeszkedik a 24"-os mennyezeti rácsokhoz, és tartalmaz egy VESA szabványnak megfelelő központi furatmintát, amely támogatja a pólusra szerelést. A kemény mennyezetekhez és süllyesztett mennyezetekhez való szerelési adapterkészletek külön is kaphatók.

Deep Sidellobe Beamforming technológia
A nagy fényvisszaverő felületekkel és üvegfalakkal rendelkező modern konferenciatermek megnehezítik a magas beszédérthetőség fenntartását. A DsBeamforming deep sidelobe beamforming technológiája páratlan maximális sidelobe mélységet biztosít (-40 dB alatt), ami kiváló visszhang- és zajelnyomást eredményez a nehéz helyiségekben a kiváló tisztaság és érthetőség érdekében.
Adaptív vezérlési technológia
Az adaptív irányítás tökéletes lefedettséget biztosít minden egyes résztvevő számára, ami nagyszerű a rugalmas terek vagy a rögzített elrendezéssel nem rendelkező helyiségek számára. Nincs szükség újrakonfigurálásra az ülésrend megváltoztatásakor. A hagyományos konferenciatermekben ez szabadságot ad a résztvevőknek, hogy felálljanak és mozogjanak a teremben anélkül, hogy aggódniuk kellene, hogy kiesnek a beszélgetésből.

Az adaptív vezérlés támogatja a kamerakövetést is, a mikrofon követi a beszélgetést, és a kamerát arra irányítja, hogy a teremben hol beszélgetnek a résztvevők.

Kiváló sugár topológia
A ClearOne precíziós sugárformáláshoz alkalmazott megközelítése pontos sugár topológiát biztosít, amely a ClearOne Audio Intelligence technológiával könnyedén torzításmentes, teljes 360°-os lefedettséget biztosít bármilyen szobaformában és bármilyen üléselrendezésben.

A sugárnyalábok száma: 6, 8, 10, 11 vagy 12
Szobaminták: Teljes kör/négyzet, téglalap, félkör/osztályterem
Lefedettségi méretek: 24 méret a kis 10' x 10' mérettől az extra nagy 36' x 20' méretig

6. generációs akusztikus visszhangszűrés
A 6. generációs akusztikus visszhangszűréssel, zajcsökkentéssel, szűréssel és automatikus szintszabályozással ellátott integrált hangalgoritmusok páratlan teljes duplex teljesítményt biztosítanak a legtermészetesebb hangzású beszélgetésekhez.
Az integrált DSP feldolgozza a hangot
Az összes audio DSP a lapon történik, ami azt jelenti, hogy nincs szükség a CONVERGE Pro 2 DSP keverőjének sugárformáló feldolgozására, így a hagyományos mikrofonok a sugárformáló mikrofonnal összhangban működhetnek.


ClearOne BMA 360 Konferencia sugárformáló mikrofonarray a CONVERGE Pro 2 DSP keverőkhöz (24" mennyezeti lemez)

További információk

Gyártó ClearOne
Darabszám a csomagban 1

Package info

Vélemények

Termékhozzászólás

Termékhozzászólás

Még nincs hozzászólás vagy kérdés erről a termékről, legyen az első!

Küldje el nekünk hozzászólását vagy észrevételét a termékhez:




Eladó

Eladó

LEVNO, spol. s r.o., Cégjegyzékszám: 04676408
Chotěbuzská 198
Irányítószám: 100 00, Praha, CZ


Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

Panaszok eljárása

Panaszok eljárása