Nagy verseny
Szállítás 3 nap
  • Tészta Bronze Cut Rigatoni 454g ZO_9968-M5405 1

A kép csak illusztrációs lehet

Tészta Bronze Cut Rigatoni 454g

Új Garancia 24 hónap 15 napos visszatérítés Ingyenes szállítás Utánvétes fizetés

Elérhetőség: Nincs készleten

A termék kódja: 2772308

Termék leírás

Részletek

Bemutatjuk a Pasta Zara Bronze Cut Rigatoni tésztát, egy klasszikus tésztaformát, amely olasz hitelességet hoz az asztalra. A részletekre való aprólékos odafigyeléssel készült rigatoni tészta a hagyományos bronzvágásos módszerrel készül, amelynek eredményeként a tészta felülete textúrált, ami megragadja és megtartja a szószt, gyönyörű és ízletes étkezési élményt nyújtva.

Termékjellemzők: A termék jellemzői:

  1. Kiváló minőség: A Zara Bronze Cut Rigatoni tészta a legkiválóbb durumbúzadarából készül, amelyet gondosan kiválasztottak a kiváló minőség és íz miatt.

  2. Hagyományos bronzos vágás: A tészta hagyományos bronzvágási technikával készül, ami érdes és porózus felületet ad neki. Ez a textúra lehetővé teszi, hogy a rigatoni jobban megtartsa a szószokat és az ízeket, így biztosítva, hogy minden falat tele legyen finomsággal.

  3. Tökéletesen főzött Al Dente: A bronzosítási eljárás adja a Zara Rigatoni tészta jellegzetes textúráját, amelynek eredményeképpen a tészta tökéletesen megfő, és gyönyörű al dente állagot ér el.

  4. A Rigatoni egy sokoldalú tésztaforma, amely jól illik a különböző szószokhoz, a robusztus húsragutól a krémes sajtos szószokig. Üreges cső alakja és bordái tökéletes vásznat alkotnak az ízek befogadásához és átadásához.

  5. Hiteles olasz kézművesség: A Pasta Zara híres a hagyományos tésztakészítési technikák iránti elkötelezettségéről, amely az ősi kézművességet a modern technológiával ötvözi a kivételes minőségű tészták előállítása érdekében.

  6. A frissesség érdekében lezárt csomagolás: A csomagolást úgy tervezték, hogy megvédje a tésztát a nedvességtől és megőrizze frissességét, biztosítva, hogy a Pasta Zara Bronze Cut Rigatoni minden egyes adagja azt az autentikus ízt és textúrát adja, amelyről ismert.



Bemutatkozik a Pasta Zara Bronze Cut Rigatoni, egy klasszikus tésztaforma, amely olasz hitelességet hoz az asztalára.

Szavatossági idő: 2023.05.07.

További információk

lejárati dátum 07.05.2023
Gyártó ZARA
Darabszám a csomagban 1

Package info

Vélemények

Termékhozzászólás

Termékhozzászólás

Még nincs hozzászólás vagy kérdés erről a termékről, legyen az első!

Küldje el nekünk hozzászólását vagy észrevételét a termékhez:




Eladó

Eladó

LEVNO, spol. s r.o., Cégjegyzékszám: 04676408
Chotěbuzská 198
Irányítószám: 100 00, Praha, CZ


Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

Panaszok eljárása

Panaszok eljárása