Nagy verseny
Szállítás 3 nap
  • Védőüveg az iPad Pro 12.9 készülékhez (2021-2018) ZO_243409 1

A kép csak illusztrációs lehet

Védőüveg az iPad Pro 12.9 készülékhez (2021-2018)

Új Garancia 24 hónap 15 napos visszatérítés Ingyenes szállítás Utánvétes fizetés
Készleten: CZ Eladó: LEVNO, spol. s r.o.

Általában szállítjuk 3 szállítási napon belül

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA
Ha nem küldik el 5 napon belül
Ha a szállítás több mint 7 napot vesz igénybe

A termék kódja: 2771336

Általános ár:
9 044,97 Ft
MARAD:
1 db
AKCIÓS ÁR:
5 879,07 Ft
MARAD:
1 db

Termék leírás

Részletek

A 9H felületi keménységgel nagyon jó védelmet nyújt a karcolásokkal és egyéb sérülésekkel szemben . Ultravékony, 0 mm-es, tartós, rugalmas vagy összehajtható, ezért törhetetlen. A korlátlan funkcionalitás, a színtisztaság és a tokkal való kompatibilitás természetesen garantált.

A DISPLEX védőüveg a táblagépekhez kíméletes a tokkal szemben
és a táblagép képernyőjének kerületétől 5/100 mm-en belül készül, ezért tökéletesen illeszkedik a táblagéphez. A védőfólia ráadásul ultravékony, 3 mm-es. Ez azt jelenti, hogy minden szabványos méretű védőtok használható a képernyővédővel. A táblagépét így a DISPLEX táblagépvédő üveg és a kedvenc tokja kombinált védelmével körös-körül optimálisan védi.

Ujjlenyomatvédelem
A 4 rétegű technológiánk felső rétege egy csúcstechnológiás plazmabevonatból áll. A víz- és olajtaszító ujjlenyomatvédő réteg taszítja a zsírt és a szennyeződéseket, rendkívül tartós, és optimális érintést és görgetést biztosít. Ez a technológia nem csak szebbé teszi a képernyőt, de hosszabb ideig tisztán is tartja, így ritkábban kell tisztítani. Megjegyzés: A DISPLEX táblagépvédő támogatja az olyan intelligens táblaíró kiegészítőket is, mint az Apple Pencil vagy a Samsung S Pen.

Nagy teljesítményű ragasztó
A védőfelület felhelyezése után a nagy teljesítményű ragasztó optimális tapadási tulajdonságokat és tiszta képet biztosít. A ragasztó a különböző gyártók minden képernyőfelületéhez alkalmas, így a táblagép védőfóliája hosszú ideig megbízható marad. A megjelenést sem befolyásolja: a védőfólia ellenére magával ragadó videókat és fényképeket élvezhet maximális tisztasággal és élénk színekkel [ultra HD minőség].

Könnyű felhelyezés légbuborékok nélkül
Az EASY-ON® Eco szerelőkeret lehetővé teszi a polcüveg gyors, egyszerű és pontos felszerelését. Az eredmény: nincs a képernyővédő egyoldalú elhelyezése, nincsenek eltakart hangszóró- vagy mikrofonnyílások, és biztosan nincsenek légbuborékok a védőüveg alatt. Jót tesz a környezetnek: az EASY-ON® Eco szerelőkeret kiváló minőségű, újrahasznosítható merev kartonból készül, és használat után könnyen újrahasznosítható a régi papírral együtt.



A DISPLEX táblagépüveg a hagyományos golyóálló üveg és az innovatív, kiváló minőségű, törésálló PET védőfólia tökéletes kombinációja.

Kicsomagolva.

Használt. Kisebb kozmetikai/mechanikai hibákat tartalmazhat, amelyek nem befolyásolják a termék funkcionalitását.

További információk

Gyártó DISPLEX
Darabszám a csomagban 1

Package info

Vélemények

Termékhozzászólás

Termékhozzászólás

Még nincs hozzászólás vagy kérdés erről a termékről, legyen az első!

Küldje el nekünk hozzászólását vagy észrevételét a termékhez:




Eladó

Eladó

LEVNO, spol. s r.o., Cégjegyzékszám: 04676408
Chotěbuzská 198
Irányítószám: 100 00, Praha, CZ


Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

Panaszok eljárása

Panaszok eljárása