Nagy verseny
Szállítás 3 nap
  • Átalakító fali kapcsolóhoz SH8 - 90604 ZO_166336 1

A kép csak illusztrációs lehet

Átalakító fali kapcsolóhoz SH8 - 90604

Új Garancia 24 hónap 15 napos visszatérítés Ingyenes szállítás Utánvétes fizetés
Készleten: CZ Eladó: LEVNO, spol. s r.o.

Általában szállítjuk 3 szállítási napon belül

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA
Ha nem küldik el 5 napon belül
Ha a szállítás több mint 7 napot vesz igénybe

A termék kódja: 2771975

Általános ár:
8 224,95 Ft
MARAD:
6 db
AKCIÓS ÁR:
5 345,06 Ft
MARAD:
6 db

Termék leírás

Részletek

Tegye intelligenssé meglévő kapcsolóját
A Smartwares fali kapcsoló átalakító bármely fali kapcsoló mögé helyezhető és csatlakoztatható a falban lévő meglévő kábelezéshez. Mindössze annyit kell tennie, hogy a fali konnektorból kijövő tápkábeleket a mellékelt csatlakozóblokkhoz, a fali kapcsoló átalakítót pedig a meglévő kapcsolóhoz csatlakoztatja.Az átalakító egy CR2450-es elemmel működik, amely legalább 8 évig bírja, így nem kell aggódnia miatta. Így a meglévő kapcsolóit is intelligenssé teheti.

Philips Hue lámpákkal is működik
A Philips Hue híd és a hozzá tartozó Hue okoslámpák számára is tökéletes megoldást jelent a fali átalakító. Ha a Smartwares Linket az átalakítón keresztül csatlakoztatja a HomeWizard alkalmazáshoz, akkor Hue lámpákat adhat hozzá okos otthonához, ha rendelkezik Philips Hue híddal. Nincs még Smartwares Linkje? Rendelje meg az SH8-95901 termékszámon keresztül.

Fényei intelligensek maradnak
A Smartwares fali kapcsoló átalakító biztosítja, hogy ha valaki hozzá is ér a fali kapcsolóhoz, az intelligens lámpái akkor is vezérelhetők maradjanak a HomeWizard Link alkalmazáson keresztül. Ha időbeosztást vagy földrajzi kerítést használ, soha nem fordulhat elő, hogy egy lámpa hirtelen leálljon, és kézzel kelljen bekapcsolnia. Tökéletes , ha a kisgyermeke szeret játszani a fali kapcsolóval, vagy a takarítója nem szokott okosotthonban dolgozni.

Korlátlan lehetőségek
Hogy fali kapcsolóit még okosabbá tegye, a Smartwares fali kapcsoló átalakító számos további funkcióval rendelkezik. A HomeWizard Link alkalmazásban létrehozott fényjeleneteket összekapcsolhatja az átalakítóval és a fali kapcsolóval. A fali kapcsoló mostantól gombként működik, amellyel bizonyos jeleneteket aktiválhat otthonában. Így az 1. jelenethez egyszer, a 2. jelenethez pedig kétszer kattinthat. A Link alkalmazásban maximum 4 jelenetet hozhat létre. Nagyon hasznos, ha gyorsan szeretné az intelligens lámpáit egy filmjelenetbe helyezni.

Pro sorozat
A Smartwares Pro teljes termékcsaládot kínál élete automatizálásához. Csatlakoztassa a Smartwares Pro tartozékokat a Link és az App alkalmazáshoz: biztosítsa tovább otthonát füst- és vízérzékelőkkel. Adjon hozzá intelligens világítást a tökéletes otthoni környezet kialakításához, és használja az intelligens dugókat az energiafogyasztás ellenőrzéséhez és a csatlakoztatott eszközök automatizálásához.

Mit tartalmaz a doboz:
Smartwares fali kapcsoló átalakító, csatlakozóblokk, kézikönyv

Smartwares fali kapcsoló átalakító termékjellemzők:

  • Könnyen felszerelhető a jelenlegi fali kapcsoló mögé
  • Philips Hue készülékkel is működik
  • Megoldja a problémát azzal, hogy a jelenlegi fali kapcsolóját intelligenssé teszi
  • Az átalakító korlátlan lehetőségeket kínál a HomeWizard Link alkalmazásban


Az a pillanat, amikor végre lecserélte az összes régi lámpáját Smartwares vagy Philips Hue okoslámpákra, és a régi fali kapcsolója megzavarja a világítási menetrendjét, mert valaki megérintette a kapcsolót.felismerhető?Akkor aSmartwares fali kapcsoló átalakító valóban az Ön számára van.Egyszerűen rögzítse az eszközt a meglévő kapcsolója mögé, majd az átalakító biztosítja, hogy a lámpái mindig vezérelhetőek maradjanak az alkalmazáson vagy hangon keresztül.

További információk

Gyártó SMARTWARE
Darabszám a csomagban 1

Package info

Vélemények

Termékhozzászólás

Termékhozzászólás

Még nincs hozzászólás vagy kérdés erről a termékről, legyen az első!

Küldje el nekünk hozzászólását vagy észrevételét a termékhez:




Eladó

Eladó

LEVNO, spol. s r.o., Cégjegyzékszám: 04676408
Chotěbuzská 198
Irányítószám: 100 00, Praha, CZ


Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

Panaszok eljárása

Panaszok eljárása