Nagy verseny
Szállítás 3 nap
  • Hajsütővas AS404 fekete ZO_246247 1

A kép csak illusztrációs lehet

Hajsütővas AS404 fekete

Új Garancia 24 hónap 15 napos visszatérítés Ingyenes szállítás Utánvétes fizetés

Elérhetőség: Nincs készleten

A termék kódja: 2771970

Termék leírás

Részletek

Szerezzen be egy forrólevegős hajsütővasat aREMINGTON-tól, a fodrásztechnológia és más elektromos készülékek terén világelsőREMINGTON-tól a mindennapi haj- és testápoláshoz. Az AS404 Style & Curl hajsütőveltartós eredményt érhet el. A hajsütővas a mindennapi hajformázási rutin elengedhetetlen részévé válik. Készítsen elegáns frizurátpercek alatt . A nyél formája praktikus és kényelmesen kézben tartható. A tápkábel elforgatható vége megakadályozza a nyél csavarodását és összegabalyodását, így a hajformázás nagyon kényelmes.

További lehetőségek

A hajsütővas400 W-os motorjának köszönhetően nagyon gyorsan szárítja a hajat, így reggeli hajformázásra is alkalmas, amikor nincs sok időd. A csatornákon keresztül áramló forró levegőnek köszönhetően minden nap elbűvölő frizurát készíthetsz.Két hőmérséklet-beállítás és két különböző sebességű forró levegőáramlás közül választhatsz. A magasabb hőmérsékletet a vastagabb és rakoncátlan fürtökhöz, míg az alacsonyabb hőmérsékletet a puha és sima hajhoz ajánljuk.

Minden nap más-más formázás

Akét különböző fésűs tartozék közül választhat, így különböző formázási stílusokat hozhat létre, és a haja így is gyönyörűen fényes és bolyhos marad. Akisebb, 19 mm-estartozék különösen alkalmas rövid hajhoz. Nagyon elegáns és lágy fürtöket hoz létre. Használhatja ahajvégek nyak vagy a másik oldal felé történő irányítására is. Másrészt használja anagyobb, 25 mm átmérőjűkefét, ha ultra volument szeretne. Ez légies és laza hullámokat eredményez.



Forrólevegős hajsütővas - 400 W - 2 tartozék - 25 mm-es sörtéjű kefe - 19 mm-es kerek kefe - 2 hőmérséklet-beállítás - 2 sebességbeállítás - kapcsoló - 1,8 m-es elforgatható kábel.

KIVÁSÁROLVA

További információk

Gyártó Remington
Darabszám a csomagban 1

Package info

Vélemények

Termékhozzászólás

Termékhozzászólás

Még nincs hozzászólás vagy kérdés erről a termékről, legyen az első!

Küldje el nekünk hozzászólását vagy észrevételét a termékhez:




Eladó

Eladó

LEVNO, spol. s r.o., Cégjegyzékszám: 04676408
Chotěbuzská 198
Irányítószám: 100 00, Praha, CZ


Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

Panaszok eljárása

Panaszok eljárása