Nagy verseny
Szállítás 3 nap
  • Könnyű hajszárító, HD1695 ZO_169749 1

A kép csak illusztrációs lehet

Könnyű hajszárító, HD1695

Új Garancia 24 hónap 15 napos visszatérítés Ingyenes szállítás Utánvétes fizetés

Elérhetőség: Nincs készleten

A termék kódja: 2772025

Termék leírás

Részletek

Ez a hajszárító 2 kombinált sebesség- és hőmérséklet-beállítással rendelkezik, hogy rövid idő alatt megszárítsa a hajat. Szeretne nagy volumenű frizurát? Akkor próbálja ki a mellékelt kis diffúzort! Helyezze a fejbőrére, és körkörös mozdulatokkal hozzon létre egy ellenállhatatlan, volumennel teli megjelenést, amely ideális az enyhén göndör hajhoz. Győződjön meg róla, hogy a haja kissé nedves, mielőtt a diffúzorral kezdené. Fejezze be a Cool Shot funkcióval , hogy hideg levegő áramlással állítsa be a hajat, hogy tökéletes formában maradjon.
  • Diffúzorral együtt
  • 2 hőmérsékleti beállítás
  • Cool shot funkció

Cool shot funkció
A cool shot funkció egy gomb a hajszárítón (kefén), amely hideg levegőt termel. Ez a funkció fontos a haj rögzítéséhez. A hőt a haj átalakítására (egyenesítés, göndörítés, hajszárítás), a hűvös beállítást pedig az eredmény rögzítésére használhatja . A hajvasaláshoz hasonlíthatja a mosáshoz. Ha a ruhanemű még forró, akkor még mindig törékeny, és gyorsan újra gyűrődhet. Ezzel tulajdonképpen ugyanígy működik. Ha lehűl, már nem olyan törékeny. Egyszóval , ha használod a hajszárítónak ezt a funkcióját, a frizurád olyan lesz, mint egy ház!

Diffúzor
A diffúzor egy praktikus kiegészítő, amellyel extra volument hozhatsz létre hajszárításkor. Ha eltávolítod a hajszárítód fúvókáját, könnyen be tudod csíptetni a diffúzort. Ezután lógasd oldalra vagy fejjel lefelé a fejed, és óvatosan helyezd a hajadat/fürtjeidet a diffúzorba. Csúsztasd a diff úzort a fejed felé, hogy a meleg levegő elérje a hajad tövét. Most a diffúzor játékosan szárítja a hajadat, és nagyszerű volument ad.



ACarmen HD1695 Volume egy könnyű hajszárító, ami megkönnyíti a használatát. Könnyedén magaddal vihetedbárhová.

Kicsomagolva.

További információk

Gyártó Carmen
Darabszám a csomagban 1

Package info

Vélemények

Termékhozzászólás

Termékhozzászólás

Még nincs hozzászólás vagy kérdés erről a termékről, legyen az első!

Küldje el nekünk hozzászólását vagy észrevételét a termékhez:




Eladó

Eladó

LEVNO, spol. s r.o., Cégjegyzékszám: 04676408
Chotěbuzská 198
Irányítószám: 100 00, Praha, CZ


Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

Panaszok eljárása

Panaszok eljárása