Az Ön bevásárlókosara üres.
//END ULTIMO INIT?>
- Termék leírás
- Package info
- Vélemények
- Termékhozzászólás
- Eladó
- Felhasználási feltételek
- Panaszok eljárása
Termék leírás
Részletek
Összetevők
Durumbúzadara, víz.
Glutént tartalmaz.
Felhasználás
Tésztasaláta, köretként.
Elkészítési útmutató
- Víz és só mennyisége: 100 g tésztára 1 liter víz, 10 g só kell, hogy jusson.
- 2 perc forrás után a tésztát meg kell keverni (fel kell emelni az aljáról), hogy szabadon ússzon a vízben.
- A tésztát legfeljebb 10 percig főzzük "al dente" (haraphatóra), különben túl sok keményítő oldódik ki belőle, és csökken a tápértéke.
- Óvatosan szűrje le, és a kevés vizet, amelyben a tésztát főzte, felhasználhatja a végső elkészítéshez a mártások jobb állaga érdekében.
További információk
Csomagolás: 500 g
Tárolás: Szárazan és a közvetlen napfénytől védve tárolandó.
Táplálkozási információ 100 g-ra
Energia | 1524kJ/360kcal |
Zsírok ebből telített zsírsavak |
1,3g 0,2g |
Szénhidrátok ebből cukrok |
73g 3g |
Rost | 2,9g |
Fehérje | 12,5g |
Só | 0,007g |
Tészta köret. Hagyományosan al dente főzve, arrabbiata mártással, pestóval vagy paradicsomszósszal tálalva.
További információk
Gyártó | Reggia |
---|---|
Darabszám a csomagban | 1 |
Package info
Vélemények
Termékhozzászólás
Termékhozzászólás
Még nincs hozzászólás vagy kérdés erről a termékről, legyen az első!