Nagy verseny
Szállítás 3 nap
  • 2 könyvből álló könyvcsomag - Mrs. Poe by Lynn Cullen + Noon at Tiffany's by Echo Heron ZO_187350 1

A kép csak illusztrációs lehet

2 könyvből álló könyvcsomag - Mrs. Poe by Lynn Cullen + Noon at Tiffany's by Echo Heron

Új Garancia 24 hónap 15 napos visszatérítés Ingyenes szállítás Utánvétes fizetés
Készleten: CZ Eladó: LEVNO, spol. s r.o.

Általában szállítjuk 3 szállítási napon belül

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA
Ha nem küldik el 5 napon belül
Ha a szállítás több mint 7 napot vesz igénybe

A termék kódja: 2771612

Általános ár:
6 474,96 Ft
MARAD:
3 db
AKCIÓS ÁR:
4 205,07 Ft
MARAD:
3 db

Termék leírás

Részletek

Mrs. Poe

A Holló szerzőjének tiltott szerelme veszélyes lehet...

1845-ben járunk. Edgar Allan Poe, A holló és más sötét versek és kísértettörténetek szerzője a New York-i társaság sztárja. És miközben a minden szenzációs dolog megszállottja New York beleszeretett, a híres író pusztító szerelembe esett a félénk költőnővel, Frances Osgooddal. Sajnos azonban a férfi nős, méghozzá a saját unokatestvéréhez; Frances viszont egy örökös szerelmi ügyekkel elfoglalt festőhöz ment feleségül.

Fogadja el a meghívást egy olyan korba, amikor a Broadwayn hintók gurultak végig, és a gazdagok szalonjaiban fényűző ruhákat mutogattak gázlámpák alatt, verseket szavaltak, és mindenféle botrányt megvitattak.

Frances tehetetlen az érzéseivel szemben... ...és még a pusztító közvélemény ellen sem tud védekezni, amikor szerelmük kiderül. Veszélyes terepen találja magát, és hamarosan rájön, hogy nemcsak a hírnév forog kockán, hanem maga az élet. Poe súlyosan beteg felesége nem hajlandó mindenáron lemondani a férfiról... Mintha a főhős egyik rémtörténetében lennénk...

Délben Tiffany-nál

A világhírű Tiffany-lámpák titkára fény derül!

A híresLouis Tiffany manhattani irodájában 1888 nyarán egyClara Wolcott nevű temperamentumos fiatal művésznő lép be a cégéhez, hogy tervezői állást kérjen. Az ő szerepe az üvegszépségek több millió dolláros birodalmában sokáig az egyik legjobban őrzött titok maradt. Egy olyan robbanásveszélyes titok, hogy amikor száztizennyolc évvel később kiderült, a nemzetközi művészvilág ámulva kapkodta a fejét.
Tiffany híres lámpái, akárcsak a pompás mozaik, egyáltalán nem a saját munkái, ahogy arról a világ egészen a közelmúltig meg volt győződve. És ezt ma is mindannyian elhinnénk, ha Clara hangja több mint egy évszázaddal később nem szólalt volna meg leveleiben.
A Clara iránti szenvedélyes megszállottsága, valamint a siker és a hírnév iránti éhsége között tépelődve Tiffany szinte szó szerint rabszolgasorba taszította a tehetséges tervezőt. Clara pedig, akit egyszerre gyötört a munkaadója iránti szerelem és gyűlölet, nemcsak az akkori társadalom merev szabályaival, hanem saját elismerési vágyával is megküzdött.

A szerző,Echo Heron az 1888 és 1944 között írt levelek nemrég felfedezett gyűjteményéből merít. Így beleláthatunk a valódi szereplők szívébe, legyenek azok a tréfás glosszák, amelyeket Clara a testvéreinek címez, vagy a fájdalommal és mély érzésekkel teli sorok.

A 19. századi Manhattan egyedülálló atmoszférája lengi át ezt a lenyűgözőkorabeli freskót, amelyben mesterien keveredik a tény és a fikció. Meghívást kapunk a korszak egyik legfigyelemreméltóbb művészének - Clara Wollcot, a legendás Tiffany-lámpák árnyékában megbúvó zseni életébe.

"Amikor a nővérem által készített ablakokat, mozaikokat és lámpákat nézem, az ő lelkét látom bennük. Clarát mindig is Isten egyik kiválasztottjának tartottam. Áldottak voltunk, hogy a társaságában élhettünk és az ő fényében járhattunk. Az ő emléke egy csillag, amely napjaink végéig ragyogni fog."



2 könyvből álló könyvcsomag - Mrs. Poe by Lynn Cullen + Noon at Tiffany's by Echo Heron

A könyveken enyhe kopások lehetnek, amelyek nem befolyásolják a tartalmat.

További információk

Gyártó Readers Digest
Darabszám a csomagban 1

Package info

Vélemények

Termékhozzászólás

Termékhozzászólás

Még nincs hozzászólás vagy kérdés erről a termékről, legyen az első!

Küldje el nekünk hozzászólását vagy észrevételét a termékhez:




Eladó

Eladó

LEVNO, spol. s r.o., Cégjegyzékszám: 04676408
Chotěbuzská 198
Irányítószám: 100 00, Praha, CZ


Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

Panaszok eljárása

Panaszok eljárása